Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslaaaaaaaaaaaaaarrrr nasılsınız? Beni tanıyan tanımayan herkese selamlar
müjdemi isterim...Venüsten doğurdu bir kızzımız oldu maşallah
![]()
kızlar uşak ta Dr. Bülent Yazgan .internet sitesi de var. isteyen ordan ulaşabilir. ben onun sayesinde yendim vaginismusu.hem de tek seans ta.şimdi çok mutluyuz.mutlaka gidin ve sorununuzu hemen çözün...
reklam kokannn hareketlerr bunlarrrrrr![]()
evet canım paylaşalım... yeni konu için teşekkürler a.s.
ne düşünürseniz düşünün. kaç ay bunun stresiyle yaşadım ben. bunu yaşayan bilir. başkalarına yardımcı olmak için yazdım. çünkü bende burdan okuyarak gittim.ve iyiki okumuşum ve gitmişim...
arkadaşlar bende hala yenemedim nasıl yendiniz bide konu açmak istiyorum ama yapamıyorum yardımcı olurnusunuz
canım benim ilk iki denemede başının deydiği yer feci batıyordu bu yüzden git gel olmuyordu.aslında anestesik ilaçlara çok karşıyım ama alışayım diye 1 kereye mahsus anestol kullandım.eşim de uyuşmasın diye o prez. kullandı.prez.üstüne ve vaji girişine bir miktar anestol sürdüm ve tabi bol jel kullandım.gitgel hızlı bir şekilde oldu fakat bu defa da basınç hissi yarattı.ama o da zamanla geçti.alışma süresinde arkadaşların çoğu aynı durumu yaşadı merak etme![]()
rica ederim ne demek.ben de o yollardan geçtim neler yaşadığını çok iyi anlıyorum.diğer konuya yazdım gerçi ama emla kullanmasan iyi edersin.bir de bebek düşünmüyorsan alışana kadar tahrişi önlemek amacıyla bepanten kullanabilirsin
kızlar 2. denememizide yaptık.ama önceside aparatı 1 dk falan bekletip deniyoruz.yavaş yavaş alışacam biliyorum.bide ben üstte olunca daha rahat oluyor altta olunca acı hissediyorum ne yapmam lazım:26: