sır verdim anam size bi sürü :81::81::81:
sırları ala ala kuduruk olduk çıktık yaw:84:emeğine sağlık canım paylaşımların güzelmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sır verdim anam size bi sürü :81::81::81:
kızım yazmaya korkuyom canın çekcek diyeBöyle hazırda bekliyon maşallah kaç kg sın anacım sn boyu yazıp durun hiç kilo yazmayon
![]()
saol annem bi sürü şey ögreniyok sayende bu akşam kaynama var bizde dün yoktu günaşırı yapoz artıkın![]()
sırları ala ala kuduruk olduk çıktık yaw:84:emeğine sağlık canım paylaşımların güzelmiş![]()
ayyyy darısı başıma inşallah
lennnn sevaba giriyon ne kadar sevap biliyonmu kocişi mutlu etmekSülüman bile halvete girip duru bizim kocişlerin sülümandan nesi eksik yawww
Yıllarca beklediler azcık ödüllendirmek lazım
![]()
ayyyy darısı başıma inşallah
lennnn sevaba giriyon ne kadar sevap biliyonmu kocişi mutlu etmekSülüman bile halvete girip duru bizim kocişlerin sülümandan nesi eksik yawww
Yıllarca beklediler azcık ödüllendirmek lazım
![]()
haklısın canım yetti bu kadar bekledikleri ödüllendirmek lazım artık dimi amasülüman da kimmiş bizim kocişler gülsuyu onun yanında
![]()
herkese merhabalar yenideen :))))) sevgli arkadaşlarım size sormak isterim..
hepiniz jartiyer martiyer deneyimlisiniz diye düşünüyorum2 ayı geçti ben bu durumu aşalı..
kafamda şöyle bitirdim bu iş olursa herşey daha güzel olacak
eşim daha cok sevecek daha cok ilgilenecek..fakat ben pek fark göremiyorum
birde psikologum işte bahsettiğiniz gibi iç çamaşırı falan giy demişti giydiğimde tepki vermiyor..artık bende vazgectım zaten..ne bilim öyle cok yaklasımı falanda olmuyor zaman geçiyor aradan baaya böyle sorunlar yasayan varmı..napcam bilemiyorum ne yorum yapmalıyım sizce bu konuda :26:
bebişim biz vajililerin en büyük sorunu bu zaten hep karşı tarafı düşünüp ona odaklanmak sen hiç kafa yorma sadece kendi zevkine odaklan oda sana ayak uyduracaktır sen kendini ne kadar kadın hissedersen ve bu şekilde yaşarsan karşı taraf bundan haz duyar ama zamanla oluyor tabi bunlar aynada kendini seyret kendin için giyin ben dünyanın en sexi kadınıyım diye dolaş bulaşıcı bu zamanla herşey yoluna girecek ama ben ısrarla diyorumki evde iç çamaşırı giymeyin:92:
iyi akşmlar ben kaçar muckkkkkkkkkkkkkkkkkk
ya ben zaten giyemyi falanda seviyorum..giymem falan gibi takıntımda yok..ama bi insan hiçmi tepki vermez...bu konularda deneyimli oldugunu biliyorum..hani bişeyler oldugu zaman iyi hisetiğinide biliyorum ama sankii artık olsada olur olmasada olur gibi bir tavrı var..buda bana dokunuyor..o böyle yaptıgı için bende bu işten sogumaya basladım zamanla duzelecek duzelecek derkenumarım dediğin gibi olur canım umarım ayak uydurur..
iyi akşmlar ben kaçar muckkkkkkkkkkkkkkkkkk