Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ilginç ama benimde Paris Hilton la aynı çıktı...numaram 7 ve sınırsız...vay bee...ben neymişim..Birde kocişimin harflerini deneyeyim bakalım ne çıkacak?
![]()
Venüstenciğim paylaşımın için çok sağol...
Ayol kocişim benden beter...5 deneyci çıktı yaa...![]()
işte geldim burdayım ben bu işte ustayımcimbomgül de gitti ne kaynatak![]()
kuzum sana ne zaman dönsem bişey yiyon napım az ye azzzhe yaw öldrdğ beni bugun gülmekten taktı bana az ye diyorrr![]()
ahanda bi yangın daha. spartaküsssssss kelebek seniisaol annem bi sürü şey ögreniyok sayende bu akşam kaynama var bizde dün yoktu günaşırı yapoz artıkın![]()
ıfetttt oleler kızlar baskın var kaçınnn ozumde buraya gelmişşşş yaw orda muhabbet ediyos olmuyor buraya kacıyos meraktan geliyolar bunlar![]()
ayyyy ben kızlık soyadımla yaptım sen evlilik soyadınlamı yaptın dur ben bidaaa yapıyım![]()
Ben kızlık soyadımlada yapsam,evlilik soyadımlada yapsam aynı çıkıyor..Çünkü ikiside birbirine benziyor,ikisindede sesli harfler aynı...![]()
kızlar ben hissediyormusumduyularımı kullanıyormusum
![]()
kız ipek tüller içinde sevişmeyiseviyomuşun yani kısaca jartiyer
seninki % 100 doğru
![]()
walla bebişim benimki çok doğru çıktı kızken yani nişanlılık döneminde eşimle fingirdiyoduk kaçamak köşelerde uleynnnn ne güzel bişey bu diyodum iple çekiyodum evlenmeyi ateşim başıma vurmuştu
nerden biliyim başıma vaji geleceğini yendikten sonrada sanki ön sevişme yapmadan paldur küldür olaya daldığımızda daha bi güzel oluyo gibi sertim ya ondan demekki![]()
evet öyleymişim benim niye haberi yoktu bundan peki![]()
bizde fingirdedik ama cıka cıka tül cıktı bendewalla bebişim benimki çok doğru çıktı kızken yani nişanlılık döneminde eşimle fingirdiyoduk kaçamak köşelerde uleynnnn ne güzel bişey bu diyodum iple çekiyodum evlenmeyi ateşim başıma vurmuştu
nerden biliyim başıma vaji geleceğini yendikten sonrada sanki ön sevişme yapmadan paldur küldür olaya daldığımızda daha bi güzel oluyo gibi sertim ya ondan demekki![]()
Senin için çıkan sonuçta doğru bak,seni yansıtıyor bence..![]()
vuuuuvv yenilikçi,hızlı,ateşli eee geriye ne kaldıkı tatlım![]()
bizde fingirdedik ama cıka cıka tül cıktı bende
tüllü cimbomgül
senin ki de güzelmiş sınırsız
biz neymişiz be![]()
ulen ben kusur kalır mıyım hiç hemen yaptım ben de
kızlık soyadıma göre yenilikçiymişim,evlilik soyadıma göre hızlıymışım kociş de ateşliymiş![]()
leynnnnn jartiyer diye kendini paralıyodun şimdide tülümü beğenmiyon
leynnnn açıklamaları neymiş yawww öbür sayfada kaldı yenilikçi naparmış hızlı naparmış ateşi kendimden biliyomda
hayret telebek bunu nasıl kaçırmış![]()
şimcik hızlı olunca hemen işe koyuluyomuşum romantizm neyin uğraşmıyomuşum bunlarla direk olaya dalıyomuşumbi de riskli yerlerde yapmayı seviyomuşum.yenilikçi de değişik karakterlere girmeyi seviyomuşum her telden var anlıycağın
tabi bunlar hepsi mış,muş
:60:
anammmmm pek bi süpermiş yawww uyuyomu sana acaba![]()