Bu gece o gece de olabilir
Sen de benim için o olabilirsin
Gözlerin gözlerimle buluştuğunda
Sana olan hislerimi anlayabilirsin
Sürer mi gecer mi nerden bileyim
Vurur mu gider mi nasıl göreyim
Altadır mı ağlatır mı nerden bileyim
Benimle değil mi nasıl çözen
Saten yataklarda seviştik
Yorgun uykulardan uyandık
Alev, alev yandık eridik söndük öldük bittik
venüscüme teşekkürler kızlar hepinize armaganım tam bize uygun bir şarkı herkes saten nevresimlerini sersin bakim
canım alıntı ile cevapla varya onun yanında artı işareti var almak istediğin mesajın altındaki artıya tıklayınca hepsini seciyor cnm
ben de daha yeni öğrendim onu ama yine de arada karışıyo ya
Bu gece o gece de olabilir
Sen de benim için o olabilirsin
Gözlerin gözlerimle buluştuğunda
Sana olan hislerimi anlayabilirsin
Sürer mi gecer mi nerden bileyim
Vurur mu gider mi nasıl göreyim
Altadır mı ağlatır mı nerden bileyim
Benimle değil mi nasıl çözen
Saten yataklarda seviştik
Yorgun uykulardan uyandık
Alev, alev yandık eridik söndük öldük bittik
venüscüme teşekkürler kızlar hepinize armaganım tam bize uygun bir şarkı herkes saten nevresimlerini sersin bakim
kızlar benden bugunluk bu kadar aksama veya gecenin ilerleyen saatlarınde görüşürz öpüyorum sizleri
Denedim bakalım...oldu mu acep?
kızlar benden bugunluk bu kadar aksama veya gecenin ilerleyen saatlarınde görüşürz öpüyorum sizleri
mersine bahar da gelmiş bi de mart ayı ee çamaşırcılar da yakınmış daha ne olsun
cnm benim ark. var diyodumya sana 12 haftalıktı ögrendi erkek ama erkek erken belli oluyomuş bak sırtüstü yere yat kociş gelince . karnın yayılırsa kız sivri durursa erkek. biz ark. yaptık sivri durdu erkek dedik erkek çıktı. bide tatlı mı ekşi mi aşeriyosun cnmcmÇileği buldukta,kirazı zor bulduk zaten..
evet 3. ayda belli olabiliyor mu acaba?Merakta ediyor insan yaa...kız demiştin,bakalım ne çıkacak...Hayırlısı olsun tabi,tatlım..
he hamamyolunda burda doncu isoay yok o sizin orda galiba daha buraya sube açmadı o
virmem tahtımı virmem ben hurrem erkek doguracagım hepppp ay pardon yani kızzzz bana bundan sonra hurrem diceksiniz sultan ahmed öle dedioooo maşallah canım bu ne hız kelebeğin tahtına yeni bi aday mı yoksam???
hadi ordan ben vaparımki alasını tantunininvenüscüm sen burda olsan seni enfes bi yere götürürdüm sen bakma onlara . ne anlarlar tantuniden kıskanıyorlar
oluyor merak etme zamanla konsatre ol girdimi girmedimi diye düşünme cnmcmyok anam o bizim üstümüzdür nedeolsa 1 adım önde olsunda ya bu ilişki tam olarak ne zaman rahat olcak ki acep alışma süresi ne kadar
ozaman bize mama ısmarlakuduruklar 10 dk yokum süper bi sipariş aldım sanırım maaşımı alcam bu gün yuppppi şunun hesabını bi yapiiiim ben
Denedim bakalım...oldu mu acep?
kızzzz siz ne azgın gacılar olmuşsunuz böle tabi önce vaji yi çek sonra böle oluyo heralde vuuuuuuuuuuuuuu sabahlar olmasın
görüşürüz canım iyi bak kendine
Evet olmuş,biraz komik olmuş color red falan yazıyor ama ilki için bu normal sayıyorum...yupiiii yeni birşey daha öğrendim...kocanma sordum,onu bende bilmiyorum dedi...hele foruma ilk girdiğimde ne normal cevap vermeyi nede alıntıyla cevap vermeyi bilmiyordum...eşim öğretti,şimdi ben öğreteceğim..sanırım ben teknoloji özürlüyüm...
kız telebek sen regl oldunmu doktorda negatif çıkmıştı heralde
cnm benim ark. var diyodumya sana 12 haftalıktı ögrendi erkek ama erkek erken belli oluyomuş bak sırtüstü yere yat kociş gelince . karnın yayılırsa kız sivri durursa erkek. biz ark. yaptık sivri durdu erkek dedik erkek çıktı. bide tatlı mı ekşi mi aşeriyosun cnmcm
Tamam bunuda deneyeceğim,bakalım ne çıkacak..
ozaman bize mama ısmarlaortaköyde ku.... anlarsınya nazlı var açık yazamıyorum anla işte ısmarla
Vallahi çekinmeyin kızlar,benim canım öyle herşeyi çekmez,canlarım benim yaa..
ben de öyleydim canım ama bu alıntı işleri falan biraz karışık zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?