Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kizlar bana dua edin 1.30da randevummm birazdan cikicam yola hadi hayirli bir haberle donerim ins. Rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmasin
Amin Allah hayırlısını versin inşallah iyi haberle gelirsin. yok deseler de üzülme benimki adetim 7 gün geçince kesinleşmişti. daha erken olabilir. olmazsa da birdahaki aylarda olur inşallah.

Kizlar bana dua edin 1.30da randevummm birazdan cikicam yola hadi hayirli bir haberle donerim ins. Rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmasin

Allah gönlüne göre versin canım. Hakkında hayırlısı olsun inşAllah vardır bebiş. Güzel haberlerini bekliyoruz :)

Depresyon yok mutsuzluk yok olumsuz düşünce yok herkes ben yenmek istiyorum diyerek baslasın egzersizlere yine yapamicam derseniz yapamazsınız muzik dinleyin cikolata yeyin dus alın kendinizi en olumlu en güçlü yerde gordunuz anda başlayın arkadaşlar bu kadar zor değil yapabilirsiniz

Kan tahlili istedi doktor ultrasonda bisey gormedi. Igneyi vurdurma yarina kdr bekle dedi. Bakalm ksmet ben bebek fln oldugunu dusnmuyorum. Adet olursam eger hormon testi yapicam.

Merhaba 9 aylık evliyim hala ilişkiye giremedim eşim ilk zamnalar anlayış gösteriyordu ama suan ciddi sorun yaşamaya basladik. Psikolojik destek aldım ilk seansa eşimle gittim tanışma ve evlilik öykümuzu aldı 2. Seansta tek gittim benim öykümü aldı cici kız sendromu dedi 3. Seansta parmak egzersizi verdi başardım . Ama ilişkiye giremedim. Seans 250 tl anca 3 seans gidebildim. Ve aradan 4 ay geçti hala bi sonuç yok. Burada bu hastalığı yenen çok. Kişi duydum umutlandim. Eşimi çok seviyorum . 30 yaşındayım. Lütfen lütfen yardımcı olunnnnn. ......

Umarim bu grubun faydası olur. Yazılar bile beni biraz olsun umutlandirdi.

hoşgeldin cnm korkma burdaki herkes senin gibi.. ben iki yıl olacak evleneli 2 ay önce yendim eğer parmak egzersizlerini yapabiliyorsan zaten başarmış sayılırsın umutsuzluğa kapılma.eğer eşinle başarılı olamadıysan egzersizlere devam etmelisin ben hşç egzersiz yapamadım eşli deneme yaparak yendim çok şükür.Yani egzersiz yapabilenler daha çabuk yeniyor burda herkes sana yardımcı olur sadece söylenenleri uygula canım.Kormak sakın gerçekten acı hiç birşey yok .

Evet canm yarn 10 gibi alicam sonuclari . Ama cok heyecanli degilim acikcasi cnku hamile deglm bence. Gecen cok heyecanlydim negarif sonuc aldm smdi deglm nedense. Yine negatif bence

Kız patate sen şimdi hamileysen hamile annelerin sayfasında takılır bizi unutursun
Şaka bi yana canım senin için hayırlısı neyse o olsun. Belki bebek gelir belki de daha güzel bi zamanı bekler. Ama sen hiç umutsuz olma. Bugün olmasa yarın denersin. Sonuçta artık bi engelin yok.

Çok teşekkür ederim. Hepimizden allah razı olsun

Evet canm yarn 10 gibi alicam sonuclari . Ama cok heyecanli degilim acikcasi cnku hamile deglm bence. Gecen cok heyecanlydim negarif sonuc aldm smdi deglm nedense. Yine negatif bence
Hayırlısı olsun inşaallah.en hayırlı zamanı rabbim biliodur.ol der oluverir..bende şu vajiyi yenip ikinciyi doğurmak istiorum.aslında denemelerde kalırım diye korkuorum olursa çok zor olur benim için...Çünkü egzersiz yapmaya fırsatım yok..

Yok canm ya nasil yendikten sonra burda ki arkadaslara yenmeleri icin yardimci olmak icin burdaysam bebis geldiginde de aynen devam. Ins gelir artk cok istiyorum. Rabbim hepimize versinnn :)

Bugün anlattığım pozisyonu mutlaka dene canım kesin olcak o kadar eminim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…