Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Tamam canim dediklerini uyguluyorum cok sagol bakalim gecicekmi tamamen

Yenen ardakadaslar bana da yardım edin 9cm de kaldım 10 cm yapamıyorum p.. denemesi yapıyım dedim sizde p... ilk girerken çok acıdı mı hani dar bi kıyafeti giymeye çalışırsınız da yırtılır ya p... girerse orası yırtılacak mis hissine kapılıyorum orası penis göre dar mış gibi oluyor acıyor çekiyorum kendimi doktor emla önerdi bana onunla mi denesem

Çok haklisin hanyacim bugün zor ama yarın yapicam kendime odul vericem havuz a gidicm gezicem yurucem bir çok şey yalnız vakit geçirmeyi daha çok seviyorum galiba çünkü insanları gördükçe sorunlarım içimi kemiriyor anlatamıyorum da

Günaydın kızlarr...Vala şuan kocamı alıp sessiz sakin,esintili buram buram deniz kokan..gözümü açtığın an karşımda deniZi gördüğüm..bembeyazz mis kokulu çarşafları olan kocaman yataklı bi otelde olmak isterdim..tlfnlarımız kapalı,eşimler yiyip içip denize girip sevişipp gezip 10 gün geçirmek isterdim :) ohh herkesden uzakk..buna çok ihtiyacımız var eşiminde benimdee ama eşimin işinden dolayı hep hayallerimizde kalıyor..:)

Canim sakin ol ve aparati almaya çalışırken kendini gaza getirecek seyleri düşün. Kafan dagilsin diye dizi film bir sey izle. Nefes alip vermeyi unutma. Hic acimayacak orasi cok genis diye tekrarla sürekli. Ben esimle denerken bile hic acimayacak cok kolay olacak pit diye falan konusuyorum kocam da guluyor bana:) ama cok faydasi oldu.
Orasinin dar olmadigini anlayinca zaten aciliyor genisliyor. Bacaklarini serbest bırak. Rahatlat kendini masaj yap mesela. Hafiften klitorise masaj yapabilirsin cok rahatlatir. Ama egzersizi istekli yapmak cok önemli ben mesela hic istemeden yaptigimda cok zorlaniyordum

Bir de ben emla ve anestol denemistim ama bana hic faydalari olmadi, çünkü onemli olan beynimizin hazir olmasi. Bir de zevk almaya calismak lazim ben hicbir sey hissedemeyince daha garip olmuştum.. Ben tavsiye etmem ama oyle yenen kızlar var deneyip kendin de görebilirsin canım. Sen sadece kendini hazirla, yapacagina inan. Ben de orasinin cok dar oldugunu düşünüyordum, insanlar buna nasil katlanabiliyor falan diyordum ama aparatla oyle alismisim ki penis denemesinde hic aci hissetmedim yani ona aci denemez bile :) aci denen sey kasildigimiz icin zorlanmamiza sebep oluyor. Beynimizi inandirmaliyiz önce

Yıllık izni yok mu? Öyle ayarlasa ne güzel olur sizin için. Bende balayında uzun tatil yapmıştım sonrasında da gittik 2 kere ama vajinismus olduğum için hiç bişey anlamamıştım eşim çok rahat anlayışlıydı ama işte ben eziliyordum zordu yani. Vajiyi yendikten sonra hemen gittik yine tatile. ne iyi gelmişti bize o zaman anlamıştım evli olduğumu.

Malesef kuzum işyeri kendimizin olduğu için ne yıllık ne aylık öyle bişeyimiz yok,gitsekde çok kısa gidebiliriz onuda ben istemyrm :/ Vaji falan umursamaZdm ben vallahi gitsek ama gidemyrz

Malesef kuzum işyeri kendimizin olduğu için ne yıllık ne aylık öyle bişeyimiz yok,gitsekde çok kısa gidebiliriz onuda ben istemyrm :/ Vaji falan umursamaZdm ben vallahi gitsek ama gidemyrz

Kendi işin olunca çok zor anlıyorum,bende her zaman gidemiyorum gitsekde genelde 3 gün anca. ama kendiniz için 2 3 günde olsa ayarlasanız güzel olur. Kısmet canım belki vaji yenince gidersiniz. Sen ne durumdasın bu arada?

Aynen kısmet canım inşAllah gideriz siZde bizde :) Ben penis aşamasına geldim canım,ve bıraktım erteleyip duruyorum,eğzersizde yapmıyrm canım istemyor,sürekli al mumu yap et sıkıldım :/

Aynen kısmet canım inşAllah gideriz siZde bizde :) Ben penis aşamasına geldim canım,ve bıraktım erteleyip duruyorum,eğzersizde yapmıyrm canım istemyor,sürekli al mumu yap et sıkıldım :/
Canım ertelemeyi bırak artık bi an önce azimle devam et. Aparatlarinizi da bi kaç tabe boy boy yapın bi kenara koyun. Sürekli uğraşmayın.

Annem der ki üşengecin çocuğu olmazmış

Hadi sizde üşenmeyin ertelemeyin ve başlayın kaldığınız yerden.. tamamemn kurtulup aparatı falan çıkarın hayatınızdan M monalazo cum gibi sizlerde belki aparat olmaktan kurtarıp romantik bi ortam için kullanırsınız o mumları

tatlı Monamm iyi eğlenceler, çok çok güzel bir kamp olsun. Bizlere tatlı anılarla dön. Seni özleyeceğim.
Beni merak etme iyiyim, daha iyiyim hem de. eşimden uzak duruyorum. Bugün son hamleyi yapacağım. güzel bir planım var. Cadılık gerekiyor erkeklere, iyi dilden anlamıyorlar çünkü :) egzersizime devam ediyorum, hiç atlatmamak gerek kızlar. hatta yapabilen varsa günde iki defa egzersiz yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…