- 7 Aralık 2015
- 112
- 49
- 18
- 37
Tebrik ederim canım :)
Amin Allah hayırlısını versin inşallah iyi haberle gelirsin. yok deseler de üzülme benimki adetim 7 gün geçince kesinleşmişti. daha erken olabilir. olmazsa da birdahaki aylarda olur inşallah.Kizlar bana dua edin 1.30da randevummm birazdan cikicam yola hadi hayirli bir haberle donerim ins. Rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmasin
Kizlar bana dua edin 1.30da randevummm birazdan cikicam yola hadi hayirli bir haberle donerim ins. Rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmasin
Kizlar bana dua edin 1.30da randevummm birazdan cikicam yola hadi hayirli bir haberle donerim ins. Rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmasin
Yine benYoklama alıcam şu egzersizlerden kaçanlardan !!!
DepresyondaEvet yine sen nerdesin bakimmm kaç gündür???
Hayırlısı olsun inşaallah.Yarin mi alican sonucuKan tahlili istedi doktor ultrasonda bisey gormedi. Igneyi vurdurma yarina kdr bekle dedi. Bakalm ksmet ben bebek fln oldugunu dusnmuyorum. Adet olursam eger hormon testi yapicam.
Hayırlısı olsun inşaallah.Yarin mi alican sonucu
Umarim bu grubun faydası olur. Yazılar bile beni biraz olsun umutlandirdi.
Evet canm yarn 10 gibi alicam sonuclari . Ama cok heyecanli degilim acikcasi cnku hamile deglm bence. Gecen cok heyecanlydim negarif sonuc aldm smdi deglm nedense. Yine negatif bence
Çok teşekkür ederim. Hepimizden allah razı olsunhoşgeldin cnm korkma burdaki herkes senin gibi.. ben iki yıl olacak evleneli 2 ay önce yendim eğer parmak egzersizlerini yapabiliyorsan zaten başarmış sayılırsın umutsuzluğa kapılma.eğer eşinle başarılı olamadıysan egzersizlere devam etmelisin ben hşç egzersiz yapamadım eşli deneme yaparak yendim çok şükür.Yani egzersiz yapabilenler daha çabuk yeniyor burda herkes sana yardımcı olur sadece söylenenleri uygula canım.Kormak sakın gerçekten acı hiç birşey yok .
Hayırlısı olsun inşaallah.en hayırlı zamanı rabbim biliodur.ol der oluverir..bende şu vajiyi yenip ikinciyi doğurmak istiorum.aslında denemelerde kalırım diye korkuorum olursa çok zor olur benim için...Çünkü egzersiz yapmaya fırsatım yok..Evet canm yarn 10 gibi alicam sonuclari . Ama cok heyecanli degilim acikcasi cnku hamile deglm bence. Gecen cok heyecanlydim negarif sonuc aldm smdi deglm nedense. Yine negatif bence
Yok canm ya nasil yendikten sonra burda ki arkadaslara yenmeleri icin yardimci olmak icin burdaysam bebis geldiginde de aynen devam. Ins gelir artk cok istiyorum. Rabbim hepimize versinnn :)Kızpatate sen şimdi hamileysen hamile annelerin sayfasında takılır bizi unutursun
Şaka bi yana canım senin için hayırlısı neyse o olsun. Belki bebek gelir belki de daha güzel bi zamanı bekler. Ama sen hiç umutsuz olma. Bugün olmasa yarın denersin. Sonuçta artık bi engelin yok.
Hayırlısı olsun inşaallah.en hayırlı zamanı rabbim biliodur.ol der oluverir..bende şu vajiyi yenip ikinciyi doğurmak istiorum.aslında denemelerde kalırım diye korkuorum olursa çok zor olur benim için...Çünkü egzersiz yapmaya fırsatım yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?