Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Ucu girince oluyor islanma biraz once denedim yine olmadi ama bu sefer aci hissetmedm nesimde boyle devam edelim diyo yarisin kadar lbiliyorum onuda bosaldgnda disari hic tasmiyo ondan anliyorum boyle devam edecem baklm blki birgn hepsi girer
Canım ben hamile kalınca bile tamamını alabilmiş değildim. O zamanla oluyo emin ol.önemli olan gitgele alışman. Bak dışarıda hiç taşmıyo diyosun o zaman rahat ol.

Tşk ederim biraz olsun rahatladım allah razı olsun inşallah yenicem bir gün ..

Allah razı olsun denicem çok sağol pes etmicem

E Esila naz bende aynı şeyi yaşadım ve seni çok iyi anlıyorum. Ama @Cennetim0721 dediği gibi burda ne hikayelere şahit oldum. Kiminin eşi boşamak istiyor zerre tahammül etmiyor. Ben onları gördükçe kendi eşime şükür ettim diyebilirim

Ya kızlar ben az önce yapmak istedim ama biraz aldım kendimi dè skmadim niye öyle olduki acaba adetim yakın ondan mi oldu çünkü zevk falan da alamadım kendimi zorladim ama olmadı acı falan olmadı ama niye ki böyle oldu ya canım skldi yine adet öncesi böyle olan var mi

Adet ile ne ilgisi var ki

Benim bildiğim ozamn rahim açılır daha rahat olursun ama 1 hafta ara verdik misafirim vardı bugunde çok yorgundum ama yinede denemek istedim o yüzden mi acaba yaa

1 haftadan bişey olmaz ama arayı açtıkça korkun artar. İsteksizlik varsa Afrodizyak etkili şeyler tüket.

Gerçekten öyle ya ... hemen söylenmeye başladım zaten ya olmazsa çok ara verdik falan diye neyse hayırlısı olsun inşallah hepimizin sonu çok iyi olur cnim

Gerçekten öyle ya ... hemen söylenmeye başladım zaten ya olmazsa çok ara verdik falan diye neyse hayırlısı olsun inşallah hepimizin sonu çok iyi olur cnim
Amin canım inşallah burdakilerin tek dileği bu

Benim bildiğim ozamn rahim açılır daha rahat olursun ama 1 hafta ara verdik misafirim vardı bugunde çok yorgundum ama yinede denemek istedim o yüzden mi acaba yaa
Yorgun ve isteksiz olduğun için olmamıştır. Bir kere isteksizken yaptığın seksden rahatsız olmamak içi en az 12 normal doğum yapıp, vajinanın laçkalaşması lazım. O zaman penis girmiş bebek çıkmış ruhun duymaz. Normal bir vajinayla ise cinsel istek duymadan birleşme rahatsız eder. Cinsel ilişki sırasında otomatik istek olmaz. Bunun için ön çalışma gerekir. Erkek, kadının duyarlı yerlerini uyarmayı bilmelidir. O bölgeleri uyarmak için belli bir süre ön sevişme yapıp, vajinayı penis alacak duruma getirmelidir.
CİNSEL İLİŞKİYE HAZIR VAJİNA KANLA DOLAR, ŞİŞER. ISLANIR. Vajinanız ıslanmamışsa, ön sevişmeye yeterli süre ayırmamışsınız demektir. Daha gençsiniz. Yaşı ilerlemiş kadınlar gibi kuruluk probleminiz olmamalı. Kuruluğun tek nedeni yetersiz sevişme. Penisi içinizde hissetmek için yanıp tutuştuğunuzda, RAHİM YUKARI KALKAR. PENİS GİRDİĞİNDE RAHATCA HAREKET ETSİN DİYE YOLDAN ÇEKİLİR, yeterince istek yok, öylesine bir şey yapıyorsanız olsun bitsin diye, vajina geçirmesi gereken fiziksel değişimleri geçirmediği için ilişki zorlaşacaktır. Penis, kadın tahrik olmamış olduğundan rahim yerli yerinde durduğu için ona çarptığında kadına acı verecektir. Rahim acıya duyarlıdır.
Bence her zaman iyice tahrik olmadan yapmayın. Bu her sefer için geçerli. Vajinanız şişsin, ıslansın, nabzınızın orda attığını hissedin. O zaman vajina penisi istekle alır. Sorun yaşanmaz.

M monalazo çok haklısın eşim ile ilk deneyimimizde bana sende kuruluk var demişti ön sevişme olmuştu ama yeterli değildi demek ıslatmak için ve ya rahatlamam için gevşemem için. Yapmak için yapmıştık resmen. Herşeyi olduya bittiye getiriyordu sonra afedersin 2 İnci denedigimizde penisini vajina ma o kadar sert dayadı ki o kadar çok zorladı ki canım nasıl yandı anlatamam . Ve o günden sonra bir daha denemedik. Çünkü o an o acı aklımdan gitmiyordu. Anlayacağınız vajinismus olmadığım halde beni bu hastalığa iten aslında kendisi oldu. Tabi bende de eksiklik bilgisizlik vardı mesela ıkınmak gerektiğini ve ya kaslarimi sonradan öğrendim. Öğrendim öğrendin de bu korku ile bi türlü deneyemedim....

Halbuki ki ben bekarken ufacık bi öpüşme sahnesi gördüğümde dediğin gibi vajina da nabız atar hemen ıslanırdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…