• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
kıslaaaaaaaaaaaaaarrrr nasılsınız? Beni tanıyan tanımayan herkese selamlar :3:

müjdemi isterim...:74: Venüsten doğurdu bir kızzımız oldu maşallah :nazar:

kıslaaaaaaaaaaaaaarrrr nasılsınız? Beni tanıyan tanımayan herkese selamlar :3:

müjdemi isterim...:74: Venüsten doğurdu bir kızzımız oldu maşallah :nazar:

tibiticim meraba hoşgeldin iyiiyiz biz sen nasılsın asıl kayıplara karıstın iyice ..
venüstende bebişide iyidir insallah :nazar:

iyi diyelim iyi olalım canım yaa koşturmaca iş güç çok yoğun fırsatım olmuyo hiç valla

çok şükür iyiler ikiside :nazar:

kızlar uşak ta Dr. Bülent Yazgan .internet sitesi de var. isteyen ordan ulaşabilir. ben onun sayesinde yendim vaginismusu.hem de tek seans ta.şimdi çok mutluyuz.mutlaka gidin ve sorununuzu hemen çözün...

evet canım paylaşalım... yeni konu için teşekkürler a.s.

selam bn 5 sene önce severek evlendim eşimle.fakat hiç ilişki olmadı kabus gibiydi sonra 2009 da doktora ğittim bakırköye devleye cib(cinsel işlev boz.)nerden bksan 6 ay bi tedavi oldu eş terapisi parmak ödevleri felan ama psikoloğmuz bize çok baskı yapyordu .iş penis ödevine gelince bn yapamadım gene tekrar 2 sene geçti çalştğım yerde kadın doğum uzmanına ğittim anlattım sorunu bana bir ilac vrdi birde krem .bunu dene bak gör olçak dedi hakikaten oldu ama biz bebek istyoduk doktor aceşe etmeyin dedi bn anestol pomad kullndığım için spermleri öldryormuş.artık ilaçsız oluyor tam ğiryor ğit geller çok hızlı.sizce bn yendimmi bu illeti:)
bn birde hiç zevk almyorum belki tam olarak anlamyorum ne olduğunu birde çok ara erip ilkiye ğityruz tam daapte olmaadık bu olaya tm.sizce ne yapabilirim.:26:

ne düşünürseniz düşünün. kaç ay bunun stresiyle yaşadım ben. bunu yaşayan bilir. başkalarına yardımcı olmak için yazdım. çünkü bende burdan okuyarak gittim.ve iyiki okumuşum ve gitmişim...

ever gerçekten çok zor bn doktora ğittim açıkcası parmak ödevlerinde sorunm yoktu ama gene iş penise gelince olmyordu bu sonra iş yerimde çalışan doktrla konştum bana zanaks ve anestol pomad önderdi çok ii geldi.zanaks çok rahatladıyor seni kafana bişi takmıyosun anestolda vajina ğirişini uyşturyor:)

arkadaşlar bende yeni yenenlerdenim 4 gün oldu 4 deneme ile tabii..ama ben girmek ok.ama git gel felan mümkün değil gibi canım yanıo sanki biri zarımı böyle iki taraftan çekioda çekio...bu git gel olayını nasıl yenerim yada nedendir acaba fikri bilgisi olan yada böyle bi durumu yaşayan çözüm bulan varmı??öbür topiğe yazamıyorum cesareti olmayan ve vajiyle uğraşan arkadaşlar var cesaretleri kırılmasın diyee...

canım benim ilk iki denemede başının deydiği yer feci batıyordu bu yüzden git gel olmuyordu.aslında anestesik ilaçlara çok karşıyım ama alışayım diye 1 kereye mahsus anestol kullandım.eşim de uyuşmasın diye o prez. kullandı.prez.üstüne ve vaji girişine bir miktar anestol sürdüm ve tabi bol jel kullandım.gitgel hızlı bir şekilde oldu fakat bu defa da basınç hissi yarattı.ama o da zamanla geçti.alışma süresinde arkadaşların çoğu aynı durumu yaşadı merak etme:34:

canım benim ilk iki denemede başının deydiği yer feci batıyordu bu yüzden git gel olmuyordu.aslında anestesik ilaçlara çok karşıyım ama alışayım diye 1 kereye mahsus anestol kullandım.eşim de uyuşmasın diye o prez. kullandı.prez.üstüne ve vaji girişine bir miktar anestol sürdüm ve tabi bol jel kullandım.gitgel hızlı bir şekilde oldu fakat bu defa da basınç hissi yarattı.ama o da zamanla geçti.alışma süresinde arkadaşların çoğu aynı durumu yaşadı merak etme:34:

Allah razı olsun altheacım yetiştin yine hızır gibi maşallah:))bende emla var dr.ilk birinci ayımda gittiğimde vermişti yaktı diye bidaha kullanmamıştım...onu nasıl olduüunu çözmek adına bi kullanıyım eniyisi..teşekkür ederimm canım..

rica ederim ne demek.ben de o yollardan geçtim neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.diğer konuya yazdım gerçi ama emla kullanmasan iyi edersin.bir de bebek düşünmüyorsan alışana kadar tahrişi önlemek amacıyla bepanten kullanabilirsin

rica ederim ne demek.ben de o yollardan geçtim neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.diğer konuya yazdım gerçi ama emla kullanmasan iyi edersin.bir de bebek düşünmüyorsan alışana kadar tahrişi önlemek amacıyla bepanten kullanabilirsin

evet istiyıyorum bebişş.....inşallah teşekkür ederim tekrar :))

kızlar 2. denememizide yaptık.ama önceside aparatı 1 dk falan bekletip deniyoruz.yavaş yavaş alışacam biliyorum.bide ben üstte olunca daha rahat oluyor altta olunca acı hissediyorum ne yapmam lazım:26:

bendede var aynı sorun önce bi çalışma yapmam gerekiyo illa yoksa başarısız oluyorum, ne kadar sürecek bu alışma süresi..

Merhaba kızlar :)
ben de geldim burayaa :)))
evet yendim. hatta 3 deneme bile yaptım. son 2 denememde içime boşaldı eşim. 1,5 yıl vaji çektiğim için bebek bir an önce olsun istiyorum.
hatta bu gece yine bi denememiz olacak sanırım :17::34:

şimdilik herşey yolunda gibi. girişte sadece çok yavaş hareket ediyorum. nefes egzersizi ile sokuyorum penisi. sonrası kolay oluyo.
hatta alımak için içindeyken pozisyon değiştirmeye çalıştım oldu. acı yok. sadece baskı hissi oluyo arada, o da çişim geliyo gibi yapıyo ama herkeste olduğunu bildğimden umursamıyorum. sonradan geçiyo.

git gel de yaptık. hatta o sayede boşaldı sanırım eşim. tam da bilmiyorum çünkü topu topu 5-6 kere ilişkimiz oldu. aslına bakarsanız benim vaji bi tuhaftı zaten. 10 yıldır sevgiliydik evlendiğimizde. o geceyi bekledik hep. evlendğimiz günün sabahında ilk ilişkimiz oldu. kanamam da olmuştu hatta azıcık. kızlığım gitti orda. ama çoook acı vardı. ölücem sandım. çok korkuyordum çünkü. balayında 2 kere denedik. birinde olmadı. birinde de zorlamayla sonuna kadar girmişti. 1,5 yıldır evliyiz ve denemeden öteye gidemedi benim korkularım yüzünden.
sonra bu siteyle tanıştım. ne yapıcam nası yapıcam sağolsun hep yardım ettiler. şimdi de ben etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar ama çalıştıığım için çok fazla nete giremiyorum

bu da benim hikayemdi. umarım hepiniz istediğiniz güzel cinsel hayata ve güzel bebeklere sahip olursunuz. 4. denememde bana şans dileyin :34:

kızlar dün gece vajiyi yendim ama p... gir çıklarda acı değilde beni çok rahatsız eden baskı hissi vardı birde çişim sanki varda zor tutuyomuş hissi olustu zamanla geçer diyolar ama sizler yendiğiniz için soruyorum regl ime 15 gün var o zamana dek her aksam alıstırma yapcam alıssın diye ama ne kadar süre sonra o baskı hissi ve çiş hissi geçer o baskı beni cook rahatsız ediyor birde regl sonrası tekrar başa dönmem değilmi bundanda cok korkuyorum yani regl sonrasıda acı vs olmaz.sizlerden deneyimlerinizi bekliyoruz yeni gelin olarak teşekkürler.iyiki varsınız...

Daya25, çok sevindim iyileşmene, merak etme vaji. tekrarlamaz ama benim doktor iyileştikten sonra 1 ay süreyle 3-4 günde bir aparat çalışmamı önerdi çünkü ben zor bir vakaydım. Hatta senin gibi regli oldum ertesi gün beni sardı bir telaş:))) yapamayacakmışım gibi geldi ama öyle birşey yok yani yazın 1 hafta yüzüyoruz sonra öbür yaz hiç tereddüt etmeden yine yüzüyoruz öyle değil mi? aynen öyle düşün dün akşam senin en son yazdıklarını okuyup sana yorum yazmıştım ama gelmedi galiba, ben bu sayfadan hiiiç anlamadım gitti zaten:) umarım cevabımı okuyorsundur. Bence sen 3-4 günde bir yine egzersizlerine devam et, seni tebrik ediyorum canım mutluluklar diliyorum.

Back
X