Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Vajinusmusu yenen biri olarak hemen anne olmak istemiyorum.biraz daha tecrübe edinmek istiyorum ayrıca unutursam korkusu da var bende başa dönermiyim diye. Adetim gecikti korkuyorum biraz

Günaydın kızlar kimi yagmurlu kimi güneşli kentlere selam olsun. Biizm burda yağmur yağıyor uyandığımda içeri bi tutam toprak kokusu girmişti. Öyle huzurlu uyandım ki umarım bugün sizin içinde huzurla başlar ve öyle devam eder.

Egzersizleri yapmayı sakın ama sakın unutmayın. Ben egzersize baslayamıyorum bana bi yardım et diyen kim varsa bana mesaj atsın. Bugün herkes egzersiz yapacak. Ya da kocalarınızla calışacaksınız tamam mı?

Hadi bakalım güzel güzel uyanın uyandığınızda bol enerjiniz olsun diye bu şarkıyı dinleyin. Dans etmeyi unutmayın.

Şarkı çok guzelmis hanyacm. Gunaydinnnnnn

Bence güzel olan 90ları yaşamış olmak. Simdiki şarkılara ayak uyduramıyorum hissiz geliyor bana. Herşeyin en guzeli o yıllarda olduğu için şarkılarda en çok o yıllarda güzeldi sanki
Herşey o zamanlarda güzeldi zaten

uyguladığın egzersizleri anlatabilirmisin acaba
Bu sayfanın ilk mesajında hanya yazmış ya aslında onları uyguladım denebilir. Benim yöntem biraz daha farklıydı. Yani herkesin kendince rahat uygulayacağı biçimde olabilir bence.
Öncelikle bu durumu kabul ettim ve üzerine gitmeye karar verdim.

Sonra oturdum aynada inceledim o bölgeyi. Sen de incele inan insan böyle böyle cesaretleniyor.

Parmak egzersizleri var, serçe parmaktan başlayıp iki parmağa kadar devam ediyorsun. Açıkçası ben pek başaramadım bunları. Çünkü serçe parmağımı soktuğumda bile tansiyonum düşüyordu.
Önce bi doktora göründüm. Benim durum biraz farklı, iki doktor da kızlık zarın kalın dedi. Zaten dördüncü ilişkide bile kanama oldu sanırım o yüzden. Doktor da öyle demişti bir kaç ilişkiye kadar kanama olabilir. Ama doktor sana böyle bir şey dememiş o yüzden sorun yok.

Bu doktora gorunmelerim arasında da eşimle parmak egzersizlerini uygulamaya başladık. Yani onun parmağıyla daha rahat oluyor gibi geldi bana. Sen de kendin cesaret edemiyorsan eşine bırakabilirsin bu işi. Hem de oranın yolunu öğrenmiş oluyor bence. Ne tarafa gideceğini filan.

Kayganlaştırıcı ile bir gece işaret parmağı ile denedik.
Sonraki gece orta parmakla denedik. Hiç bir problem yoktu. Oranın açık olduğuna ikna olmuştum. Bir de acele etmedik. Yani aşama aşama. Bir gün birini başar ertesi gün ötekini.
Sonraki gece iki parmak ile deneyecektik ama o günün sabahı başka bi doktora göründüm.
Sakinleşmek için passiflora diye bi şurup verdi bir de uyuşturmak için emla krem.
Bir de burada arkadaşın biri sakız çiğneyin yazmıştı.
Hepsini birden yapıp denemeye geçtik.
Şurup içtim, emlayi sadece giriş kısmına sürdük, sakızı attım ağzıma. Parmakla filan değil normal bi şekilde denedik.
Ben korktuğum için görmek istemiyordum. O yüzden arkam dönük yaptik. Sen de görmek istemezsen öyle deneyebilirsin. Pıt diye girdi cidden İnsan teyit etmek zorunda kalıyor "Girdi mi" diye.
Benim yöntemim böyleydi canım. Eğer yardımcı olabileceğim bir şey varsa yine istediğin gibi danışabilirsin. Ben de buradan ogrendiklerimle yendim çünkü.

Kızlar günaydın. Dün gece eşimle ilişkiye girebildik hamdolsun. Ama şuan vajinusmusu yendim diye sevinemiyorum bile. Çünkü o andan beri bitmeyen bir kanama var. Bazen açık renkli ve az bazen daha koyu normal kan rengi ve biraz çok. Doktora gideceğiz bi iki saat içinde insallah, ama böyle bişey başına gelmiş olan var mı acaba? Bi sormak, konuşmak istedim..

Canım panik yapma inşallah büyük bi sorun değildir. Bazen insan vücuduna göre kanama az veya çok olabiliyor. Umarım seninkide geçici biseydir. Iyi haberlerini bekliyoruz canım

Uyuşturucu krem falan kullandın mı?

Uyuşmuş yaptıysanız. Eşinin ters bir hareketi olduğunda farketmeyeceğin için olmuş olabilir. Yada kızlık zarın fazla damarlı olduğundan kanaman da çok olabilir. Ama çok da önemli bir sorun olacağını sanmıyorum. Tebrikler. Başardığın için.

Olabilir evet. Bide hemen girebildikten sonra çıkmadı. Git gel yaptı, girebilmişken açılsın etrafı diye yaptım dedi. Mantıklı aslında ama yine de yüklenmiş mi olduk acaba bilemedik. Benim de aklıma ters hareket olabileceği geldi dediğin gibi. Korkuyorum yaa.. inşallah ciddi bişey değildir..
Teşekkür ederim M monalazo

Evet wemcaine spreyi kullandık M monalazo

İnşallah önemli değildir yaa. İlk bi saat gülüyordum sonra kanama devam ettikçe keyfim kaçtı yüzüm düştü.. H hanya
Önemli bir şey değil. İlk ilşkide kızlık zarının yapısına göre bazan hiç bazan bir iki damla, bazan accık daha fazla kan olabilir. Bu kan korkulacak bir şey değil.
Ama uyuşturucu ile yapınca erkeğin çok nazik olması lazım. Kadın hissetmediği için meydan boş kalıyor. Yanlış darbeler olmamalı.

Korkma canım, olabilecek en kötü şey hafif perineye doğru yırtığın kayması olabişir. O da kendişiğinden bile iyileşir. Hiç korkma. Yüzeysel bir şey sadece.

Kızlar spreyle yapınca. Kayganlaştırıcıyı sakın atlamayın. Hissetmediğiniz için vücudunuz size bir terslik olduğunda uyarı gönderemez. Eşinizlede konuşun. Çok nazik olsun. Bol kayganlaştırıcı vajinanızın savunmasız bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…