- 13 Nisan 2012
- 2.190
- 3
yaptım canım hem idrar hemde kan testi yaptım 2side negatifcanım 7 gün geçmiş test yapmadın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptım canım hem idrar hemde kan testi yaptım 2side negatifcanım 7 gün geçmiş test yapmadın mı
yaptım canım hem idrar hemde kan testi yaptım 2side negatif
doktor sıfır dedikanda kaç çıkmıştı
aminnn inşallah canım rabbim dy şu kalbi temiz kullarını ve göbüşlerine mucizelerini yerleştir inşallah
yaptım ne hamileyim nede adet oluyorum kafayı sıyıracam
yaptım canım hem idrar hemde kan testi yaptım 2side negatif
adetim 4 gün gecikmişti sağlık ocağında yaptırdım. doktor 0,0 dedi gebe değisinbeta hcg yazar birde ne zaman yaptırdın
sanmam canım kanda çıkardı gebe olsaydım eğerhiç belli olmaz valla ins hamilesindir.. geç döllenme olabilir belki? degilsende üzülmek umudunu yitirmek yok Allahin izniyle
sanmam canım kanda çıkardı gebe olsaydım eğer
Haklısın canım keşke hamile kalabilseydim bu ay ama yapacak bişey yokHm ozaman stresten gecikmiste olabilir. Canim düsünmemeye çalis ya ltfn baska ugras bul kendine, baska seylerle oyala aklini.. ins bidahaki ay tutar
Haklısın canım keşke hamile kalabilseydim bu ay ama yapacak bişey yok
gelecek ay umarım olur..
aset olsamda yoluma baksam artık
bende gediiiiiiim:) topik hayırlı olsun hepimize. Rabbim gönlümüzdekini versin inş hayırlısıyla
ben bir hayırlı olsun diyip çıkıcam biliyorsunuz korunma sürecindeyiz kürtaj sonrası nedeniyle
Elvan canım BAT 28/08/2012 , 3 aydır deniyoruz, Bu defa olacak inşallah .
Anne adaylari | Bat :18: | Deneme süreci :97: | Durum:26: |
Elvan | Düzensiz tahmin 11 Agustos | 2.ay | Bekliyor |
Snowflaken | 23 Agustos | 10 ay | Bekliyor |
Saskinanne | 12 Agustos | 2 ay | Bekliyor |
Dahlia34 | 4 Agustos | 3 ay | Bekliyor |
Cileklipuding | 28 Agustos | 3 ay | Bekliyor |
Rabit | 24 Agustos | 3 ay | Bekliyor |
Kemre | Hamilee | ||
Senay_Mehmet | Hamilee | ||
Owner | 20 Temmuz | 2 ay | Gecikme var, bebekmi var |
Bendeki özgüvene bakar mısın ? moraller yüksek olsun, gerisi boş .Hemen ekliyorum balim, böyle umutlu ol hep Olacak Allahin izniyleeeee
Bendeki özgüvene bakar mısın ? moraller yüksek olsun, gerisi boş .