Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Iyi de burda ogrense bile senin kim oldugun belli değil orda numarandan öğrenmek daha kolay olur. Ben sadece uyarim dedim sonuçta yine size kalmis bisey

deneyecegim canim soylediklerini umarim daha iyi olur hala korktugum icin boyle davraniyorum sanirim

Benimde korkularim var grup konusunda numaradan artik tüm sosyal medya bilgilerine ulaşılabiliyor fotolarimin absurt yerlerde bu baslikla kullanabilecek bir cok sapık zihniyet var..temkinli davranmaktan yana tercihim. ailem dahil 9 yıldır gizledigim bu durumu ifsa edemicem.. Burdan takipteyim

Bende katılmak isterim ama vallahi içinizden biri arkadaşım çıkar diye korkmuyorda diilim..malum etrafımda bu durumu bilen sadece bi kaç kişi :)
Aslnda bende de var ayni düşünce ama ciksa bile ne olcak ikinizde ayni durumda olmuş olmuyor musunuz, sizi sizden başka kim anlayabilir

Sana katiliyorum burda rahat konusmamizin verdigi rahatlik kimse birbirini tanimiyo numara vermek dogru degil

Gelen özel mesajlar üzerine yazma gereği duydum. Bi watsapp grubundan bahsediliyor. Katılmak isteyen varsa katılsın. Ama bunun sonundaki tüm sorumluluk sizlerindir. Kimse kimseyi zorlamasın.

Şahsen ben katılmıcam böyle bi gruba. Çünkü eşimle benim telefonum sürekli ortadadır. O bana gelen mesajlara ben onun tlfa gelen mesajlara rahatlıkla bakarız. Onun sizinle ilgili özel bilgilerini görmesini istemem. Nitekim bu siteyi kullandıgımdan haberi bile yok. Olsa da sorun değil ben burda kötü bişey yapmıyorum. Sadece bursaki kadınları ilgilendiren bi durumdan haberdar olması benim kabullenecegim bişey değil. Neden tanımadığı birinin cinsel sorunlarını okusun ki??

Ben bilgisayar ogretmeniyim. Siber suçların en çok olduğu ülkelerden biriyiz. Genelde insanlar bilgisayar ve telefon üzerinden dolandırılıyorlar. O yüzden tanımadığım bi kişinin telefon numarasını alıp eklemek işime gelmiyor.

En önemlisi de şu: yeri geliyor burda açık açık yazıyoruz eslerimizle iliski sırasında neler yazdığımızı. Bu konuşmayı biri alıp watsapptan foto olarak yollasa başkalarına hoşunuza gider mi yani başka bi amaçla kullansa kullanamaz mı kullanır.

Beni isteyen yanlış anlasın isteyen hak versin. Ben burda bu hastalığı yenmeniz için bütün desteğimi vermeye çalışıyorum. Ama hicbirinizin kimliğiyle ilgilenmiyorum. Burda sorduğum en özel bilgiler yaşınız ve ne zamandır evli olduğunuz bunun dısında konuşma arasında geçen muhabbetlerden bildiklerim. Biz birbirimize hangi sehirde nerde oturduğumuzu da sormadık gerçek adlarımızı da sormadık. Böyle daha rahat hissediyorum kendimi ve karşımızdaki insanlarda bize bu yüzden guveniyor. Bu yuzden buraya yazıyor. Çünkü onun kim olduğunu kimse bilmiyor.

Bakın başka forum sayfalarında bu yapılabilir olabilir sosyallesmek adına!
Ama bizim dururumuz cinsellikle alakalı ve sapık ruhlu insanların eline geçmesi çok musait. O yüzden %100 karşıyım. Bana o kadar çok mesaj atan olmuş ki demekki sizde guvenmiyorsunuz o zaman guvenmediginiz bi ortama girmeyin.

Kesinlikle katılıyorum. Benim de eşimle telefonlarımız ortada. O bana izin de vermez böyle bi grupta olmama ben de istemem. Buranın iyi yanı herşeyin gizli kalması zaten.

Ben Ankarada bir psikiyatri gittim bi süre ilaçlarla denetim altına aldı beni eğer onunlada olmazsa doktor eşliğinde tedavi dedi ben ona karşı olduğum için inşllh bu şekilde yenmeyi düşünüorum....

O senin tatlılığ armağancım. İnternet yakaladığım yerde bakıyorum. Çay geldi.mis kokuyor. Soğutmayayım canlar.

ortalık baya bi karışmış yeni sayfa açılmış 1 ay yoktum baya değişiklikler var. tabi bende de öyle. biz eşimle artık başardık diyebiliriz. 3 yıl erteleyince hem sabah hem akşam. ama garip olan tarafı bişey hissetmiyorum. boşalmak nasıl bir şey onu bile anlamış değilim. ya da boşalıyorum ama farketmiyorum.eşim mutlu ama çocuğumuz olabilecek mi onu da bilmiyorum. aklımda deli sorular herkes benim gibi mi acaba yoksa sadece ben mi böyleyim

canim bende yeneli bir ay kadar oluyor isin zevk kismi bende yok malesef bu durum beni korkutuyor tam anlamiyla alismis degilim iliskiye belkide bu yuzden boyleyim bilmiyorum.Bende yendigim halde bebegim olmayacak gibi geliyo insallah tez zamanda verir cok istiyoruz bu kadar sikinti yasadim ins bu konuda yuzum guler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…