- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Allah hayırlı etsin canım. İnşallah allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder. Sanırım sen istemiyordun ama emin ol hayatına güzellik katacak. Geçen eşimin arkadaşına ziyarete gittik bebekleri vardı. Evlendikten 3 yıl sonra yapmışlar. İnan kız çok pişmandı erken yapmadığı için. Bana da çok tavsiye verdi boşuna bekleme. Evliliğe renk katıyor diye. Yani emin ol çok güzel olacak hayırlısı ile inşallah.Kızlar doktor gebelik var dedi değerlerim düşükmüş sadece folikasit verdi. Hazırlıksız yakalandım ama çok değişik bir duyguymuş
Allah hayırlı etsin canım. İnşallah allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder. Sanırım sen istemiyordun ama emin ol hayatına güzellik katacak. Geçen eşimin arkadaşına ziyarete gittik bebekleri vardı. Evlendikten 3 yıl sonra yapmışlar. İnan kız çok pişmandı erken yapmadığı için. Bana da çok tavsiye verdi boşuna bekleme. Evliliğe renk katıyor diye. Yani emin ol çok güzel olacak hayırlısı ile inşallah.
Benim de eşim bebek istemiyor şimdilik. Bakalım ya hayırlısı. Herkeste ayrı bir dert :/
Vemcain spreylee yapabildim. Uyuşukluk yavaş yavaş geçiyor ve yanmaya başladı. ve kanı fazla. Normal mı acaba bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar
Cnm gecmis olsun hosgeldin aramıza umarım en kisa zamanda sende kurtulursun. Öncelikle sakin ve sabırlı ol. Bu iş stresle sabırsızlıkla çözülecek bi iş değil. Bu sayfada 20 kusurden fazla yenen insan ve 50den fazla egzersiz yapan insan var. Herkesin kendine göre bi yöntemi var. Birbirine yakın olanda uzak olanda yöntemler var. Farklı farklı yenenler var. O yüzden aralardaki sayfaları da es geçmeden okumalısın zaman buldukça. Baştaki tavsiyeler sana başlangıç için yardımcı olur. Ufak ufak nefes ve kegel egzersizleriyle baslayabilirsin. Sonrasında ne gerekiyorsa sorabilirsin. Burdaki herkes sana yardım edecektir emin olMerhaba arkadaslar. Araniza yeni katildim ve bu forumu buldugum icin cok mutluyum. Basari öyküleriniz beni cok teselli etti ve bana kocaman bir umut kapisi araladi. Umarim ben de buradan en kisa zamanda basari öykümü sizlerle paylasabilirim.
2 yillik evliyim ve vajinismusu hala yenemedim. Bu beni psikolojik olarak mahvediyor. Esim ne kadar anlayisli biri de olsa, bazen onun da sabri tasiyor, bu daha ne kadar böyle devam edecek diye kendi kendimizi heder ediyoruz.
Forumu daha yeni kesfettigim icin vajinismus tedavisi ile alakali bütün mesajlari okuyamamis olsam da sanirim bu konu altindaki ilk mesajda yapilabilecek egzersizler siralanmis zaten. Bunlarla baslayip biran önce kurtulmak istiyorum.
Cnm gecmis olsun hosgeldin aramıza umarım en kisa zamanda sende kurtulursun. Öncelikle sakin ve sabırlı ol. Bu iş stresle sabırsızlıkla çözülecek bi iş değil. Bu sayfada 20 kusurden fazla yenen insan ve 50den fazla egzersiz yapan insan var. Herkesin kendine göre bi yöntemi var. Birbirine yakın olanda uzak olanda yöntemler var. Farklı farklı yenenler var. O yüzden aralardaki sayfaları da es geçmeden okumalısın zaman buldukça. Baştaki tavsiyeler sana başlangıç için yardımcı olur. Ufak ufak nefes ve kegel egzersizleriyle baslayabilirsin. Sonrasında ne gerekiyorsa sorabilirsin. Burdaki herkes sana yardım edecektir emin ol
canim ben egzersiz vs yapamadim direk spreyle yaptim.daha sonraki iliskilerimde giriş zor olsada sorun yasamadim onun icin bise yapmiyorumCok tesekkür ederim. Dedigin gibi vakit buldukca buradaki mesajlari okurum. Simdiye kadar kegel egzersiziyle alakli bicok mesaj gördüm onlari uygulucam fakat nefes egzersizleriyle alakali birsey bulamadim, yardimci olur musun?
Merhaba, ben psikologtan yardım almıştım. Bana bebekken doğru nefes aldığımızı ancak zamanla yanlış olan akciğer solunumuna geçtiğimizi söyledi. Doğru olan nefes alırken göğsümüzü değil karnımızı şişirmemizmiş. Bu nefesin pek çok şeyde işe yaradığı ile ilgili bazı yazılar da okudum. Ben de eşimle yaptığım parmak egzersizlerinde bu şekilde derin nefes aldığımda eşim parmağının bir vakum etkisi gibi kendiliğinden içeri çekildiğini söylemişti. Ayrıca doğru nefes kaygıyı da azaltıyor.Cok tesekkür ederim. Dedigin gibi vakit buldukca buradaki mesajlari okurum. Simdiye kadar kegel egzersiziyle alakli bicok mesaj gördüm onlari uygulucam fakat nefes egzersizleriyle alakali birsey bulamadim, yardimci olur musun?
Merhaba isterseniz bir süre biolyn uyuşturucu kremle egzersiz yapın acı hissetmezsiniz öyle. Parmağınıza sürüp egzersiz yapın. İlişkiye geçerken de böyle egzersiz yapıp ilişki deneyin. Başardıktan sonra bırakın kremi. Kayganlaştırıcı jel de sürebilirsiniz kendinize.Teşekkür ederim arkadaşlar. Bu konuda cok sabirsizim ve biran önce kurtulmak istiyorum. Gece bu forumu buldum, bugün hemen kegel ve parmak egzersizini denedim. Zaten öncesinde tek parmak alabiliyordum onu kendi kendime bi sekilde ögrenmistim. Bugün kegel egzersizleriyle birlikte aynanin karsisinda önce tek sonrasinda iki parmakla basarili oldum. Parmaklarim icerdeyken kasip gevsetmeyi denedim. Kontrol saglamaya calistim. Cok güzel gecince bu sefer esimle parmak egzersizini denedim. Biraz da olsa kontrolü ona vermeyi basarmis oldum, ve iki parmakla girebildi
Simdi sirada en korktugum aşama var sanirim. Biraz daha kegel ve parmak egzersizi yapmak istiyorum. Sanirim biraz daha zamana ihtiyacim var cünkü bugün yaptiklarim cok basarili gecmis olsa da suan vajinamda bi yanma hissediyorum. Kaslarimi daha cok gevsetmeyi ögrenmeliyim sanirim.
Spreyi kaç kere sıktınız ve ne kdr snr uyuştuuVemcain spreylee yapabildim. Uyuşukluk yavaş yavaş geçiyor ve yanmaya başladı. ve kanı fazla. Normal mı acaba bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bu konuda cok sabirsizim ve biran önce kurtulmak istiyorum. Gece bu forumu buldum, bugün hemen kegel ve parmak egzersizini denedim. Zaten öncesinde tek parmak alabiliyordum onu kendi kendime bi sekilde ögrenmistim. Bugün kegel egzersizleriyle birlikte aynanin karsisinda önce tek sonrasinda iki parmakla basarili oldum. Parmaklarim icerdeyken kasip gevsetmeyi denedim. Kontrol saglamaya calistim. Cok güzel gecince bu sefer esimle parmak egzersizini denedim. Biraz da olsa kontrolü ona vermeyi basarmis oldum, ve iki parmakla girebildi
Simdi sirada en korktugum aşama var sanirim. Biraz daha kegel ve parmak egzersizi yapmak istiyorum. Sanirim biraz daha zamana ihtiyacim var cünkü bugün yaptiklarim cok basarili gecmis olsa da suan vajinamda bi yanma hissediyorum. Kaslarimi daha cok gevsetmeyi ögrenmeliyim sanirim.
Vücudum ve cildim cok hassas oldugu icin uyusturucu krem kullanmaktan cekiniyorum acikcasi. Simdilik bu sekilde devam edeyim umarim uyusturucu kreme ihtiyac olmadan biter ..Merhaba isterseniz bir süre biolyn uyuşturucu kremle egzersiz yapın acı hissetmezsiniz öyle. Parmağınıza sürüp egzersiz yapın. İlişkiye geçerken de böyle egzersiz yapıp ilişki deneyin. Başardıktan sonra bırakın kremi. Kayganlaştırıcı jel de sürebilirsiniz kendinize.
Cok tesekkur ederim. Bugun inanilmaz mutluyum yaa, bu sefer basaracagima inaniyorum. Mesajlariniz bilgilendirmeleriniz gercekten harika! Umarim benim ve benimle birlikte bu vajinusmus derdini cekenlerin ilaci olur :)Canım çok güzel ilerleme kaydetmissin kafaya koyduktan sonra olmaması mümkün değil zaten. Kaygannlastirici kullanmayı unutma. Evde kullandığın yağ olabilir eğer hazirda yoksa. Birde esinle bile egzersiz yapmışsın. Fazla arayı uzatmadan denemelere geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?