- 18 Temmuz 2016
- 86
- 76
- 88
- 34
Âmin canım aminnnOlsun rabbim herşeye rağmen hediyesini vermiş size evliliginizin. Bu zamana kadarda yurutmussunuz nice uzun ömürlü yillariniz olur inşallah. Ve kim bebek istiyosa rabbim nasip etsin inşallah. Bir de vajili kimse kalmaz inşallah.
Yaa ben hep aglardim evladım yok diye allahim affetsin cookk isyan etmişimdir niye ben diye esim saolsun ben agaldigim zaman hep zekeriya peygamberden örnek verirdi.yaa n bileyim zor günler ufff belki egzersizlerle herşey yoluna girecek benim tek sorunum dertlesecek kimsem yok ben herkesi dinliyorum da kimseye birşey diyemiorumOlsun rabbim herşeye rağmen hediyesini vermiş size evliliginizin. Bu zamana kadarda yurutmussunuz nice uzun ömürlü yillariniz olur inşallah. Ve kim bebek istiyosa rabbim nasip etsin inşallah. Bir de vajili kimse kalmaz inşallah.
Yaa ben hep aglardim evladım yok diye allahim affetsin cookk isyan etmişimdir niye ben diye esim saolsun ben agaldigim zaman hep zekeriya peygamberden örnek verirdi.yaa n bileyim zor günler ufff belki egzersizlerle herşey yoluna girecek benim tek sorunum dertlesecek kimsem yok ben herkesi dinliyorum da kimseye birşey diyemiorum
Allah razı olsunArtık biz varız
Ya ben Bebek baskısına ve annelik Özlem'ine dayanamayıp bi şekilde hamile kalmak istiyordum ama jinekolog sakin hamile kalma sorununu çözmeden yoksa yıllarını alır dedi.. Sanki bi bebeğim olsa derdim kalmayacak gibi ama simdi sizin yazdıklarınızı okuyunca bebeklede is bitmiyormusAllahim kimsenin yuvasını evlatsiz bırakmasın. Bebeğim yokken kedi sahiplendim vaktimi hep ona harciodum.yaa tırnaklarını keserken gözlerini büyütüp bana bakiodu oturup agliodum. piskoloji gitmişti iyice
Aynen öyle ama bize de süpriz oldu bilemezsinkii mevla nasıl yazmışYa ben Bebek baskısına ve annelik Özlem'ine dayanamayıp bi şekilde hamile kalmak istiyordum ama jinekolog sakin hamile kalma sorununu çözmeden yoksa yıllarını alır dedi.. Sanki bi bebeğim olsa derdim kalmayacak gibi ama simdi sizin yazdıklarınızı okuyunca bebeklede is bitmiyormus
Arkadaşım istersen aparatla dene. Bende parmakla ilerleyememiştim. Orayı hissetmek rahatsız ediyordu beni. Aparatla daha hızlı daha kolay ilerledim. Sende aparat edin veya kendin yap. Kulak çucuğuyla yapıyo arkadaşlar. Peçete ve streç sarıp kalınlaştırıyolar. Veya kalemle aynı şekilde. Ben aparat almıştım 4boy.Bana da çok yardımcı olmak isteyen arkadaşlarım oldu başta hanya ve ismini sayamadiklarim yerimde saymaya devam ediyorum evet azda olsa serçe parmak ucu devamı yok olumsuz konusmayalm demis bir arkadaş ama olmuyor nasıl konusmayim çok üzgünüm çok biraz ilertsem ilerletemiyorum bacaklarim titriyor bir türlü serbest birakamiyorum kendimi bu nasıl iştir ya ben yapmalıyım buradaki yazıları okuyorum cesaret kaplıyor içimi ama iş icrata gelince sıfır kafaları yicem
Çok sevindim canım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Amin canım aminnnn. İnanki hepiniz dualarımdasınız Allah en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşallaah.
Merhaba inşallah yaparsınız. Kendini gaza getirmeye çalış yenenleri ve hamile olanları düşünerek. Yaz bitmeden havalar soğumadan yenmeye çalış. Hastanede iğne yapıldığı zaman nasıl bir anlık dayanıyorsak ilişki sırasında da egzersiz yaparken de bir anlık dayanın. Ki iğne tene batan bir şey. Ama ilişkide batan bir şey yok ki. Boşluğa girip çıkacak sadece :) Ben de bir ay vajinismus yaşadım. Ellerim titreyerek de olsa egzersiz yaptım mumla. Sonra anestezi spreyi sıkıp yaptım oldu. Emla ya da bunun gibi bir şey kullanarak kayganlaştırıcı ile kolayca yapabilirsiniz. Günlerinizi boşa geçirmeyin yazık.Bana da çok yardımcı olmak isteyen arkadaşlarım oldu başta hanya ve ismini sayamadiklarim yerimde saymaya devam ediyorum evet azda olsa serçe parmak ucu devamı yok olumsuz konusmayalm demis bir arkadaş ama olmuyor nasıl konusmayim çok üzgünüm çok biraz ilertsem ilerletemiyorum bacaklarim titriyor bir türlü serbest birakamiyorum kendimi bu nasıl iştir ya ben yapmalıyım buradaki yazıları okuyorum cesaret kaplıyor içimi ama iş icrata gelince sıfır kafaları yicem
Kızlar bugün hayatımın en güzel haberini aldım çok şükür hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Benim için imkansız gibiydi o kadar ağır vakaydım ki asla ilişkiye giremem diyorum. Bugün bu mutluluğu yaşıyorum. Nolur kendinize inanın ve pes etmeyin.
İnş canım geçmez cabalicam çok teşekkür ederimMerhaba inşallah yaparsınız. Kendini gaza getirmeye çalış yenenleri ve hamile olanları düşünerek. Yaz bitmeden havalar soğumadan yenmeye çalış. Hastanede iğne yapıldığı zaman nasıl bir anlık dayanıyorsak ilişki sırasında da egzersiz yaparken de bir anlık dayanın. Ki iğne tene batan bir şey. Ama ilişkide batan bir şey yok ki. Boşluğa girip çıkacak sadece :) Ben de bir ay vajinismus yaşadım. Ellerim titreyerek de olsa egzersiz yaptım mumla. Sonra anestezi spreyi sıkıp yaptım oldu. Emla ya da bunun gibi bir şey kullanarak kayganlaştırıcı ile kolayca yapabilirsiniz. Günlerinizi boşa geçirmeyin yazık.
Ne demek canım inşallah olur. Ama önce inanmanız ve cesaret etmeniz lazım. Bir yerden başlamanız lazım. Hatta hırs yapın. Ben öyle yendim. Madem evlendim günlerimi böyle geçiremem ne olursa olsun yapıcam bir ömür böyle geçmez dedim hep. ilk kulak çubuğuyla yaptım. sonra tamponla. sonra da beyaz mumu streçledim kayganlaştırıcı sürüp yaptım. sonra kağıt havluyla kalınlaştırıp denedim. egzersizde zorlanınca sprey sıkıp uyuşturdum bazen de emla sürdüm. ilişkiyi de egzersiz yaptıktan sonra hemen bu şekilde yaptık. kayganlaştırıcı kullandık oldu. ilk girişte hissetmeden yaparsam sonra daha kolay olur diye düşündüm. o yüzden işe yaradı. alışınca kayganlaştırıya bile gerek kalmıyo.İnş canım geçmez cabalicam çok teşekkür ederim
Canım bir süre serçe parmağının ucunu yap sadece. İlerletmeyi düşünme. Sakin ol tamam mı?Bana da çok yardımcı olmak isteyen arkadaşlarım oldu başta hanya ve ismini sayamadiklarim yerimde saymaya devam ediyorum evet azda olsa serçe parmak ucu devamı yok olumsuz konusmayalm demis bir arkadaş ama olmuyor nasıl konusmayim çok üzgünüm çok biraz ilertsem ilerletemiyorum bacaklarim titriyor bir türlü serbest birakamiyorum kendimi bu nasıl iştir ya ben yapmalıyım buradaki yazıları okuyorum cesaret kaplıyor içimi ama iş icrata gelince sıfır kafaları yicem
Gözlerime inanamıyorum tebrik ederim canım ayyy çok mutlu oldum. Ya ne kadar güzel bir duygu seninle burada savaş veren birinin bu hastalıktan kurtulması ve bir de üstüne hamile kalması...
canım çok tebrik ederim darısı başımıza isteyen herkese inşallah bende çok istiyorum bizlerede dua e hamilelerin duası kabul olurmuş :)
Çok sevindim canım hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?