- 30 Temmuz 2016
- 94
- 54
- 3
- 35
Hoşgeldin canım. Mantar için yoğurt sürmekde çok iyi geliyormuş. Eşin hazır değildiysede aynı ilaçları kullanıp yine denersin bunu sorun etme. Ama önce mantar rahatsızlığın iyileşse daha iyi olur bence. O da ayrı rahatsızlık verir. Birde çok sıkı giyinme. Tayt falan gibi. Gece yatarkende pamuklu ince bir çamaşır giy mümkünse pijamasız uyu. Mantar havadar yerleri sevmez! Bilgine. Mantar kat kat giyinen kadınlarda daha sık rastlanıyor.
Çok haklisin hanyacim bugün zor ama yarın yapicam kendime odul vericem havuz a gidicm gezicem yurucem bir çok şey yalnız vakit geçirmeyi daha çok seviyorum galiba çünkü insanları gördükçe sorunlarım içimi kemiriyor anlatamıyorum daE Eylulayhan canım sende uzaklarda bi tatil demişsin gittiğin yer ne kadar uzak olursa olsun. Yanında sıkıntılarını götürdüğün müddetçe uzaklar sana hep daha izak gelir. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama çık iki mahalle öteden de mutlu olacağın kimsenin olmadığı bi yerde bi kaç saat kendinle vakit geçir deniz yakinsa oraya doğru git park varsa parka doğru güzel bi kafede otur soğuk bişeyler falan iç. Ama otur bi kendinle başbaşa kal. Insanlari izle ve gülümse
Günaydın kızlarr...Vala şuan kocamı alıp sessiz sakin,esintili buram buram deniz kokan..gözümü açtığın an karşımda deniZi gördüğüm..bembeyazz mis kokulu çarşafları olan kocaman yataklı bi otelde olmak isterdim..tlfnlarımız kapalı,eşimler yiyip içip denize girip sevişipp gezip 10 gün geçirmek isterdim :) ohh herkesden uzakk..buna çok ihtiyacımız var eşiminde benimdee ama eşimin işinden dolayı hep hayallerimizde kalıyor..:)Günaydın kızlar hepinize bol enerjili güçlü kararlı güzel bir gün diliyorum. Rabbimin de izniyle bugün herkes için güzel bi milat olsun. Vajiyi yenemeyen kalmasın. Bebiş isteyenlerin Bebişi olsun ve neyin hayalini kuruyorsanız gerçek olsun insallah...
Bugün size bişey sormak istiyorum.
Okuyan herkes cevaplarsa çok sevinirim.
Hatta üye olmayıp okuyanlar bile artık üye olup katılsınlar aramıza.
Siz şu an ya da şu aralar ne yaparsanız kendinizi mutlu ederseniz?
Yalnız konu vijinusmus ve kocalariniz olmayacak. Tamamen başka bişey olsun. Çünkü onları biliyoruz. Onun dışında bişey olmalı. Tekrar soruyorum.
Kendinizi mutlu hissetmek için ne yaparsınız? Ne yapsanız mutlu olursunuz?
Düşünün bi bakalım.
Bu arada yazacaginız şeyi öyle bi düşünün ki bu asla olumsuz bir şey hissettirmesin. Zararı asla olmasın. Ustelik yaptiginizda yüzünüz gülsün. Faydasını göreceğimiz bişey olsun yani.
Hadi bakalım gün içinde cevapları bekliyorum.
Yenen ardakadaslar bana da yardım edin 9cm de kaldım 10 cm yapamıyorum p.. denemesi yapıyım dedim sizde p... ilk girerken çok acıdı mı hani dar bi kıyafeti giymeye çalışırsınız da yırtılır ya p... girerse orası yırtılacak mis hissine kapılıyorum orası penis göre dar mış gibi oluyor acıyor çekiyorum kendimi doktor emla önerdi bana onunla mi denesem
Yenen ardakadaslar bana da yardım edin 9cm de kaldım 10 cm yapamıyorum p.. denemesi yapıyım dedim sizde p... ilk girerken çok acıdı mı hani dar bi kıyafeti giymeye çalışırsınız da yırtılır ya p... girerse orası yırtılacak mis hissine kapılıyorum orası penis göre dar mış gibi oluyor acıyor çekiyorum kendimi doktor emla önerdi bana onunla mi denesem
Günaydın kızlarr...Vala şuan kocamı alıp sessiz sakin,esintili buram buram deniz kokan..gözümü açtığın an karşımda deniZi gördüğüm..bembeyazz mis kokulu çarşafları olan kocaman yataklı bi otelde olmak isterdim..tlfnlarımız kapalı,eşimler yiyip içip denize girip sevişipp gezip 10 gün geçirmek isterdim :) ohh herkesden uzakk..buna çok ihtiyacımız var eşiminde benimdee ama eşimin işinden dolayı hep hayallerimizde kalıyor..:)
Malesef kuzum işyeri kendimizin olduğu için ne yıllık ne aylık öyle bişeyimiz yok,gitsekde çok kısa gidebiliriz onuda ben istemyrm :/ Vaji falan umursamaZdm ben vallahi gitsek ama gidemyrzYıllık izni yok mu? Öyle ayarlasa ne güzel olur sizin için. Bende balayında uzun tatil yapmıştım sonrasında da gittik 2 kere ama vajinismus olduğum için hiç bişey anlamamıştımeşim çok rahat anlayışlıydı ama işte ben eziliyordum zordu yani. Vajiyi yendikten sonra hemen gittik yine tatile. ne iyi gelmişti bize o zaman anlamıştım evli olduğumu.
Malesef kuzum işyeri kendimizin olduğu için ne yıllık ne aylık öyle bişeyimiz yok,gitsekde çok kısa gidebiliriz onuda ben istemyrm :/ Vaji falan umursamaZdm ben vallahi gitsek ama gidemyrz
Aynen kısmet canım inşAllah gideriz siZde bizde :) Ben penis aşamasına geldim canım,ve bıraktım erteleyip duruyorum,eğzersizde yapmıyrm canım istemyor,sürekli al mumu yap et sıkıldım :/Kendi işin olunca çok zor anlıyorum,bende her zaman gidemiyorum gitsekde genelde 3 gün anca. ama kendiniz için 2 3 günde olsa ayarlasanız güzel olur. Kısmet canım belki vaji yenince gidersiniz. Sen ne durumdasın bu arada?
Canım ertelemeyi bırak artık bi an önce azimle devam et. Aparatlarinizi da bi kaç tabe boy boy yapın bi kenara koyun. Sürekli uğraşmayın.Aynen kısmet canım inşAllah gideriz siZde bizde :) Ben penis aşamasına geldim canım,ve bıraktım erteleyip duruyorum,eğzersizde yapmıyrm canım istemyor,sürekli al mumu yap et sıkıldım :/
Ben yenemediiiimKizlar yenemeyen kaç kisi kaldı yenenlerle yenemeyenleri karıştırıyorum bi liste yapalım
Ben yenemedim hanya ,en başa beni yaz :)Kizlar yenemeyen kaç kisi kaldı yenenlerle yenemeyenleri karıştırıyorum bi liste yapalım
tatlı Monamm iyi eğlenceler, çok çok güzel bir kamp olsun. Bizlere tatlı anılarla dön. Seni özleyeceğim.Günaydın hanyacım. Kamp yapmaya gidiyoruz, hippiler gibi dolaşacağız. Bu benim hayalimdi. Eşim sevmiyor ama ben doğaya yakın olmayı çok seviyorum. Sonunda ikna edebildim. Bunun için mutluyum. Eksik şeyler var tabi ama ne yapalım! Belki internet bulamayabilirim. Bir süre ayrı kalacağız. Armağanı çok merak etdim. İnşallah güzel gelişmeler olmuştur. Olmamışsa da yakında olacağını düşünüyorum. Ben gelene kadar, dün o karamsar, mutsuz yorumlar yapan vajili hatunlar da inşallah gelişme kaydederler, hatda yenmiş olurlar. Yüzleri gülmeye başlar. Mutlu kalın, hoşca kalın
Not: bindim bir alamete gideyom kıyamete!...
Ben mesela yenemeyenlerden ama umudumu kesmiyeceğim kendimle savaşmak buKizlar yenemeyen kaç kisi kaldı yenenlerle yenemeyenleri karıştırıyorum bi liste yapalım
Biri ben ki buradaki arkadaşlara Gore yolun en basindayim çünkü egressizlere bile gecemiyorumKizlar yenemeyen kaç kisi kaldı yenenlerle yenemeyenleri karıştırıyorum bi liste yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?