Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kızlar merhaba 1 yıllık evliyim ve hala bu illetle ugrasiyorum 2 gün sonra evlilik yıldönümümüz.. Calisiyorum dedim eve gekince yorgunum dedim erteledim.. Baslarda cok agliyordum. Aslinda 2-3 ay önce biraz yol kat ettik yani pns in birazi girdi ne kadar tam bilmiyorum belki yariya kadardir ve benden cok kan geldi ayni zamanda cok acidi tabi. Ama ondan sonra yine korkmaya basladim basarisiz olduk. Sanki su duvar hep var bende hep orda. Aslinda biz cok mutluyuz her seyimizi birlikte yapiyoruz her yere birlikte gidiyoruz ve esimi cok seviyorum Allah razi olsun cok anlayışlı. Tek sorunumuz su anda bu illet ve ben artik cok yoruldum bunu yenememekten..

Arkadaslar bu yazıyı dikkatlice okuyunuz hatta bu sayfadaki paylaşımları bi kac kez okuyunuz.

Bu yazıyı sizlerle paylaşmamım sebebi vajinusmusun beynimizdeki yerini hepimiz kabul ediyoruz. Ama bu konuda beynimize hep olumsuz mesajlar gonderiyoruz.

Bizim amacımız vajinusmusu yenmekse bu yazıda da okuduğunuz gibi beyne olumlu sinyal göndermekten geçiyor. Bunu bi kac gun bi kac hafta hatta bi kac ay deneyin. Ozellikle surekli olumsuz şeyler düşünüp bu sayfaya yapamıcam yapamıyorum herkes yenecek ben kalıcam diyen arkadaşlar için söylüyorum.

Biraz bilinçaltınızı kandırın. Bi yalanı 40 kısiye anlatırsanız o yalana sizde inanırsanız o zaman şimdide yalan söyleyin.

Ben bu sayfada dikkat ettiniz mi bilmiyorum. Surekli olumlu paylaşımlar yapıyorum. Çünkü bu yazıları okuyan birinin bilinçaltı belki bunu bi yere kaydeder diye düşünüyorum. Sizlerde bu yöntemi kullanarak vajinusmusu yenmeye çalışın.

Hoşgeldin aramıza..
Inşallah en kısa zamanda yenersin..
Yarıya kadar alabilmişsin ama rahatlayarak değil zorlayarak olmuş bu. Kendini rahatlatmaya çalış. Olumlu şeyler düşün. Eşin anlayışlı diye de sakın erteleme. Yarın nasıl davranacağını bilemezsin. Madem eşin anlayışlı eşli egzersizler yap. Ilk sayfadaki yazımı okursan sana biraz daha yardımcı olur. Yine burada herşeyi paylaşabilirsin.

Ben de yendim bugün arkadaşlar, detayları en kısa zamanda anlatıcam. Yardıma ihtiyacı olanlara özel mesajlardan ben de yardım edicem, çünkü ben özelden bana yardımcı olan morkurdela, maya61 ve ikihayat kullanıcı adlı arkadaşlarım sayesinde yenebildim evvel Allah. Şükürler olsun. Çaba ve egzersiz gerektiriyor ve üzerine gidip vakit ayırmak en önemlisi. Detayları ve nasıl yendiğimi daha geniş bir zamanda anlatıcam inşallah. Hoşçakalın arkadaşlar.

Katkım olduysa ne mutlu bana. En büyük başarı senin, kendine inandın ne olayı bitirdin:) tebrik ederim canım darısı diğer arkadaşların başına.

Katkım olduysa ne mutlu bana. En büyük başarı senin, kendine inandın ne olayı bitirdin:) tebrik ederim canım darısı diğer arkadaşların başına.
Teşekkür ederim, yendim sonunda Allah ın izniyle, çabalarımla ve sizlerin yardımlarıyla. Yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmek istiyorum ben de. Herkes için hayırlısı olsun inşallah.

Canımcım kendim yendiğim gün ki kadar sevindim sen basardın azim ettin valla tebrık ederım ınsallah dıger arkadaslara cesaret olur en kısa zaman da onlarda yenerler bu durumu :)

canıö

Canımcım kendim yendiğim gün ki kadar sevindim sen basardın azim ettin valla tebrık ederım ınsallah dıger arkadaslara cesaret olur en kısa zaman da onlarda yenerler bu durumu :)
Teşekkür ederim, sizlerin yardımı olmasa yapamazdım. Bu foruma ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.

Teşekkür ederim her gün denemeye karar verdik ve egzersizlere baslayacagim insallah en kisa zamanda. Stres ve korkuyla bas edemiyorum o yüzden zevk almam mümkün olmuyor su an. Kismen basarili oldugumuz zaman 3 gün üst uste kanamam oldu doktora gittim oncesinde dar demisti yirtilma var mi diye sordum cok yirtilmamis zedelenmis dedi sonra ara verince ben basa sardim ben yine korkmaya basladim umarim hepimiz en kisa zamanda kurtuluruz Allah herkese yardim etsin

Tebrik ederim. Çok şükür ki paylaştıkça azalan dertlerimiz var. Inşallah bi gün herkes yenecek amacımız bu :)

Vajinismusu bi yenmenin mutluluğu bi de baska birinin yenmesine az da olsa vesile olabilmenin mutluluğu çok güzel bi duygu cok sevindim canim senin için darisi diğer arkadaslarin basina insallah o zaman birinin daha kurtulmasinin şerefine

Kızlar sizden bir ricam var. 21 ağustosta mühendislik tamamlama sınavım olduğu için bu aralar çok fazla aktif olamıcam burda. hepinizden dualarınızı bekliyorum. Allahın izniyle mühendislik bitirmek istiyorum. Benim en büyük hedeflerimden bi tanesi buydu. Kazanırsam ve tamamlarsam hayellerim gerçekleşmiş olacak. Nolur benden dualarınızı eksik etmeyin. Derslerden fırsat buldukça yine burda olacağım. Insaaalh döndüğümde vajili hic kimse kalmaz. Hepsinizi seviyorum.

H hanya tum dualarim seninle insallah verdigin emeklerin karsiligini alirsin bu kadar insana yardimci oluyorsun Allah da senin yardimcin olur muhendis oldugun gunleri goruruz basarilar diliyorum

Kızlar bende aparatlar var kullanılmadık toptan sipariş veriyorum dileyen varsa alabilir fiyat 50tl bende aldım inşallah kullanıcam ve yenicem

Teşekkür ederim. Çok sağol. Ben de hemen birine yardım edicem ve yenmesi için çabalıcam, en önemli nokta da bu zaten, özelden mesajlarla yardım etmek.

Egzeriz yaptım kızlar uzun zaman yapmayıp bırakınca yanma oluyor,bi iki mumdan sonra yanma geçti.eşimle yaptık eşimde mumla yaptı sonra iki parmakla yaptık.Karar verdim gece gündüz egzersiz yapacam.ve bu iş bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…