Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Uzuldum ama ya .s off insan kotu oluyor gercekten

canım bende iki aydır senin gibiyim ve ben daha fazla deniyorum sana göre ama yine olmuyor bende üzüldüm geçen ay ağladım Allah başka bir sıkıntı verdi bana dedimki bak boşuna üzülüyorsun daha büyük üzüntüler var hayatta. Biz daha yolun başındayız canım insanlar yıllardır uğraşıyor hiç sorun olmadığı halde olmuyor biz daha 1-2 kere denemeyle umutsuz oluyoruz. Seni çok iyi anlıyorum ama gerçekten herşeyin zamanı var ve biz en hayırlı zamanı dilemeliyiz sadece.İnşallah öbür aya ikimizde kalırız hamile isteyen herkesle birlikte inşallah

Ins canim aynen ilk denemede hayal kirikligi yasadm ya coktum bi anda ama olsun ya halledicez ins

biz de bikac gun once ilk iliskimizi basardik ve hem o gece hem ertesi gun aksamina kadar ara ara koyu kan geldi. hatta ertesi aksam wc gittigimde de yine bi iki damla pıt diye damladı. ama çok da onemsemedim üçüncü gune hicbisey kalmadi sakin olabilirsin bence sorun yoktur :)

ilk ilişkimizin uzerine ucuncu gundeyiz arkadaslar dun gece bi daha bi denesek mi dedik ama ben yine gerildim ufaktan kactim tabi esim de cok zorlamadı bisi olmasın diye egzersiz yapmadan ilkini yasadik ama simdi ufak ufak egzersize baslasam mi acaba spontane gelismeyebilir devami.. çalışmalara baslamak sart galiba

canım tebrik ederim öncelikle..ben yeneli 2 ay oldu hala kaçıyorum bazen de geriliyorum gayet normal yani zamanla alışıcaz heralde..

yok canım ben hiç egzersiz yapamadım hep eşli deneme yaptım hemde uyuşturucu olmadan sadece bebe yağı kullanarak yendim çok şükür.
hmmmm helal olsun valla. benim de hep eşimle deneyerek psikolojikmen alıştırarak oldu ama devamının gelmesi önemli.. egzersiz yaparak yenenlerde sanırım ilerlemeler daha rahat oluyo. ondan önemli bence

hmmmm helal olsun valla. benim de hep eşimle deneyerek psikolojikmen alıştırarak oldu ama devamının gelmesi önemli.. egzersiz yaparak yenenlerde sanırım ilerlemeler daha rahat oluyo. ondan önemli bence

evet canım egzersiz yapabilenler hem daha çabuk başarıyor tabi üstüne düşerse hemde daha çabuk alışıyor ama ben beceremedim napim p..le denedim hep oldu şükür

Hafif bir sorun var malesef. Alt kısımda bir yırtık olmuş orası kanıyormuş. Bi hafta tekrar ilişkiye girmeyin tahriş olur dedi. Gittiğim doktor iğrenç bir insandı. Zaten hassasım duygusalsın gerginim tedirginim, kadın da öküz gibi davranınca resmen korkum arttı. Bastırıyor çekiştiriyor canımı acıttı. Eve gelince verdiği kremi sürmek için aynanın karşısına geçecektim tam gittim oturamadım ayna karşısına. Bakmak istemedim kendime. Hiç de böyle bişey hissetmemiştm şu ana kadar. Kendimden soğuttu beni..

problem yapma ya boşver. insanlar ne yaralarla ne dermani zor olan dertlerle uğraşıyolar çok moral bozunca uzulunce falan onları aklima getiriyorum hep. küçük bi tahriş ne ki diyorum sonra :))) iyilesirsin inşallah guzelce de, aksiyonlara devam edersin tam gaz

O konuda biraz tedirginim yaa, spreyle yapabildik. Acaba şimdi spreysiz olur mu nasıl olur filan :/

Zor ya Allah yardımcımız olsun gerçekten spreyle yensen bi dert yenmesen bi dert bizim psikolojimizi mahvetmişler resmen...

Ya aslında dün gece dedim ki bu muymuş diyorlar ya, canımı sıkan şey bu muymuş, bu olsa nolur olmasa nolurmuş filan :)
Gerçekten psikolojik olarak sıkıntılı bir süreç..

Ya aslında dün gece dedim ki bu muymuş diyorlar ya, canımı sıkan şey bu muymuş, bu olsa nolur olmasa nolurmuş filan :)
Gerçekten psikolojik olarak sıkıntılı bir süreç..
:) ben daha onu diyemedim ama eminimki bende öle diyebilirim ztn çok önemsesek bu kdr zaman korkmazdık yanii ama işte buda evlilikte olması gereken bi durummuşş bana göre diil tabiki sevgi sadakat olsun yeterdee...

:) ben daha onu diyemedim ama eminimki bende öle diyebilirim ztn çok önemsesek bu kdr zaman korkmazdık yanii ama işte buda evlilikte olması gereken bi durummuşş bana göre diil tabiki sevgi sadakat olsun yeterdee...

sevgi sadakat olmazsa zaten bunun da bi anlamı yok.. ama tabiki insan olunca maalesef ki fiziki ihtiyaclar söz konusu oluyo. elimizde olan bisi diiil yani. sen bu yeter bana dersin ama erkeklerde fitrat bi tık daha bu ihtiyaclara yatkın.. o yuzden ask sevgi sadakat baglilik vs cercevesinde iliskiyi bu boyuta da tasimak lazim.. biz tabi maca 1-0 geride baslayan psikolojisi bozuklar olarak tam tasiyamasak da

Moralim bozuk biraz kızlar, yenen arkadaşlara soruyorum ön sevişmeniz ne kadar sürüyor ve yeterli oluyor mu sizce

Ilkini spreyle yaptik ikinciyi dort bes gun sonra spreysiz bol kayganlastirici ile yaptik.biraz girisde belki kastim ama istekli olununca pekde anlamiyosunuz bide kafa rahat zaten oldu diye kasmiyosunuz.dun elife tek tek ozelden yazdim yap yap diye yapmis bakin bir gecede... deneyinnn denemekten bise cikmaz aylarinizi yillarinizi vermeyinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…