Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Merhaba kızlar. Yazılanları sessizce okuyanlardanım ben de. Bugün bir adım atıp aynayla inceleme yaptım.Sonra buraya da yazmak istedim. 2 yıldır evliyim henüz başarabilmiş değilim. Ön sevişme falan oluyor da sonrası hüsran işte. Doktora falan da gidemedim. Sanırım biraz cesarete ihtiyacım var

Kızlar ben de 2 aylık evliyim. Cem keçe'nin kitabını okuyorum. 10 adımda vajinusmus tedavisi. Parmak egzersizleri yapabiliyorum. İki parmak da yaptım. Eşimde şu an a kadar sadece tek parmak yaptı. Bir kere ilişkiye girdik. Onda da adetimden bir sonraki gündü. Kanamam oldu ve olup olmadığına emin olmak için doktora gittim. Doktor tam sağlıklı bir birleşme olmasa da olmuş çok fazla sıyrıkların var tek bir adımda bitirebilirsin bu işi Dedi. Sonrasında yine denedik ve iki kez başarısız olduk. Üzüntü ve stresten 4 kg verdim son 1,5 aydır. Allah rızası için yardım edin

B Burgumakarna ve L limonagaci123 oncelikle aramiza hos geldiniz. Ikinizde en azindan egzersizi kafaniza koyarak en dogru adimi attiniz. Bundan sonrasi devam ettirmek. Hic birakmadan egzersizlerin uzerine giderseniz cok kisa bir surede yenebilirsiniz. Egzersiz yaparken mutlaka bir kayganlastirici kullanin ve vajinanin yonunun asagi dogru oldugunu unutmayin. Yanlis yone itmenizde cesaretinizi kirabilir. L limonagaci123 henuz parmak egzersizi yapamiyorsan hemen bir kulak cubugunu strecle, bolca yagladiktan sonra derin bir nefes al ve itmeye calis. Ne kadar basarabilirsen hic kendini zorlama. Inanin onemli olan baslamak ve devam ettirmek. Dualarim sizinle

Teşekkürler cevabın için. Söylediğini deneyeceğim. Gelişmeleri yine yazarım

Merhaba diğer başlığa yazdım ama buraya da yazayim. Ben de 20 gündür bundan çekiyorum. Egzersizleri şimdi gördüm. Bu konuyu yeni okudum. Peki regl döneminde yapsam olur mu bu egzersizleri yoksa bitmesini mi beklemeliyim?

Selam G gunesli gunler regl donemin bittikten sonra egzersizlere baslamani oneririm. Sonrasinda hemen basla.

Selam G gunesli gunler regl donemin bittikten sonra egzersizlere baslamani oneririm. Sonrasinda hemen basla.
Tamam çok teşekkür ederim. Moralim çok kötü böyle inşallah bu egzersizler ise yarar. Kadın doğum uzmanına da görünmeyi düşünüyorum. Eğer başka önerileriniz var yazabilir misiniz? Çok muhtacim çünkü.

Sevgili G gunesli gunler Oncelikle pozitif dusunecegiz hep beraber ilk sartimiz bu :) ve cok sansli oldugunu soyleyebilirim 20 gun icerisinde farkedip adim atmissin yenmek icin ve egzersizlerle basaramaman imkansiz. Elbette bir kadin dogum uzmanina gorunmende fayda var, yalniz bu durumdan bahset muayene olmadan once yoksa benim gibi travmatize olup daha da erteleyebilirsin. Benim tavsiyem muayeneden sonra eger fizyolojik bir sorun yoksa hemen egzersizlere baslaman. Bu sayfada epeyce kadin egzersizlerle yendik ve tavsiyelerimiz bir onceki sayfalarda var. Egzersizlere basladiginda gelismelerle ilgili hepimiz destek oluruz.

Kızlar bir sorum olucak biliyorum iki gündür fazla kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin. Prezervatif canmı yakabilir mi. Psikolojik mi yoksa bu en incesini almamıza ragmen canm yanıyo

Kizlar hepinize merhaba şu aralar sınavıma günler kaldığı için çok aktif olamıyorum. Sizler egzersizleri aksatmıyorsunuz değil mi ???

Kızlar bir sorum olucak biliyorum iki gündür fazla kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin. Prezervatif canmı yakabilir mi. Psikolojik mi yoksa bu en incesini almamıza ragmen canm yanıyo
Canım yaşadığın durum psikolojik. Normalde yakmaz yani. Egzersiz yapıyor musun

Kegel egzersizleri yapmaya baslamıştım. Parmak egzersiiznden önce bi anda denedk ve içime alabilmiştim gitgel yapamamıştım. Ama acıma hissi oluyo çıkarınca. Bide eşim hissetmediğini söylüyo onada çok üzülmüştüm. Doğuda öğretmenlik yapıyorum istanbula gelince kayınvalidemde kalıyoruz. Hersey yarım kaldı böle olunca. Bide doktora gittim oda ayrı bi hikaye suanki asamam tuvaletimi yaparken bile dokunamıyorum

Merhaba
Teşekkürler cevabın için. Söylediğini deneyeceğim. Gelişmeleri yine yazarım
çok teşekkürler sağolun. Ben bunu bir kere başardım ama neden ikinciye yapamıyorum bilmiyorum. Esnek zarım varmış. Acaba yırtılma olmuyor mu? Cerrahi bi müdahale gerekli mi bilemiyorum. Bir kere başardığımda bunu artık hep yapabilirim demiştim. Bakire değilim artık ama güzel bi cinsel hayatı olan evli bi bayan da değilim...

Kızlar burda Bebek yazışmalarını okumak biraz zor oluyor benim icin .. Boyle zor zamanlardayken içinden cikilmaz bir kuyuyken hamile görmeye bile dayanamazken ... Neyse beni yanlış anlamayın okumak Can'ımı acıtıyor..

Birde sorum var egzersizleri aksatmayalım diyorsunuz ya parmak egzersizlerimi her gun mu yapıyorsunuz.. 3 gun ust uste yaptm aşırı yanma ve gun icinde Ağrı oldu ..

O yüzden biraz tırstım gibi;((((

Zar hangi durumda yırtılır parmak egzersizi yaparken ha gitti ha gidecek oda etkiliyor beni bi kurtulsaydım ,

Çok özür dilerim..bilerek yaptığım birşey değil heralde benden başkasıda konuşmadı gerçekten özür dilerim..bundan sonra sadece okurum galiba.. insaallah Bi an once yenersin

Arkadaslar selam, oncelikle kizlik zarina fazla takilmamamiz gerektigini belirtmeliyim. Kizlik zari bizim kafamizdaki gibi yirtilmaz, patlamaz veya acimaz. Bunlar tamamen toplumun yanlis ogrettigi kelimeler yigini. Konuyla ilgili Cem Kece'nin bir konusmasini paylasmak istiyorum sizinle: CİSED Başkanı Cinsel Terapist Cem Keçe; "CİSED olarak yaptığımız çalışmalarda kızlık zarının, yırtılmayacağına, delinmeyeceğine, patlamayacağına, kanamayacağına, açılırken ağrı yapmayacağına veya acımayacağına dair bir beklenti oluşturduğumuzda bunun gerçekleştiğine tanık olduk. Toplum olarak bizler kızlık zarının kanayacağına inandığımız ve kendimizi kan görmeye şartlandırıldığımız için bu gerçekleşiyor. Gerçekte ilk gece normal bir kızlık zarı, normal şartlar altında delinmez, patlamaz, yırtılmaz, ilişkide ağrı ve acı yapmaz. Sadece hafif bir açılma olur, buda çift tarafından hissedilmez." diye konuştu.
Oncelikle kafamizdaki yanlislari silelim, zaten vajinismusa neden olan bu yersiz korkularimiz. Kizlik zari bizim hissedebilecegimiz bir sey degil, ancak doktor anlayabilir. Bu arada evet, egzersizleri her gun yapmaya ozen gosterelim E EzraSlan eger bir sorun yoksa, belki kendini kastigin icin cok yanma yapmistir. Egzersizleri yaparken de rahatlatici muzik dinle, ya da kendini en rahat nasil hissediyorsan oyle bir ortamda yap. Umarim zamanla yoluna girer ve kisa surede ilerleme kaydedersiniz.

Canım şu an sadece orayı bir ayna yardımıyla incele. Dokunma bile. Ama her gün düzenli bir şekilde 15 dk kadar bak oraya lütfen. Oraya alışman lazım. Bu şekilde aşabilirsin. Sorun olursa yardımcı olurum

Arkadaşım merhaba. Sen çok ilerlemişsin. Bir kere yaptıysan üstüne git yine yaparsın. Ya eşki denemeyele hergün veya aparatla egzersiz muhakkak yap. İnanki yaparsın. Bak bırakırsan ertelersen inanki ucu kaçar en başa dönersin. Ben 3 yılımı öldürdüm bu ertelemek, kaçmak, korkaklık yüzünden. Çok pişmsnım. Sizler sakın yapmayın. Çaba göster üzerine git,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…