Bende öyle düşünüyorum koskoca aparatı girdirebiliyorum üstelik acıda yok sadece kasildığım için biraz dar gibi geliyor orası sıkıyorum aparatı biraz içimde penis denemesinde dar gibi geliyor orası o yüzden olmuyor bunu nasıl yenebiliriz sona yaklaştığımı düşünüyorum artık
Aparatla hem misyoner gibi hemde çömelip alttan yapabiliyor olup eşli denemede niye olmuyor anlamıyorumkendini rahat bırakırsan misyoner çok kolay aslında (senin altta olduğun ) ama sen üstte de yapabilirsin aynı yöntemle. misyonerde bacaklarını biraz kendine doğru çek ve yana aç. pnsn bir kısmı girene kadar bırakma. istersen aynı şekilde yatağın ucunda dene ayaklarını daya eşinin omuzlarına doğru. o ayakta olsun.
ilk sıkıldığında biraz yanma oluyor ama 2 dkda uyuşuyor geçiyor. Benimki biraz acıyordu o yüzden böyle yendim. sende acı olmuyorsa sadece kayganlaştıcı ya da vazelinle deneyebilirsin. önemli olan yönü ve kaygan olması aslında..Bende öyle düşünüyorum koskoca aparatı girdirebiliyorum üstelik acıda yok sadece kasildığım için biraz dar gibi geliyor orası sıkıyorum aparatı biraz içimde penis denemesinde dar gibi geliyor orası o yüzden olmuyor bunu nasıl yenebiliriz sona yaklaştığımı düşünüyorum artık
yönünü bulamıyor olabilirsiniz. yukarı yukarı zorlamayın.Bilemiyorum tekrar egzersize başlasam mı, ama egzersiz de beynimize ilişkinin grçekleşeceği konusunda ikna etmek için biraz da , ama ben egzersiz yaptığım zamanlar eşli denemede başarılı olamadım. Pozisyon sıkıntısı mı , o an kendimi farkında olmadan kasıyo muyum, halbuki nefes al ver ıkınma yapıyorum herşeyi ama sebep ne eşli denemede olmamasının bilemiyorum
Ben uyuşturucu sprey ve uyuşturucu kremle daha beter oldum ,yanma oldu hiç deneyemedim bile. Sprey ve uyuşturucu krem olmadan aparat ve parmak rahat yapabildiğime göe bence benim itiyacım yok diye düşünüorum
Herkesin yenme sekli farkli tabi beni sprey hic yakmadi hatta oyle guzel uyusturdu ki esim kizligimi bozdugunda aci falan filan hic hissetmedim esim kan gelmis demeseydi kanin geldigini bile farkedip bakmiycaktim. Ama ilki 2 kez kullanip biraktim cokta memnunum benim oraya birsey girecegini aklim kabul etmiyordu o yuzden esimin p.. oraya degdiginde hissettigim an kasilma yasiyordum spreyle hissetmeden hallettim . Sonra pe.. girisini gorunce psikolojik olarak yendim sorunumu ama sprey sayensinde
Tabi ki öyle herkesin yenme şekli farklıdır. Ama ben bi fayda göremedim
Ben 4 ay önce 1 ay boyunca egzersiz yapıp eşli deneme yaptım ve başarısız oldum. Yani 3 aydır egzersiz yapmıyorum. Egzersizlerde 12 cm e kadar gelip eşli deneme yapmıştım. Sonrasında başarısız olduktan sonra 13 cm aparatı alabildim ama 12 cm lik aparat sonrası başarısız olduğum için tekrar eşli deneme yapmadımSiz hangi asamadasiniz ben aparatlada calistim ama cok kasiliodum . Umarim kurtulursunuz
Ben 4 ay önce 1 ay boyunca egzersiz yapıp eşli deneme yaptım ve başarısız oldum. Yani 3 aydır egzersiz yapmıyorum. Egzersizlerde 12 cm e kadar gelip eşli deneme yapmıştım. Sonrasında başarısız olduktan sonra 13 cm aparatı alabildim ama 12 cm lik aparat sonrası başarısız olduğum için tekrar eşli deneme yapmadım
9 aylık evliyim. 12 cm lik aparatla 1 hafta çalıştımAnliyorum peki kac senelik evlisiniz ins cok fazla olmamistir 1 sene olmadan halledin ben 1.5 sene icinde yenebildim ama cok sikinti yasadim . Aparati 12cm aldiginiz gun hemen esli deneme yapmasaydiniz keske bi kac kez aldiktan sonra esli deneme yapsaydiniz hemen ayni gun esli denemede basarili olan cok az insan var
9 aylık evliyim. 12 cm lik aparatla 1 hafta çalıştım
Kedicik ve patate tam nickleri yazamadim spreyden kaç fıs sıktınız karar veremedim.dun cok az bir fıs sıktım sadece spreyi deneme amaçli cokda yanmadi.ama eşli denemede kac fıs sıksammkedicikcns
5 - 6 kez sıktım içime kadar. uzun ince bir çubuk şeklinde ucu vardı benimkinde. sizinkinde de varsa onu içine sokup sıkın sırt üstü yatın. aynayla bakabilirsiniz. biraz bekleyin 3 dk falan.Kedicik ve patate tam nickleri yazamadim spreyden kaç fıs sıktınız karar veremedim.dun cok az bir fıs sıktım sadece spreyi deneme amaçli cokda yanmadi.ama eşli denemede kac fıs sıksammkedicikcns
ACABA SPREYİN ADI NEDİRArkadaslar bende elimden gelen yardimi yaparim. Lakin benim yenebilme seklimi burdaki cogu arkadas tavsiye etmiyor ben uyusturucu sprey ile vajiyi yendim doktor kontrolunde 2 kez kullandim ilkinde kizligim gitti nisan ayiydi 2ay sonrada 2.kez kullandigimda tam birlesme yasadim haziranda. Sonra yazliga gitmem gerekti orda esimle hic birlesme yasamadim evde surekli birileri oluyordu geriliyordum kayinvalidem fln. 1 ayda oyle gecti istanbula dondugum gunun ertesi gunu yani 15agustos pzrtesi hic biseysiz o kdr ara sonra hafif kayganlastirici ve sonra benim islakligimla rahatlikla icime aldim hatta esim git gel yapti ve icime bosaldi. Toplam 5 ay gibi bi surede 3 kez iliski yasadim ama sonuncusu tam ve kesindi. Ben spreyden cok memnum kaldim 2 kez kullandim aci hissim gitti simdi rahatlikla yapa biliyorum
Heyecanlanıyorum bazen de sakin oluyorum ama kasmamak için nefes alıp vriyorum ıkınıyoum ama hiç başarılı olamadımKasiyor musun esinleyken canm. Ikinmak cok rahatlatitor bide pozisyon cok onemli burda pozisyon deneyen arkdslar sana bi yardimci olsunlar en rahat pozisyonunu bulup once aparatla esine gostererek yap sonra esinin p... sanki aparatla yapiyormussun gibi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?