Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Bende yendim ama zevk almadım bilmiyorum normal olduğunu düşünüyorum zamanla alışınca alırız heralde

Canım
ya ama bakireyim ben mesela bozulmaz mı öyle kendi kendimi mi bozucam analamdımki :/
benim zarım esnekti yani kan gelme olayı yoktu. Düğünden sonra doktora gittgimde parmagını soktu ve vajinan girise cok müsait sadece kendini kastıgın için yapamıyoaun dedi. Aradan bi sene gecti hala yapamıyordum ama kan gelmeyecegini bildigimden mum soktum. Sen bakiresin ama evlisin demi evliysen yap gitsin zaten normalde kan gelmez gelse bile bi kac damla. Eşin problem yaparsa görmwk isterse yanında yap yada beraber

Bende yendim ama zevk almadım bilmiyorum normal olduğunu düşünüyorum zamanla alışınca alırız heralde
Canım ben iki kere yapabildim zaten adet oldugumdan ama hic seri gitgel olayı yok ya sen seri aekilde yapabiliyo musun yaptıysan kacıncı seferde normalleşti

Benim 2.sinde gitgel yapmak istedi onda biraz izin verdim ama 3 de normal oldu gitgel falan bizde 3 kere yaptık bende yeni yendim daha.Bakalim bugün nolucak.Benimde adet zamanim geldi gelmeden bı kere daha yapalım inş.

Ay inşallah ya ne güzel diyosun amin ya allahım duy biziii

Nerdesin sen?? Hangi il Kime gittin?

Bende katılmak isterim ama vallahi içinizden biri arkadaşım çıkar diye korkmuyorda diilim..malum etrafımda bu durumu bilen sadece bi kaç kişi :)

Cesaret im yok çok paniğim çokkk

Ah canım sen beni bi bilsen ben nası paniktim evlendiğimde ilk zamanlar denerken olmadıkca canım yaniyordu kastigim icin bağırıyordum ağlıyordum alt kattaki komşular duymuş sesimi ne utanç iyi ki de taşındılar bak nerden nerelere geldim eminim burda olan çabalayan kızların hepsi yenecek egzersizlere devam canım sadece ertelemeyin yeter insan yenince pişman oluyor erteledigi için

Yeni başlayanlar için söyleyeyim. Psikoloğum bana ilk ilişkide kasılmadığı ve ıslaklık olduğu zaman hiçbir şekilde kanama acı falan olmaz dedi. Oraya nazik bir şekilde egzersiz yaptığımız için kızlık zarı hasar görmüyor. Ben ilişkiye girdiğim halde hala aynı. Benimki esnek olabilir. Kızlık zarını çok önemsediğimiz için bu durumdayız. Eşiniz önemsiyorsa onun yanında da yapın birkaç defa. Artık bunları aşmalısınız. Bu durumdan kurtulmak öncelikli hedefiniz olmalı. 3. Ayımda buraya üye olmuştum. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar oldu. Fakat ben egzersizden korkuyordum o yüzden erteledim. Psikoloğa gittim ve burada söylenen egzersizleri yaptırdı bana. Biraz cesaretlendirdi, para verince de insan egzersizi yapayım diyor galiba. İsteyenlere özelden yardım ederim. Olmaz demeyin biz de aynı durumları yaşadık. Bazen çok umutsuz olduğumuz zamanlarda oldu. İnşallah herkes bu durumu aşar ve çocuk sahibi olur. Bende çok istiyorum. Evime gitsem çalışmalara başlayacağım ama şu an evimden uzaktayım. Neyse biraz cesaret kızlar biz çok güçlüyüz

Bende isterim whatsp grubu ama cesaret edemem kızlar ya tırsmıyo musunuz Allah korusun bi sapıgın eline gecer msj filan atar . Yoksa cok güzel olur

Bende isterim whatsp grubu ama cesaret edemem kızlar ya tırsmıyo musunuz Allah korusun bi sapıgın eline gecer msj filan atar . Yoksa cok güzel olur
Bu dertten kurtulmak için göze aldık şuan grup çok güzel tabi arada kötü çıkarsa aldığımız gibi atmasınıda biliriz canım rahat ol eğer istersen özelden numaranı yaz

Canim ne deyim bilemedim ama bende dediğin gibi tek pozisyon da yapabiliyordm ki onu da aştık .rahat olmak çok önemli sen öpmesine bile izin vermiyorum diyorsun öncelikle bu ise ilişkiye gireceğiz diye başlama mesela.ne bileyim zevk alacağın şekilde basla sevisin kafani boşalt rahatla...zaten istek artınca sen girmesini istiyorsun..bende üst de yapabiliyorum alt da yaptım farklı şekillerde de .giris kısmı önemli kendini hazır hissedene kadar sevis bırak yavaş bir şekilde kendi girsin sonra farklı pozisyonlara bile geçiyorsun çıksa bile peniş direk giriyor...

Kizlar suanlik biz biz bizeyiz whatsapta pek kimse yok. Merak etmeyin arkadas ciksak bile bu hepimizin bir sırri korkmayin yani. Sapik flan yok suan armzda olursada engelleyiveririz

Kizlar tavsiye etmiyorum çok riskli numaraniz belli kimliginiz belli oluyor hadi erkek cikti biri sizin kocanizla olan ozelinizi herseyinizi öğrenip rahatsiz eder sapik ruhlu insan çok yani. Onun yerine kik messenger diye program var sadece kullanici adiyla giriyorsun numara filan istemiyor hatta burdaki kullanici adlarinizla konusursunuz

E burdanda goruyoki herkes zTen kocamzla olan butun Ilskimizi. Burda herkese acik orda en azindan gruptakiler gorecek. Hem oyle cok ozel seyler konusmuyozki kimse birbiriyle burda ne yaziliyosa o yani ordan daha cabuk oldugu icin yardimci oluyoruz birbrimze

burada başka isimle üye olmuştum geçen senehamile grup dan bi elli kişi face de grup kurduk.whatsap no filan çok iyi arkadaş olduk çocukları beraber büyütU YORUZ güzel bir şey ama burda konu vaji olunca tereddüt normal arkadaşlar tabi siz bilirsiniz :)BEN YİNE buradan yazmaya devam ederim burda ki arkadaşlara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…