- 10 Ağustos 2016
- 2
- 1
- 1
- 34
B Burgumakarna ve L limonagaci123 oncelikle aramiza hos geldiniz. Ikinizde en azindan egzersizi kafaniza koyarak en dogru adimi attiniz. Bundan sonrasi devam ettirmek. Hic birakmadan egzersizlerin uzerine giderseniz cok kisa bir surede yenebilirsiniz. Egzersiz yaparken mutlaka bir kayganlastirici kullanin ve vajinanin yonunun asagi dogru oldugunu unutmayin. Yanlis yone itmenizde cesaretinizi kirabilir. L limonagaci123 henuz parmak egzersizi yapamiyorsan hemen bir kulak cubugunu strecle, bolca yagladiktan sonra derin bir nefes al ve itmeye calis. Ne kadar basarabilirsen hic kendini zorlama. Inanin onemli olan baslamak ve devam ettirmek. Dualarim sizinle
Selam G gunesli gunler regl donemin bittikten sonra egzersizlere baslamani oneririm. Sonrasinda hemen basla.Merhaba diğer başlığa yazdım ama buraya da yazayim. Ben de 20 gündür bundan çekiyorum. Egzersizleri şimdi gördüm. Bu konuyu yeni okudum. Peki regl döneminde yapsam olur mu bu egzersizleri yoksa bitmesini mi beklemeliyim?
Tamam çok teşekkür ederim. Moralim çok kötü böyle inşallah bu egzersizler ise yarar. Kadın doğum uzmanına da görünmeyi düşünüyorum. Eğer başka önerileriniz var yazabilir misiniz? Çok muhtacim çünkü.Selam G gunesli gunler regl donemin bittikten sonra egzersizlere baslamani oneririm. Sonrasinda hemen basla.
Canım yaşadığın durum psikolojik. Normalde yakmaz yani. Egzersiz yapıyor musunKızlar bir sorum olucak biliyorum iki gündür fazla kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin. Prezervatif canmı yakabilir mi. Psikolojik mi yoksa bu en incesini almamıza ragmen canm yanıyo
Teşekkürler cevabın için. Söylediğini deneyeceğim. Gelişmeleri yine yazarım
çok teşekkürler sağolun. Ben bunu bir kere başardım ama neden ikinciye yapamıyorum bilmiyorum. Esnek zarım varmış. Acaba yırtılma olmuyor mu? Cerrahi bi müdahale gerekli mi bilemiyorum. Bir kere başardığımda bunu artık hep yapabilirim demiştim. Bakire değilim artık ama güzel bi cinsel hayatı olan evli bi bayan da değilim...B Burgumakarna ve L limonagaci123 oncelikle aramiza hos geldiniz. Ikinizde en azindan egzersizi kafaniza koyarak en dogru adimi attiniz. Bundan sonrasi devam ettirmek. Hic birakmadan egzersizlerin uzerine giderseniz cok kisa bir surede yenebilirsiniz. Egzersiz yaparken mutlaka bir kayganlastirici kullanin ve vajinanin yonunun asagi dogru oldugunu unutmayin. Yanlis yone itmenizde cesaretinizi kirabilir. L limonagaci123 henuz parmak egzersizi yapamiyorsan hemen bir kulak cubugunu strecle, bolca yagladiktan sonra derin bir nefes al ve itmeye calis. Ne kadar basarabilirsen hic kendini zorlama. Inanin onemli olan baslamak ve devam ettirmek. Dualarim sizinle
Çok özür dilerim..bilerek yaptığım birşey değil heralde benden başkasıda konuşmadı gerçekten özür dilerim..Kızlar burda Bebek yazışmalarını okumak biraz zor oluyor benim icin .. Boyle zor zamanlardayken içinden cikilmaz bir kuyuyken hamile görmeye bile dayanamazken ... Neyse beni yanlış anlamayın okumak Can'ımı acıtıyor..
Birde sorum var egzersizleri aksatmayalım diyorsunuz ya parmak egzersizlerimi her gun mu yapıyorsunuz.. 3 gun ust uste yaptm aşırı yanma ve gun icinde Ağrı oldu ..
O yüzden biraz tırstım gibi;((((
Canım şu an sadece orayı bir ayna yardımıyla incele. Dokunma bile. Ama her gün düzenli bir şekilde 15 dk kadar bak oraya lütfen. Oraya alışman lazım. Bu şekilde aşabilirsin. Sorun olursa yardımcı olurumKegel egzersizleri yapmaya baslamıştım. Parmak egzersiiznden önce bi anda denedk ve içime alabilmiştim gitgel yapamamıştım. Ama acıma hissi oluyo çıkarınca. Bide eşim hissetmediğini söylüyo onada çok üzülmüştüm. Doğuda öğretmenlik yapıyorum istanbula gelince kayınvalidemde kalıyoruz. Hersey yarım kaldı böle olunca. Bide doktora gittim oda ayrı bi hikaye suanki asamam tuvaletimi yaparken bile dokunamıyorum
Merhaba
çok teşekkürler sağolun. Ben bunu bir kere başardım ama neden ikinciye yapamıyorum bilmiyorum. Esnek zarım varmış. Acaba yırtılma olmuyor mu? Cerrahi bi müdahale gerekli mi bilemiyorum. Bir kere başardığımda bunu artık hep yapabilirim demiştim. Bakire değilim artık ama güzel bi cinsel hayatı olan evli bi bayan da değilim...
Arkadaşım merhaba. Sen çok ilerlemişsin. Bir kere yaptıysan üstüne git yine yaparsın. Ya eşki denemeyele hergün veya aparatla egzersiz muhakkak yap. İnanki yaparsın. Bak bırakırsan ertelersen inanki ucu kaçar en başa dönersin. Ben 3 yılımı öldürdüm bu ertelemek, kaçmak, korkaklık yüzünden. Çok pişmsnım. Sizler sakın yapmayın. Çaba göster üzerine git,Merhaba
çok teşekkürler sağolun. Ben bunu bir kere başardım ama neden ikinciye yapamıyorum bilmiyorum. Esnek zarım varmış. Acaba yırtılma olmuyor mu? Cerrahi bi müdahale gerekli mi bilemiyorum. Bir kere başardığımda bunu artık hep yapabilirim demiştim. Bakire değilim artık ama güzel bi cinsel hayatı olan evli bi bayan da değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?