Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Çok özür dilerim..bilerek yaptığım birşey değil heralde benden başkasıda konuşmadı gerçekten özür dilerim..bundan sonra sadece okurum galiba.. insaallah Bi an once yenersin
Ya Can'ım yaz lütfen oyle demek istemedim ama suan hamile kalmış olabilirim yok adetim gecikti gibi sorular cümleler bu konu başlığı altında olmamalı ? Cok yaralı insan var bir suru sessiz okuyucu var , ki bende 2 yıldır bunlardan biriydim ..
Bir vajiliyi sadece baska bir vajili anlar İyiki variz Burda ki sessiz çığlıklarımız cümlelere dökülüyor

Tesekkur ederim Can'ım verdiğin bilgi icin .. Allah razı olsun .. Suan cok bariz bir yanma var ve bsy deneyesim yok.. 1 gun daha bekliycem .. Serce parmak egzersizini 2 kere yapınca gaza geldim direk işaret parmağını denedim ve içerde biraz tuttum galiba ondan oldu .. İnsallah cesaretimi toplarım ve esimin parmağını alabilirim

Merhabalar bende yazılanları okuyordum ama forma hiç yazmadım. Maalesef aynı dertten muzdarip biriyim. Derdimi çözmek için bir doktora gittim fakat istediğim yardımı alamadım bende vazgeçtim bir daha da tedavi olmak için doktora gitmedim... Tedavi sürecinde çok yıprandığım bir gün yani her seye kızdığım bir gün (doktora, kendime ve eşime kızdığım bir gün ) yasadım... O gün deli gibi ağladım sayıp doktum ne hissettiğimi az çok anlarsınız diye umuyorum. Ve bu kadar sacmalamak yeter yapamayacak bir şey yok dedim beynimi zihnimi düşüncelerimi kontrol altına aldım ve o günün gecesinde eşimle tekrar denedim ve başardım. Bu 5 veya 6 kez daha oldu sonra tekrar eski sürecime dondum. Aradan tahmini bir buçuk yıl kadar geçti... Bu donemde bir kere jinekologa gittim muayene oldum doktor sürecin çoğunu atlatmışsın dedi ama sorunsuz bir ilişki yaşaman için tekrar tedavi olursan senin için iyi olur dedi. Ama ben doktora gitmek istemiyorum kendim halletmem benim için daha sağlıklısı olacak biliyorum. Bu yüzden aparatları aldık ve başladık tekrardan uğraşmaya... Şuan 4 aparatlık bir setin 3. sünü kullanıyorum. Sizlerin yardımına ihtiyacım var

Hoşgeldin aramıza..
Sana söyleyecek pek sözüm yok başarıpta başa dönenlerdesin.

Kızlar vajinusmus sadece ilk defa iliskiye girenlerde olan bi durum değil. Normal şartlarda hamile kalıp bebeği olan bile bi süre sonra bu hastalığa yakalanabilir. Bunun nedeni ise psikolojik sorunlardan kaynaklanır. Mesela eşinizle aranız bozukken iliskiye girmek ister misiniz? Ya da onun çok istediği bi anda siz istemediğinizde beyniniz ne düşünür. "Madem istemiyorsun onu içine alma" di mi? Beyinde bittiğini her zaman söylüyoruz. O zaman beyne olumlu sinyaller gönderelim.

Arkadaşım sen daha önce ilişkiye girmişsin. Başarmışsin en azından şunu biliyorsun. Orada koca bir boşluk var ve p...s girdiğinde acımıyor. Bu yolda devam et. Hatta iliskiye girdiğin zamanlarını hatırla nasıl kabullenip basarıcam diye hırs yaptıysan yine aynı şekilde devam et.

İnan ki orada ne olduğunu biliyorum evet hatta yapıp başardığımız denemelerden sadece 1 veya ikisinde az çok az bir yanma oldu. Vajili bayanlara özellikle belirteyim bunu acı bile değil yanma diyorum dikkat edin.... Acısız birleşmelerimizde oldu ama yine eski halimdeyim ve bu çok garip maalesef

Sadece ilişki durumunda değil on sevişme sırasında ya da eşinle istekli bi şekilde beraberlik yaşamak istediğinde kaygıların oluyor mu?

Teşekkürler çok güzel ifade etmişsin umarim arkadaşlarda bi an once başarırlar.

Teşekkürler çok güzel ifade etmişsin umarim arkadaşlarda bi an once başarırlar.
Inşallah Hanya senin mucadeleni de okumustum Haziran ayinda patate ile yazisiyordunuz valla cok garip bir duygu ya ben hic kendimi hasta kabul etmedim ama o süreçte bile insan kendini zor durumda hissediyor bende hic korkacagimi dusunmezken nasil birseyin icinde olduğumu kavramam biraz gec oldu ama cok şükür ramazan bitsin o zaman yapariz dedim o surecte hep burayi okudum sonra eşim de sagolsun yaparsin sadece acidi diye korktugundan cesaret edemiyorsun diye beni rahatlatti ve ben dedigi gibi aci hissetme duygusuyla iliski yasamayi düşünürken zamanda bu histen kurtuldum sonrasi oldu zaten Darisi isteyen herkese artik ama cidden korkulacak durum yokmus

tebrikler canım. Ne mutlu sana darısı bize inş. Pozisyon hakkında bilgi verir misin ben en çok o konuda zorlanıyorum.

Çok kötüyüm çok çok. Hani yenmistim ben hani iki kez yaptım aksilikler adet derken 2 hafta gecri yapmadım. Bugun denedim basını bile alamadım aşırı bi sızlama oldu artık eşim yeter dedi ilk defa yeter bir sene gecri dedi napcam ben neden olmadı kafayı yycem

Zehracım ilk zamanlar olur böyle aksilikler hemen hic bisey olmamış gibi yepyeni bi iliski bekleme hemen sızlamışsa kayganlastirici kullanmamıs olabilir misin. Bak ben yeneli 3 ay oldu buna ragmen yeri geldiğinde kullanıyorum çünkü yeterince ıslanmıyor. Yeri geliyor çok yavaş hareket ediyorum bi anda girmiyor hâlâ her pozisyonda istediğim gibi iliskiye giremiyorum çoğu zaman haz alamıyorum ama zamanla olacagına inandığım için Artık korkmuyorum. Nolur hemen pes etme hemen hayal kırıklığı yaşama oldu işte bi kere zamanla olacak illa olacak bunu kabul et !!!

Çok kötüyüm hanya. O kadar ümitliydim ki artık yaptım diyodum içime bile alamadım. Eşim işk defa sert konustu üzüldüm. Umarım yaparım araya zaman girmesi cok kötü oldu cok yarın tekrar deniycem. Bu arada bebe yagı kullandık canım nazar degdi belki de

Bende çok kötüyüm eşimle yine birbirimize girdik güya egzersizlere başlamıştıkk offf bıktım m

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…