• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım

Vajinusmusu yenmek isteyen arakadaşlar için tavsiyeniz?

• Ankete Katılan
    258
Çok ilginç ama benimde Paris Hilton la aynı çıktı...numaram 7 ve sınırsız...vay bee...ben neymişim..:1::1::1: Birde kocişimin harflerini deneyeyim bakalım ne çıkacak?:1:

ayyyy ben kızlık soyadımla yaptım sen evlilik soyadınlamı yaptın dur ben bidaaa yapıyım :60:

Venüstenciğim paylaşımın için çok sağol...
Ayol kocişim benden beter...5 deneyci çıktı yaa...:9::9::9:

rica ederim bebişimmmm
:69:

kızlık soyadımla ateşliyim evlilik soyadımla sertimmmm anammmmm anammmm :52: kocişte sınırsız çıkıyorrrr kim tutar bizi oyyy oyyy :54:pandodan kırbaçları ödünç alıyım ben yok böleee olmayacak sertmişim madem :60::60::60::60:

cimbomgül de gitti ne kaynatak:43::43::43:
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım:9:
he yaw öldrdğ beni bugun gülmekten taktı bana az ye diyorrr :9::9::9::9::9::9:
kuzum sana ne zaman dönsem bişey yiyon napım az ye azzz:35::35:
saol annem bi sürü şey ögreniyok sayende bu akşam kaynama var bizde dün yoktu günaşırı yapoz artıkın :9::9::9::9::9::9::9::9:
ahanda bi yangın daha. spartaküsssssss kelebek senii:33: kaynat kaynat sen ... :33:
ıfetttt oleler kızlar baskın var kaçınnn ozumde buraya gelmişşşş yaw orda muhabbet ediyos olmuyor buraya kacıyos meraktan geliyolar bunlar:9::9::9::9::9::9::9:

ozum şimdi burda da rajon kesecek :18::18::18:
biz dostuz biz dostuz :92::92:
:9::9:

Ben kızlık soyadımlada yapsam,evlilik soyadımlada yapsam aynı çıkıyor..Çünkü ikiside birbirine benziyor,ikisindede sesli harfler aynı...:1::1::1:

walla bebişim benimki çok doğru çıktı kızken yani nişanlılık döneminde eşimle fingirdiyoduk kaçamak köşelerde uleynnnn ne güzel bişey bu diyodum iple çekiyodum evlenmeyi ateşim başıma vurmuştu:8::60:
nerden biliyim başıma vaji geleceğini yendikten sonrada sanki ön sevişme yapmadan paldur küldür olaya daldığımızda daha bi güzel oluyo gibi sertim ya ondan demekki
:60::60::60:

walla bebişim benimki çok doğru çıktı kızken yani nişanlılık döneminde eşimle fingirdiyoduk kaçamak köşelerde uleynnnn ne güzel bişey bu diyodum iple çekiyodum evlenmeyi ateşim başıma vurmuştu:8::60:
nerden biliyim başıma vaji geleceğini yendikten sonrada sanki ön sevişme yapmadan paldur küldür olaya daldığımızda daha bi güzel oluyo gibi sertim ya ondan demekki

:60::60::60: Doğru olabilir,sen hiç öns.. falan uğraşmadan sonuca varmak istiyosun demek... :60::60::60: Zaten genelde vajililer diğer bayanlara göre daha istekli oluyormuş...Evlenmeden nerden bilebilirdikki böyle olacağmızı değil mi ama? :4::4::4:

bizde fingirdedik ama cıka cıka tül cıktı bende :9::9::9:
Senin için çıkan sonuçta doğru bak,seni yansıtıyor bence..:1:

tüllü cimbomgül :60::60:
senin ki de güzelmiş sınırsız :9:
biz neymişiz be :62::62:

ulen ben kusur kalır mıyım hiç hemen yaptım ben de:9:
kızlık soyadıma göre yenilikçiymişim,evlilik soyadıma göre hızlıymışım kociş de ateşliymiş:9::9::9:

bizde fingirdedik ama cıka cıka tül cıktı bende :9::9::9:

tüllü cimbomgül :60::60:
senin ki de güzelmiş sınırsız :9:
biz neymişiz be :62::62:

leynnnnn jartiyer diye kendini paralıyodun şimdide tülümü beğenmiyon
:9::9::9:

ulen ben kusur kalır mıyım hiç hemen yaptım ben de:9:
kızlık soyadıma göre yenilikçiymişim,evlilik soyadıma göre hızlıymışım kociş de ateşliymiş:9::9::9:

leynnnn açıklamaları neymiş yawww öbür sayfada kaldı yenilikçi naparmış hızlı naparmış ateşi kendimden biliyomda :1::1::1:

hayret telebek bunu nasıl kaçırmış :1::1::1:

leynnnnn jartiyer diye kendini paralıyodun şimdide tülümü beğenmiyon
:9::9::9:

leynnnn açıklamaları neymiş yawww öbür sayfada kaldı yenilikçi naparmış hızlı naparmış ateşi kendimden biliyomda :1::1::1:

hayret telebek bunu nasıl kaçırmış :1::1::1:

şimcik hızlı olunca hemen işe koyuluyomuşum romantizm neyin uğraşmıyomuşum bunlarla direk olaya dalıyomuşum:9:bi de riskli yerlerde yapmayı seviyomuşum.yenilikçi de değişik karakterlere girmeyi seviyomuşum her telden var anlıycağın:9:tabi bunlar hepsi mış,muş:60::60::60:

şimcik hızlı olunca hemen işe koyuluyomuşum romantizm neyin uğraşmıyomuşum bunlarla direk olaya dalıyomuşum:9:bi de riskli yerlerde yapmayı seviyomuşum.yenilikçi de değişik karakterlere girmeyi seviyomuşum her telden var anlıycağın:9:tabi bunlar hepsi mış,muş:60::60::60:

anammmmm pek bi süpermiş yawww uyuyomu sana acaba :8::8::8:

slm kızlarr ya ben vajiyi yendim ama sanırım tam yenemedim :( hala kasılıyorum mu ne ? ya bizde önceden hep sürt...yoluyla orgazm oluyordk.şimdi bu yolla olmuyor sanki :( eşim içimdeyken zevk alıyorum ama hala kokuyorm ya bi de derinlere girince yanma hala devam ediyor :/ bu yanma ne zamn geçer ya sıkıldm :/ artık ben de ultrsyn jeli alacam en son bebe yağı ile denedik / ön sev..herşe süper iş o noktaya gelince yavaş ol..şu poz deneyelim..dur şöle yap deyince bakıorm ben de kuruluk eşimde ereksyn kaybı oluyor :/ içimde kuru bi yanma oluyor ama eşim içimden çıkar çıkmaz yanma geçior :( hala kasılma var sanırım :/

Back
X