Hanya canım bende yendim yenenlere yaz. Gerci siz yendin diyosunuz da ben hala yenmedim diyorum:) seri git gel yapıp hic bi zevk almadıgım için. Araya adet dönemim girdi o yüzden deneyemeiyoeuz da daha üc gün sürerinşallah rahatta yaparım . Ama kızlar ben gerccekten sunu söyliyim mum ile deneyin ertelwmeyin bakın 10 yıldır yapamayanlar var sebep sadee ertwlwmek bwnim bir senem boşa gitti
Biz de oyleyiz yani bende sormuştum arkadaşlara egzersizle birşey olmuyormuş tabi ben ilerlemedigjm den bilmiomya ama bakireyim ben mesela bozulmaz mı öyle kendi kendimi mi bozucam analamdımki :/
benim zarım esnekti yani kan gelme olayı yoktu. Düğünden sonra doktora gittgimde parmagını soktu ve vajinan girise cok müsait sadece kendini kastıgın için yapamıyoaun dedi. Aradan bi sene gecti hala yapamıyordum ama kan gelmeyecegini bildigimden mum soktum. Sen bakiresin ama evlisin demi evliysen yap gitsin zaten normalde kan gelmez gelse bile bi kac damla. Eşin problem yaparsa görmwk isterse yanında yap yada beraberya ama bakireyim ben mesela bozulmaz mı öyle kendi kendimi mi bozucam analamdımki :/
Canım ben iki kere yapabildim zaten adet oldugumdan ama hic seri gitgel olayı yok ya sen seri aekilde yapabiliyo musun yaptıysan kacıncı seferde normalleştiBende yendim ama zevk almadım bilmiyorum normal olduğunu düşünüyorum zamanla alışınca alırız heralde
Ay inşallah ya ne güzel diyosun amin ya allahım duy biziiiMotivasyonumuzu yüksek tutalım kızlar bu kdr kişi yapıo napalım zorlamalıyız kendimizi en azından karşımızdaki sevdiğimiz Adam öle düşünelim ve kendimizi bırakalım artık bende dahil ....Bu ay hepimiz bitirelim bu sorunu :)
Nerdesin sen?? Hangi il Kime gittin?Ben bu haftanın başında gittim doktora bana cinselliğe dair herşeyi anlattı ... Sonra bana ilişki öncesi ilaç ve hergün sabah kahvaltıdan snr antidepresan verdi bu cinsel isteksizliği arttırmıyormuş aksine rahatlatıyormuş o an gerçekten de öle bugün 3. Günüm kendi kendime kasmadığımı hissediyorum tabi eşli denemede ortaya çıkar en kısa zmnda planlıyorum denemeyide....
Bende katılmak isterim ama vallahi içinizden biri arkadaşım çıkar diye korkmuyorda diilim..malum etrafımda bu durumu bilen sadece bi kaç kişi :)Kizlar watsap grubuna burdaki bilindik kişileri alın lütfen bende katilmak isterm, bunu firsat bilen sapiklar olabilir, daha önceki yazilarina da bakmak gerek, öyle bir durumda ben de isterim katilmak konusmak yardmlasmak daha hizli daha kolay olur, gelen mesajlari hemen görebiliriz
Cesaret im yokYa hepiniz yenersiniz isterseniz biraz cesaret kizlarr
Aynı korku bendede var ama şuanlık tanıdık yok canım özelden numaranı yaz :)Bende katılmak isterim ama vallahi içinizden biri arkadaşım çıkar diye korkmuyorda diilim..malum etrafımda bu durumu bilen sadece bi kaç kişi :)
Cesaret im yokçok paniğim çokkk
Bu dertten kurtulmak için göze aldık şuan grup çok güzel tabi arada kötü çıkarsa aldığımız gibi atmasınıda biliriz canım rahat ol eğer istersen özelden numaranı yazBende isterim whatsp grubu ama cesaret edemem kızlar ya tırsmıyo musunuz Allah korusun bi sapıgın eline gecer msj filan atar . Yoksa cok güzel olur
Canim ne deyim bilemedim ama bende dediğin gibi tek pozisyon da yapabiliyordm ki onu da aştık .rahat olmak çok önemli sen öpmesine bile izin vermiyorum diyorsun öncelikle bu ise ilişkiye gireceğiz diye başlama mesela.ne bileyim zevk alacağın şekilde basla sevisin kafani boşalt rahatla...zaten istek artınca sen girmesini istiyorsun..bende üst de yapabiliyorum alt da yaptım farklı şekillerde de .giris kısmı önemli kendini hazır hissedene kadar sevis bırak yavaş bir şekilde kendi girsin sonra farklı pozisyonlara bile geçiyorsun çıksa bile peniş direk giriyor...arkadaşlar merhaba
uzun zamandır yazamadım siteyede giremedim bazılarınız belki hatırlar beni, ben yeneli 1 ay falan oldu sanırım ama bazı sorunlarım var yenen arkadaşlar yardımcı olun lütfen
hep aynı pozisyonda deniyoruz misyoner, başka hiç bir şekilde yapamıyorum ayrıca hiç zevk alamıyorum ön sevişmede eşimin öpmesine bile düzgün izin vermiyorum kasılıyorum ben ne zaman normale döneceğim ya hep böyle gitmezki.
hiç uyuşturucu kullanmıyorum bu arada sadece bebe yağı, ne yapmam gerek nolur birşeyler söyleyin banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?