Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Canim en iyi yol egzersiz yaparak yenmek,bolca yag surup oncesinde mumla biraz egzersiz yapip esinle oyle denesen.bence sprey emla gecici bir cozum,saglikli bi cozum olmuyor baska baska sorunlarla ugrasiliyor sonra.

Canim en iyi yol egzersiz yaparak yenmek,bolca yag surup oncesinde mumla biraz egzersiz yapip esinle oyle denesen.bence sprey emla gecici bir cozum,saglikli bi cozum olmuyor baska baska sorunlarla ugrasiliyor sonra.
Ben yapay penis ile alabiliyorum eşim ile denediğimşzde krem ile yapmıştım sorun şişlikten sanırım

Kızlar doktordan geliyorum benim azmim sizin basariniz olsun hadi durmayın egzersize ..kafaya koydum ben bu iş ya olacak ya olacak nasip olursa 1 ayda bu işi yoluna koyucam folikasitede başlıyorum artik

Kızlar doktordan geliyorum benim azmim sizin basariniz olsun hadi durmayın egzersize ..kafaya koydum ben bu iş ya olacak ya olacak nasip olursa 1 ayda bu işi yoluna koyucam folikasitede başlıyorum artik
İnşlah en yakın zamandan güzel haberlerinizi alırız

Vajinismusken nasıl hamile kaldınız ki çok duyuyorum bunu. Zaten vajinismusken kasıp girilmesini engelliyoruz

Canm cok tsk ederm artk cocuk icin mucadele ediyorm ama kismet tabi. sen ne yaptn var mi bisiyleer

Vajinismusken nasıl hamile kaldınız ki çok duyuyorum bunu. Zaten vajinismusken kasıp girilmesini engelliyoruz

Denerken oldu. Tabiki bir miktar girdi ama çok zahmetliydi. Bir süre yataktan kalkmadım. Esasında artık bizim nasibimizmiş.
Ayrıca herkesin vajinismus seviyesi farklı. Ben tamamen alamıyor, almaya çalışırken canım yanıyordu, kendimi çekiyordum ve doktor bana bu teşhisi koydu.
Ben inanıyorum ki bir çok kadın bunu yaşıyor ama bir şekilde bunu kabulleniyor ve canı acıya acıya ilişkiye alışıyor.

Inanki çok zor günler geçiriyor um çok fazlasıyla allah bana bunları yaşamam gerektiğini emretmis napalım allahtan ümit kesilmez

Inanki çok zor günler geçiriyor um çok fazlasıyla allah bana bunları yaşamam gerektiğini emretmis napalım allahtan ümit kesilmez
Birgün elbet bizde yeneceğiz ve çocuklarımız olucak allah dermansız dert vermesin zorlansakta bir gün olucak ben böyle düşünüyorum sizde karamsar olmayın

Karamaae olmayın arkadaşlar lütfen.allah büyük dertler vermesin inşallah.işiö gereği öyle çocuklar görüyorum ki (engelliler)Allah'a şükür ediyorum .benim sıkıntım ne ki onların yanında .şükredip dua etmek lazım

canım eşimden kaynaklı sorunlar var sperm azlığı hareketsizlik tedavıye başlamak ıcın ıyı bır doktor araştıryorum

Anladm cnm Allah sifa versin ins cok tatli saglikli cocuklarniz olur. benimde doktor anne olamycaksn dedi. bende yikildm bayagi simdi kendime doktor ariyorum bende

Anladm cnm Allah sifa versin ins cok tatli saglikli cocuklarniz olur. benimde doktor anne olamycaksn dedi. bende yikildm bayagi simdi kendime doktor ariyorum bende
Bir an önce git doktora da doğrusunu öğren. Daha fazla strese girmene gerek yok.

Nasıl yanı Neden nedir sorun da öyle dedi

Valla blmyrm senin cocugun cok zor olur dedi alttan muayene etti ultrasonla bakti oyle dedi bi tahlil kagidi verdi sunlari yap gel dedi nemrutun tekiydi suratsiz aglamaktab helak oldm sinirlerm bozldu ama sonra sonra toparladm smdi iyiyim yani

Valla blmyrm senin cocugun cok zor olur dedi alttan muayene etti ultrasonla bakti oyle dedi bi tahlil kagidi verdi sunlari yap gel dedi nemrutun tekiydi suratsiz aglamaktab helak oldm sinirlerm bozldu ama sonra sonra toparladm smdi iyiyim yani
Nerde oturuyosun canım kendi kadın dogumcuma yonlendireyim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…