Sende bunu sorunum algılama bizde yapıcaz yapabiliriz bilinç altımız inatsa biz daha inat olmalıyız evet belki durum şuan için zor ama imkansız değil eş destek vermesede inacımız umudumuz desteklemeli biziSorun sende değil bende tatlım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende bunu sorunum algılama bizde yapıcaz yapabiliriz bilinç altımız inatsa biz daha inat olmalıyız evet belki durum şuan için zor ama imkansız değil eş destek vermesede inacımız umudumuz desteklemeli biziSorun sende değil bende tatlım :)
İnşallah bu duygulardan tez zamanda kurtuluruzİlerleme kaydedemedim ne yazıkki ama şükür hiç dokunamam dediğim yere serçe parmağımi çok küçük de olsa soguyorum artık ama iktiremiyorum canım aciyacak gibi oluyor panik oluyorum bacaklarim titriyor sonrası yine ağlama benim gibi olan diğer arkadaşlar yalnız değilsiniz
Âmin canım amin inşInşallah ümidi ni kaybetme canım ara ver hiç yapmayın sadece sevisin mesela?
Ben 4.senem e girdim evlilik de.ara vermistik ve bi anda yendim ağrısiz ilişkiyi.zevk alıyorum orgazm oluyorum bir anda oldu yani..bir gün elbet oluyor.ağrı acı sıfır ya bunun için mi senelerim gitmiş diyorsun dilerim size de nasip olur bunları demek çok tez vakitte
Parmağını sokabildiğin yere kadar koy sonra ıkınarak aşağıya dogru iktir o zaman iteleme sorunu aşılıyorİlerleme kaydedemedim ne yazıkki ama şükür hiç dokunamam dediğim yere serçe parmağımi çok küçük de olsa soguyorum artık ama iktiremiyorum canım aciyacak gibi oluyor panik oluyorum bacaklarim titriyor sonrası yine ağlama benim gibi olan diğer arkadaşlar yalnız değilsiniz
İnş canım sen ne durumdasin egzersiz yapiyormusun diğer yazıları mı ouyamadim pekİnşallah bu duygulardan tez zamanda kurtuluruz
Çok denedim bugün ama çok korkuyorum o anda sanki içerde birşey var gibi geliyor zangir zangir bacaklarim titremeye basliyorParmağını sokabildiğin yere kadar koy sonra ıkınarak aşağıya dogru iktir o zaman iteleme sorunu aşılıyor
Yapıyorum bi oluyo bi olmuyo bende kendimi anlamıyorum eşli deneme de olmuyo tekrar egzersize geçiyorum yine yeniyorum eşli denemede yine olmuyo anlamadım ki bende anca olmuyo diye ağlıyorumİnş canım sen ne durumdasin egzersiz yapiyormusun diğer yazıları mı ouyamadim pek
çubuğunu dene dışarıdan aparatla denemk benim daha kolayıma geldi sonra uzun silikonlar varya onunlada devam ettimÇok denedim bugün ama çok korkuyorum o anda sanki içerde birşey var gibi geliyor zangir zangir bacaklarim titremeye basliyor
Atlaticaz inş bunları bak ne güzel yenen arkadaslarimiz var umut oluyorlar bize bende oyleyim ama sabırYapıyorum bi oluyo bi olmuyo bende kendimi anlamıyorum eşli deneme de olmuyo tekrar egzersize geçiyorum yine yeniyorum eşli denemede yine olmuyo anlamadım ki bende anca olmuyo diye ağlıyorum
İnşallahUmut hiç bitmesin arkadaşlar lütfen
Güçlü olun acı yok muş aslında ama tabi bunu anlayana kadar acınin da üzerine gidin orada bi delik yokmuş gibi sanıyoruz demi hep duvar var beynimiz hep bunları düşünü yo ama acınin üzerine gidin göreceksiniz orada bir delik var ve çok rahat giriyor..sonrasında ise çok mutlu oluyorsunuz kararli olun akışına bırakın pes etmeyin eşinizle cinsel irtibatı kesmeyin o olmuyorsa sadace on sevişme yapin bir gün gerçekten oluyor muş yaşadım gördüm
Bir şey diyemeyiz ki canım. Herşey olabilir, gripten, ilaçtan, stresden, bebişden... bakalım! Gebelikden şüphelendiysen eczaneden satılan testlerden yap. İyi geceler. Bende uyuyayım artık.kizlar birsey sorucam bende vajiliyim ve hala cozemedim malesef ama esimle denemeler yapiyoruz tam olmasada bu ay cok agir bir grip oldum ve dr a gittim antibiyotik kullandim . suanda adet gunum 10 gun gecikti acaba amtiboyotikten midir yoksa baska bisey olabilir mi yarin bi test almayi dusunuyorum ama bilen varsa yardim etsin . 10 gungecikmesi antibiyotikten midir
Günaydın kızlar hepinize bol enerjili güçlü kararlı güzel bir gün diliyorum. Rabbimin de izniyle bugün herkes için güzel bi milat olsun. Vajiyi yenemeyen kalmasın. Bebiş isteyenlerin Bebişi olsun ve neyin hayalini kuruyorsanız gerçek olsun insallah...
Bugün size bişey sormak istiyorum.
Okuyan herkes cevaplarsa çok sevinirim.
Hatta üye olmayıp okuyanlar bile artık üye olup katılsınlar aramıza.
Siz şu an ya da şu aralar ne yaparsanız kendinizi mutlu ederseniz?
Yalnız konu vijinusmus ve kocalariniz olmayacak. Tamamen başka bişey olsun. Çünkü onları biliyoruz. Onun dışında bişey olmalı. Tekrar soruyorum.
Kendinizi mutlu hissetmek için ne yaparsınız? Ne yapsanız mutlu olursunuz?
Düşünün bi bakalım.
Bu arada yazacaginız şeyi öyle bi düşünün ki bu asla olumsuz bir şey hissettirmesin. Zararı asla olmasın. Ustelik yaptiginizda yüzünüz gülsün. Faydasını göreceğimiz bişey olsun yani.
Hadi bakalım gün içinde cevapları bekliyorum.![]()