canım fantezi yapın yatak odası dışında başka bi odada yapın..hiç beklemediği anda sarıl boynuna öpmeye başla bazen ilişkiyi başlatan sen ol...stresli bi iştemi çalışıyor belki kafası bişeylere takılıyodur kendini veremiyodur dikkati dağılıyordur..oturup konuştunmu bu konuyu onunla ???
slm kızlarr ya ben vajiyi yendim ama sanırım tam yenemedimhala kasılıyorum mu ne ? ya bizde önceden hep sürt...yoluyla orgazm oluyordk.şimdi bu yolla olmuyor sanki eşim içimdeyken zevk alıyorum ama hala kokuyorm ya bi de derinlere girince yanma hala devam ediyor :/ bu yanma ne zamn geçer ya sıkıldm :/ artık ben de ultrsyn jeli alacam en son bebe yağı ile denedik / ön sev..herşe süper iş o noktaya gelince yavaş ol..şu poz deneyelim..dur şöle yap deyince bakıorm ben de kuruluk eşimde ereksyn kaybı oluyor :/ içimde kuru bi yanma oluyor ama eşim içimden çıkar çıkmaz yanma geçior hala kasılma var sanırım :/
bebişim o kuruluk bendede oluyor nedense doktor bana bi jel verdi henüz denemek nasip olmadı ama vajililer için özelmiş hem istek arttırıyomuş hemde kayganlaştırıcı özelliği çokmuş istersen birde onu dene ve bol bol su iç...ama ben içerde ne zaman yanma hissetsem illa bi şey çıkıyor mantar falan olmasın sendede ? yendikten sonra hiç dr gittinmi ?
ayyyy ben kızlık soyadımla yaptım sen evlilik soyadınlamı yaptın dur ben bidaaa yapıyım
selam kızlarr...
Yanlıs konudayım biliyorum ama ben de vaji belasına tutuldum4 aylık evliyim esim cok anlayıslı zorlamıyor beni. Deniyoruz arada ama ben cok korkuyorum. Nasıl yenebilirim kızlar? Siz nasıl basardınız?
Sayıbilimcilere göre isimlerdeki sesli harfler seks performansını belirliyor; doğru mu gerçek mi, hesaplayın ve siz karar verin!
Sadece sesli harflere puan veren sayıbilimcilere göre,
Türkçe alfabeye uygun hesaplama
- ‘A’ harfinin karşılığı 1,
- ‘U’ harfinin 3,
- ‘E’ harfinin 5,
- ‘O’ harfinin 6 ve
- ‘İ’ harfinin 9 puan…
Numerologlar, bu sesli harfler dışında kalan ve Türkçe’de de kullanılan ‘Ü’ ve ‘Ö’yü de unutmadılar.
Uzmanlar Ü’nün ‘U artı E,’ Ö’nün de ‘O artı E’ olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirttiler.
Yani ‘Ü’ için 8 puan, ‘Ö’ harfi için 11 puan alındı. Sesli harflerin bu rakamsal değerlerin ışığında yorumlanacağı belirtildi.
Seks performansınızı öğrenin!
İsimden cinsellik analizine, sesli harflerin yerine yukarıda anlatılan rakamsal karşılıkların konulmasıyla başlanıyor.
Örneğin, ABD’li ünlü sosyetik güzel Paris Hilton’un ismindeki sesli harflerin toplamı 25 ediyor. Sonuç iki basamaklı olduğu için 2 ve 5 birbiriyle toplanıyor.
Bu durumda Paris Hilton, 7 numaralı değerlendirmeye dahil oluyor.
Değerlendirme:
- HIZLI: Romantizmi sevmiyor, hemen işe koyuluyor. Riskli yerlerde sevişmeyi seviyor.
- DUYGUSAL: Romantik… Yatak odasında mum ışığı ve şampanya bulunduruyor.
- YENİLİKÇİ: Değişikliği seviyor. Sevişme sırasında değişik karakterler sergiliyor.
- TECRÜBELİ: Cinsellikte ‘klasik’ birleşmeden yana. Alışılagelmişin dışına çıkmıyor. Haz aldığı oyunların keyfini çıkarıyor.
- DENEYCİ: Başta yeni aşk oyunları, her şeyi denemek istiyor. Seks oyuncakları hatta kelepçe bile kullanıyor.
- HİSSEDİYOR: Duyuları kullanıyor. İpek tüller içinde, vücuduna egzotik yağlar sürdükten sonra sevişmeyi seviyor.
- SINIRSIZ: Başkalarının uygun bulmadığı muzır oyunları denemekten kaçınmıyor.
- ATEŞLİ: Güçlü, ateşli. Nabzının hızlı atmasını seviyor. Kamasutra hayranı.
- SERT: Cinselliği sert yaşamak istiyor. İsteklerini partnerinin kulağa fısıldıyor, ama yatakta hayal kırıklığına uğratmıyor.
ranacım ahada bu testimiz yap bakalım sende ne çıkcek :90::90::90::90:
sonuç bildiriyorum
Kendi soyadımı kullanarak yaptığımda;
hızlı: Romantizmi sevmiyor, hemen işe koyuluyor. Riskli yerlerde sevişmeyi seviyor.(alla alla bende romantizmi severim diye biliyodum.sev.. Birsürü fantazi dolaşır kafamda oysakihangimiz gerçekleri söylüyoruz aceba:44::44::44::44:
Kocişin soyadını kullandığımda;
ateşli: Güçlü, ateşli. Nabzının hızlı atmasını seviyor.bu doğruKamasutra hayranı.bu ne oluyorki aceba
kociş için çıkan;
tecrübeli: Cinsellikte �klasik� birleşmeden yana. Alışılagelmişin dışına çıkmıyor. Haz aldığı oyunların keyfini çıkarıyor.vay vay kocişe bakk senn insan acık fantazi yaparr
anacım nerdeyse bütün şıklar çıkmış sizde oyyyyyy oyyyyy aman sabahlar olmasınnnnDoğrumu peki :90::90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?