• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu yendim sonunda

Xxx3846

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
64
16
38
29
Evliligimin 5. Ayında şükür bu illetten kurtuldum az kasilmam olsada bunada şükür sonunda kendimi kadın gibi hissediyorum 😍😊

Nasıl yendin bende vajinismusum nolur yardımcı olun

Bende hep biri bile dokunsa vücudumu kasma vardı ama evlenince basima bu illetin geleceğini tahmin bile edemezdim ilk gece türlü bahanelere kaçtım ilk gece sadece zaten zar patlarmış devamı olmazmış felan dedim sonra bende ıslanma yok dedim jel aldım onlada olmadı artık bir sıkıntı olduğunu anlamıştım araştırmaya başladım bu psikolojik durum olduğunu anladım buraya üye olup arkadaşların neler yaptığına baktım parmak egzersizi felan diyorlardı ilk tek parmakla başladım biraz zorlandım bende delik yok düşüncesine girdim aynayı aldım baktim inceledim iyice sonra hergun denedim baktım işaret parmağı gayet rahat giriyor bu sefer orta parmağı denedim içimde sanki sonsuz bi boşluk vardı 2 parmak 3 parmakla denedim gayet başarılı oldum eşli denemeye yine başarısız oldum bi sefer eşim eliyle uğraştı birden parmağımı içine aldın dedin ama ben hiç inanmadım yine denedi gerçekten alıyordum önemli olanın kendini kasmamak olduğunu anladım birkaç gün sonra eşli deneme yapalım dedik ikimizde kayganlaştırıcı jeli bolca sürdük ve ıkınır gibi yaptım farkına bile varmadan icime gitmiş eşim içine girdi demese belki yine kendimi kasmazdım ama o birden deyince yine hafif bir kasılma yaşadım ama esim sakince çıkartmadan bekleyince yavaş yavaş kasmayi bıraktım yapacagin tek şey bol bol egzersiz ve eşine güvenmek birde krem kullanıyorsan eşin ve sende biraz bol kullanın girince bu kadar zamandır bu muymuş diyeceksin dediğim gibi ese güvenmek biraz

Back