1 sene sonra mı rahat oldu zevk aldınız ben ilk vaki olduğumda 6 ay ilişki oldu ama hep zorlandım sonra hamile kalınca ara verdik ve yine vaji oldum tekrara aparat vs yendim şimdi 15 günü geçti sık deniyoruz alışmak için ama beni çok zorluyorBen 1 buçuk ay oyleydim sonra atlattım ama hem psikolojik hemde bedenen 1 sene sonra rahatladım . Düzenli yaparsanız daha erken olur tabi
Ya inşallah artık tamamen atlatırım böyle ömür geçmez çünküAlışacaksın ama kendini cok zorlama yoksa travma haline gelir . Evet zevk alıyor insan dediğim gibi zaman geçmeli
Canım sen hiç benim yazdıklarımı yapmadın ki aparat bile sipariş etmedin lütfen yazdıklarımı oku ve yap . Tedaviyi eksiksiz yazdım . Çok üzülüyorum bu çözümsüz tedavisiz bşy değil ki yuvanızı yıkacaksınız.. kulak çöpünü bile Yapamıyorum ben cesaretsizim diyorsan kliniğe git . 5.000₺ senin evliliğinden önemli değilBen yapamıyorum eve eşim sürekli boşanmak istediğini söylüyor
kardeşim yendi artık çok aktif ve mutlu bir ilişkisi var. Altlı üstlü oturduğumuz için çokta zevk aldığını duyuyorum
Yardım çığlığı değildir inşallahkardeşim yendi artık çok aktif ve mutlu bir ilişkisi var. Altlı üstlü oturduğumuz için çokta zevk aldığını duyuyorum
Ben ılk basta kulak copu ile denedım ınan o kadar bıle acıklık yoktu. Sonra aparatı 1.sı nı denedım esnedi. Bence olmuyor deme anlıyorum zor bi psikoloji amaBen aparatı aldım ve denedim . Aparat hiç olmuyor elimle de denedim oda olmuyor. Çünkü beynim onların ne olduğunu biliyor. Eşli denemede birkaç santim giriyor. Hatta bazen fazla da giriyor ama bu iş zevk meselesi. Ben yapacağımı biliyorum ama eşim 5 dakika da olsun bitsin istediği için olmuyor. Zaten bir noktaya gelince bende istiyorum acısa bile dayanıyorum ama işte bunu eşim yapmak istemiyor
Empatı kurunca onlar da kendınlerinı kotu hissedebiliyor her ne kadar benden degıl sorun dıye dile getirseler de yapamıyorum psikolojisi onlarda da var. Sabret bence aşmaya calıs. Dılatoru yapmaya gayret et. Cocuk da cozum degıl kı keske cozum olsa. Evlılıgı oturtmadan bılemıyorum herkesın kendı kararı tabı ki. Ben dılatorlerı yaparsak asacagımıza ınanıyorum. Artık eşten yardım beklemeyi kestim ben yok dusunmuyor. Cozumu bende bu ısın. Psikolojik olarak cok yıprandım sırf kendım ıcın ascam. O yuzden suankı ruh halini cok Iyı anlıyorum dılatorleri zorla lutfen oluyorBir kaç kere ağlayarak yapınca kendimi kötü hissettim. Bide eşim sabret bari çocuğumuz olsun diyor. Ben çocuk da istemiyorum ve mutlu olmak istiyorum. Eskiden arayış içindeydim ve şuan aradığım şey kendi cesaretim ama buna biraz eşimin de yardım etmesi gerekiyor
Destek almayı düşündünüz mü? 16 ay kadar bende çektim vajinismustan. Uzun bir sürede destek aldım. Sonunda oldu. Pandemi sebebiyle psikoloğa gidemediğim zamanlar oldu. O sürede kendim yine başarılı olamamıştım.Dilatörü alamayınca eşli denemeden daha kötü hissediyorum. Saatlerce ağlıyorum . Tabi önce hazırlık yapıyorum duş al . Etraf kirlenmesin diye yer hazırla ayna getir yağ eldiven sonra sanki başım dönüyor gibi oluyor denerken. Bir yerden sonra baskı olunca ağlamaya başlıyorum. Zaten kendime bile bacaklarımı kapatıyorum . Bir süre sonra bıraktım