Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Bilemiyorum tekrar egzersize başlasam mı, ama egzersiz de beynimize ilişkinin grçekleşeceği konusunda ikna etmek için biraz da , ama ben egzersiz yaptığım zamanlar eşli denemede başarılı olamadım. Pozisyon sıkıntısı mı , o an kendimi farkında olmadan kasıyo muyum, halbuki nefes al ver ıkınma yapıyorum herşeyi ama sebep ne eşli denemede olmamasının bilemiyorum

Aparatla hem misyoner gibi hemde çömelip alttan yapabiliyor olup eşli denemede niye olmuyor anlamıyorum

ilk sıkıldığında biraz yanma oluyor ama 2 dkda uyuşuyor geçiyor. Benimki biraz acıyordu o yüzden böyle yendim. sende acı olmuyorsa sadece kayganlaştıcı ya da vazelinle deneyebilirsin. önemli olan yönü ve kaygan olması aslında..

yönünü bulamıyor olabilirsiniz. yukarı yukarı zorlamayın.

Ben uyuşturucu sprey ve uyuşturucu kremle daha beter oldum ,yanma oldu hiç deneyemedim bile. Sprey ve uyuşturucu krem olmadan aparat ve parmak rahat yapabildiğime göe bence benim itiyacım yok diye düşünüorum

Herkesin yenme sekli farkli tabi beni sprey hic yakmadi hatta oyle guzel uyusturdu ki esim kizligimi bozdugunda aci falan filan hic hissetmedim esim kan gelmis demeseydi kanin geldigini bile farkedip bakmiycaktim. Ama ilki 2 kez kullanip biraktim cokta memnunum benim oraya birsey girecegini aklim kabul etmiyordu o yuzden esimin p.. oraya degdiginde hissettigim an kasilma yasiyordum spreyle hissetmeden hallettim . Sonra pe.. girisini gorunce psikolojik olarak yendim sorunumu ama sprey sayensinde

Tabi ki öyle herkesin yenme şekli farklıdır. Ama ben bi fayda göremedim

Siz hangi asamadasiniz ben aparatlada calistim ama cok kasiliodum . Umarim kurtulursunuz
Ben 4 ay önce 1 ay boyunca egzersiz yapıp eşli deneme yaptım ve başarısız oldum. Yani 3 aydır egzersiz yapmıyorum. Egzersizlerde 12 cm e kadar gelip eşli deneme yapmıştım. Sonrasında başarısız olduktan sonra 13 cm aparatı alabildim ama 12 cm lik aparat sonrası başarısız olduğum için tekrar eşli deneme yapmadım

Anliyorum peki kac senelik evlisiniz ins cok fazla olmamistir 1 sene olmadan halledin ben 1.5 sene icinde yenebildim ama cok sikinti yasadim . Aparati 12cm aldiginiz gun hemen esli deneme yapmasaydiniz keske bi kac kez aldiktan sonra esli deneme yapsaydiniz hemen ayni gun esli denemede basarili olan cok az insan var

patate inşallah bebek haberlerini alırız çok istiyordun.

Kızlar sizlerde aparatlarla deneyin. Burda bi arkadas en büyük aparatı denedikten sonra eşinin aparatı kullanmasını istemişti eşiyle de aparatın girdiğini görünce p..s ile denedi ve başarılı oldu.

Eşli denemede ihtiyacınız olan şey
***Eşinizin acele etmemesi
***P..si ve vajiyi iyice kayganlastirmak
***Yanma hissinden kurtulmak istiyorsanız uyuşturucu krem
***olabildiğince sakin kalmak
*** eğer p..si içinize aldığınızda acı hissediyorsanız biraz aşağı yukarı kaydirarak yön bulmaya çalışın.
*** sakinlesmek için yarımda olsa p..si aldığınızda bekleyip nefes alıp verin
*** aparatla çalışanlar ne yönde girdiğine nasıl girdiğine dikkat edin esinizi de uyarın bak bunun gibi bu yönde diyerek
*** tedirgin olduğunuzda nfes alıp verip biraz sakinlesin ve bu defa yapıcam deyin..
Mutlaka başaracaksınız...

9 aylık evliyim. 12 cm lik aparatla 1 hafta çalıştım

H hanya bende cook istiyorum ama bakalm kismet demek ki bu zamana kadar olmayacagi varmis ama melegimin karnima dustugunu ogrendigim ilk gun burdan hepinizle paylasicam . Kucagim artik bos kalsin istemiyorum benden sonra evlenip hamile kalanlari ogrendikce cok uzuluyordum vajiliyken simdi ise vajiyi yendim kendime guven geldi artk ne zaman kismet olursa diyebiliyorum gulerek onceden icim kan aglaya aglaya daha dusunmuyoruz diyordum .s

9 aylık evliyim. 12 cm lik aparatla 1 hafta çalıştım

Kasiyor musun esinleyken canm. Ikinmak cok rahatlatitor bide pozisyon cok onemli burda pozisyon deneyen arkdslar sana bi yardimci olsunlar en rahat pozisyonunu bulup once aparatla esine gostererek yap sonra esinin p... sanki aparatla yapiyormussun gibi dene

Kedicik ve patate tam nickleri yazamadim spreyden kaç fıs sıktınız karar veremedim.dun cok az bir fıs sıktım sadece spreyi deneme amaçli cokda yanmadi.ama eşli denemede kac fıs sıksamm kedicikcns

Kedicik ve patate tam nickleri yazamadim spreyden kaç fıs sıktınız karar veremedim.dun cok az bir fıs sıktım sadece spreyi deneme amaçli cokda yanmadi.ama eşli denemede kac fıs sıksamm kedicikcns

Canm valla ben gelisi guzel bi 20 fis skmsmdir :) sen bna bakma dogru olani diger arkds soyler ben sinir olmustm vajiden artk dedm nolursa olsun dedm spreyin yarisini bosalttm o yuzden kullanan diger arkdslar yardimci olsun ama ben hic yanmadm aci olmadi bende 20 fisla bayagi uyustum ama bazi arkdslar 20 fista siksan 5 fista siksan ayni etki dediler benimki ne kdr dogru bilemem ztn dogru oldgnu hic savunmadm. Caresizlik mi dersin yoksa baska bisey mi bilmiorum ama Allah ne verdyse siktm ben :)

5 - 6 kez sıktım içime kadar. uzun ince bir çubuk şeklinde ucu vardı benimkinde. sizinkinde de varsa onu içine sokup sıkın sırt üstü yatın. aynayla bakabilirsiniz. biraz bekleyin 3 dk falan.

ACABA SPREYİN ADI NEDİR

Heyecanlanıyorum bazen de sakin oluyorum ama kasmamak için nefes alıp vriyorum ıkınıyoum ama hiç başarılı olamadım

kedicikcns patate cok sagolun kizlar denemekten bişe cikmaz herkes kendi istedigi sekilde yener.malesef benim gücüm doktor vs yetmiyor.devletde ilgilenen olmadi.egzersiz yapamiyorum korkuyorum.tam bir erteleme hastaligi iste bu..yenmek için her yol mübahdirrr bence..eşimin şehir disindan dönmesini bekliyorum denicem cok sagolun.arkadasim spreyin adi wemcaine uyusturucu etkisi varmiş.benim kizlik zarim gitmişti ilk denemede ondan sonra bidaha yapamadim.bakalim bununla denicem bende biraz o duvar hissini azaltip hissettirmesi o acı olmasa birazda cesaret olcak insallah

Olur olur sen cesaretli ol ve ilk denemede olmuyor diye pes etme. Dene olana kadar. Islak ve kaygan olmasına ve yönüne dikkat et ve ıkın yaparken biraz da. Doktora milyarlar vermektense bir takım yöntemler denemek lazım. Bir kere yapsan zaten yeter . Sonra birsey kullanmadan da yaparsın. Bir de aparat gibi şeyler yapabilen insanın normal ilişkiyi yapması daha kolay. Aparat daha sert çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…