Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Uyudunuz mu kızlar keşke WhatsApp grubu kursak :-(

Biz kurmuştuk 7 8 ay önce:) hala da konuşuruz hepimiz iyi anlaşıyoruz. Ve yenemediğimiz zamanlar çok destek olduk birbirimize. Onların da hakkı çoktur yenmemde. İnanılmaz destek vardı. Herkesle konuşulmuyor tabi iyi seçmek lazım. 2 3 kişiyi gruptan atmak zorunda kalmıştık mesela.

Hadi bakalım sabaha hayırlı haberler okuyalim insallah

Ayy kızlar size bugünkü yaşadıklarımı anlatacağım armağan yaşadıklarını anatinca kocasının tavirlarina imrenmistim. Biz kuzenlerle disardaydik bugün. Keşke benim kocamda elimden tutup görürse böyle demiştim içimden. Kuzenlerle otururken kocam geldi tabi ben ortam güzel olduğu için baya neseliydim belli ki benim sosyallesmem onun pek işine gelmedi. Hadi gidelim dedi bende nereye gidiyoruz ne güzel oturuyorduk dedim sonra annemleri alıp eve gecelim dedi. Biraz isteksiz kalktım ayakta muhabbet ederken tuttu elimden hadi gidiyoruz dedi. Normalde ben cekinirim utanırim diyen kocam arabanın kapısını bile açtı sonra annemi gorumcemi alıp eve geçecektik. Araba kullanarken bile dönüp dönüp bana bakıyordu hatta annesi oğlum önüne bak şimdi kaza yapacaksın dedi. Çok şaşırdım inanamadım bile beklentilerim sıfıra indiği için gerçekten süpriz oldu kocamın davranışları. Hala soktayim

Bu sayfadan anladigim su ki biz vajinusmusu yenmekle kalmayıp kocalarimizi bile yola getirdik

Harikayiz biz kizlar isteyince yapamayacağımız hiç bişey yok. Ağzım kulaklarımda geziyorum bi kez daha hepinize ve kadinlik gücümüze helal olsun. Darısı herkese inşallah

Cesaretsizz korkak çaresiz olmak ne kötü kendini zavallı gibi görüyorum canım çok yanıyo artık katlanamıyorum bu derde nefes alamıyorum boğuluyorum ama ölmüyorumda dibi battıkça daha ne kadar batabilirim dediğim anda daha da batıyorum sonu yok heralde dipsiz kuyu kalbim çok acıyo benim :'( bu nasıl bir dert ben nasıl bir insanım ne den bukadar korkağım neden:'( keşke bilseydim evlenmezdim keşke keşke
Böyle bi korkak ne mutluluk ne aşk ne bebek hakeder demi arzim cesaret yenme isteği elimde ne varki sadece karamsarlık kurtulmak istedikçe hep suya düşüyor hayellerim resmen suda çırpındıkça boğulan gibiyim

Şuan aynı duygulardayız eşim yine küs uyudu bana hemde uyudu yani göz yaşlarımı nasıl tutayım içimde

Aslında hizli ve kolay haberleşmk icin iyi bir fikir, ama kişileri seçmek büyük problem güvenmek açısndan

Kızlar yapmayın böyle içim gidiyor sizi böyle mutsuz görünce dayanamıyorum sorun neyse çözülür ama bugün ama yarın ama siz umutsuz ve güçsüz olmayın lütfen..
Sorunu bende anlamadım kuzum bi iyi bi kötü bugün dondurma istedim buzdolında var eve gidince yersin dedi abisinin bize borcunu vermesi gerekiyor 2aydır paramızı vermedi ara dedim sen sus dedi sonrada bu gece hiç konuşmadık uyudu zaten

Canım msj attım lütfen girince bak

Şuan aynı duygulardayız eşim yine küs uyudu bana hemde uyudu yani göz yaşlarımı nasıl tutayım içimde
Tutma ben daha fazla tutamadım kendini yıpratmaksa yıpratmak şuan yapabildiğim tek şey zaten yıpranmak içine akıtsan ağlamasan nolcak iki türlüde birşey değişmiyor

Kızlar yapmayın böyle içim gidiyor sizi böyle mutsuz görünce dayanamıyorum sorun neyse çözülür ama bugün ama yarın ama siz umutsuz ve güçsüz olmayın lütfen..
Umut fakirin ekmeği zaten ama güçsüzüm evet çünkü çabalasamda batıyorum sorunum ne eş desen sürekli suç baskı strest herşey öyle üst üste ki nasıl yeneceğim bu kadar yenik düşerken nasıl hadi bir daha diyeceğim ne egzersiz ne deneme ne yenme hiçbirşey gelmiyor içimden isteksizlikte başladı erteleme desen o zaten isteksizlikle beraber ne bilim napıcam doktora gittim kadın doğuma gittim yapmadığım ne var acaba hepsi hüsran

Birbirimize benziyoruz sanırım zaten aynı dert farklı hikayeler

Selamlar kocam a kavuştum beş gün oldu :) yazmadım bi türlü hayat yorucu hızlı akiyor reyyan kızı dış çıkariyo ateşi oluyor bir hafta dir tükendimaynı zaman da kocami da özledim ayrı kaldık tabi neyseki bugün biz de yaramazlık yaptık ay alt pozisyon da da becerebildim hiç ağrı filan olmadı.bi de farklı pozisyon geçerken çıksa bile penis hemen geri girdi.alışıyorm galiba

Ne güzelll darısı bize inşallah gerçi ümidimde azalıyor ama

Bir de kendi kontrolünüzde olmasi güven veriyor mesela ucu biraz girsin yerleştrin ve istekli olmalısiniz zevki düşünmeli beyin.otomatik olarak bacaklar açılıyor eşinize kendinizi yapıştırin yapıştıra bildiğinz kadar:)
Bacaklarmi kendime çektim.Ayaklarımı bacaklarına koydum alt da iken kendimi ittirdim ona doğru.çok kolay girdi şaşırdım.pozisyon mevzuu nu da başarıyorum artık sanırım:)

Ne güzelll darısı bize inşallah gerçi ümidimde azalıyor ama
Inşallah ümidi ni kaybetme canım ara ver hiç yapmayın sadece sevisin mesela?
Ben 4.senem e girdim evlilik de.ara vermistik ve bi anda yendim ağrısiz ilişkiyi.zevk alıyorum orgazm oluyorum bir anda oldu yani..bir gün elbet oluyor.ağrı acı sıfır ya bunun için mi senelerim gitmiş diyorsun dilerim size de nasip olur bunları demek çok tez vakitte

Canım sen böyle anlatırken bile kendimi öyle kasmışım ki şimdi bıraktım kasmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…