Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Napicaz biz ya anne olmak istiyorum nolur oluverse korkmasak birakiversek gün içinde ne var korkacak diyorum ama yuzlesince yine hepsi tepeme çokuyor birazcık kilo aldım bebek geliyor herhalde diyor millet iyice üzülüyorum hani de gelse diyorum içimden sorunlara da daha dusunmuyoruz deyip geciyorum
Aynen aynen aynen daha ne denilir k....

Motivasyonumuzu yüksek tutalım kızlar bu kdr kişi yapıo napalım zorlamalıyız kendimizi en azından karşımızdaki sevdiğimiz Adam öle düşünelim ve kendimizi bırakalım artık bende dahil ....Bu ay hepimiz bitirelim bu sorunu :)
O kadar çok istiyorum ki kor olası korkular dusunce bile gerilir mi bir insan hap alsam diyorum ama antidepresanlar cinsel isteksizlik yapıyormuş doğru mu piskolog soylemisti

O kadar çok istiyorum ki kor olası korkular dusunce bile gerilir mi bir insan hap alsam diyorum ama antidepresanlar cinsel isteksizlik yapıyormuş doğru mu piskolog soylemisti
Ben bu haftanın başında gittim doktora bana cinselliğe dair herşeyi anlattı ... Sonra bana ilişki öncesi ilaç ve hergün sabah kahvaltıdan snr antidepresan verdi bu cinsel isteksizliği arttırmıyormuş aksine rahatlatıyormuş o an gerçekten de öle bugün 3. Günüm kendi kendime kasmadığımı hissediyorum tabi eşli denemede ortaya çıkar en kısa zmnda planlıyorum denemeyide....

Kızlar WhatsApp gurubu açacağım özelden mesaj atın ama gerçekten insan gibi insan olanlar mesaj atsın çünkü durumumuz komik değil ben buraya sürekli giremiyorum o yüzden böyle bi karar aldım bu arada ben dha yenemedim birbirimize destek amaçlı böyle birşey düşündüm

Ben bu haftanın başında gittim doktora bana cinselliğe dair herşeyi anlattı ... Sonra bana ilişki öncesi ilaç ve hergün sabah kahvaltıdan snr antidepresan verdi bu cinsel isteksizliği arttırmıyormuş aksine rahatlatıyormuş o an gerçekten de öle bugün 3. Günüm kendi kendime kasmadığımı hissediyorum tabi eşli denemede ortaya çıkar en kısa zmnda planlıyorum denemeyide....
Canım ilacın adı ne benim kide vermedi

Kızlar WhatsApp gurubu açacağım özelden mesaj atın ama gerçekten insan gibi insan olanlar mesaj atsın çünkü durumumuz komik değil ben buraya sürekli giremiyorum o yüzden böyle bi karar aldım bu arada ben dha yenemedim birbirimize destek amaçlı böyle birşey düşündüm
Hala burda nasıl mesaj atacagimi bilmiyorum gelenlere cevap veriyorum beni de eklermisiniz

Nasıl yendin bana yardım eder misin o cesaret nasıl geldi

Canim deneye deneye oldu sanırım, egzersizlerdekinden farkli bir sey hissetmedim hatta hic acimadi esim oldu deyince inanamadim. Her denemede kendimi hazirladim acimayacak orasi cok genis diye. Ve zevk almaya calistim hep. Kendini birakman lazim esinin de seni uyarmasi gerekiyor ki orasi acilsin iyice. Bir tefriciye cektim vaktin varsa deneyebilirsin.

Napicaz biz ya anne olmak istiyorum nolur oluverse korkmasak birakiversek gün içinde ne var korkacak diyorum ama yuzlesince yine hepsi tepeme çokuyor birazcık kilo aldım bebek geliyor herhalde diyor millet iyice üzülüyorum hani de gelse diyorum içimden sorunlara da daha dusunmuyoruz deyip geciyorum
o bebek geliyor diyen densiZlerden gıcık oluyorum,banada diyolardı ( artık demiyolar fıs fıs arkamdan kısır diye konşuyolardr ) azıcık göbeğim çıksa hamile diye başlarlardı,beni ne kadar incittiklerini bilmeden anlamadan.

Bana da bebk sorup duruolar daha gercekten dusunmuyoruz ama yinede kendmi suclu hisediyorum benmde daha cok yeni yendim yendmmi onuda bilmiyorum insallah yenmisimdir aci cekiyorum basta yine kasiyorum ister istemez ama bunlara sukur insallah herkes basarir, aminnn

Kizlar watsap grubuna burdaki bilindik kişileri alın lütfen bende katilmak isterm, bunu firsat bilen sapiklar olabilir, daha önceki yazilarina da bakmak gerek, öyle bir durumda ben de isterim katilmak konusmak yardmlasmak daha hizli daha kolay olur, gelen mesajlari hemen görebiliriz

o bebek geliyor diyen densiZlerden gıcık oluyorum,banada diyolardı ( artık demiyolar fıs fıs arkamdan kısır diye konşuyolardr ) azıcık göbeğim çıksa hamile diye başlarlardı,beni ne kadar incittiklerini bilmeden anlamadan.
Aynen canım

Selam kizlarrr iki gün okuyamadım ne durumda herkess baya yazılmış yenenler oldu mu yeni gelenler yardım isterseniz burdayım :KK49:

Hanya canım bende yendim yenenlere yaz. Gerci siz yendin diyosunuz da ben hala yenmedim diyorum:) seri git gel yapıp hic bi zevk almadıgım için. Araya adet dönemim girdi o yüzden deneyemeiyoeuz da daha üc gün sürer:( inşallah rahatta yaparım . Ama kızlar ben gerccekten sunu söyliyim mum ile deneyin ertelwmeyin bakın 10 yıldır yapamayanlar var sebep sadee ertwlwmek bwnim bir senem boşa gitti

Herkese merhaba, ben de egzersiz yapabilmeye yeni başlayanlardanım. Küçük parmak 1 boğum ama daha itemiyorum çok cesaretim yok, burda benim gibi yolun başında olanlar var birlikte yol alır ilerleriz inşallah yenmeyen kalmasın. :KK200:

Egzersiz yaparken zorlanan arkadaşlar bence parmak ile yapmayın. Mum ile yapın bakın ben vajiyi yendim ama suan desen ki parmagını sok sokamam. Bence parmakla degil mumla yapın mum o kadar kolay giriyor ki anlamıyosunuz bile
ya ama bakireyim ben mesela bozulmaz mı öyle kendi kendimi mi bozucam analamdımki :/

Back