Canim en iyi yol egzersiz yaparak yenmek,bolca yag surup oncesinde mumla biraz egzersiz yapip esinle oyle denesen.bence sprey emla gecici bir cozum,saglikli bi cozum olmuyor baska baska sorunlarla ugrasiliyor sonra.Arkadaşlar merhaba emla krem ve sprey ile deneyip tahriş veya vajinanın kenar kısımlarında şişkinliği olan var mı ?
İlk denememde uyuştu çok rahatlıkla aldım hiç sorun olmadı sonrasında yanma yaptı bepanten kulladım biraz geçti
3 4 gün aradan sonra Tekrar denedik ama çok yanma ve acıma oldu zar zar ağlaya ağlaya yarısına kadar alabilmişim eşimin demesine göre böyle olan var mı çok üzüldüm dün hala yanma ve şişlik var
Ben yapay penis ile alabiliyorum eşim ile denediğimşzde krem ile yapmıştım sorun şişlikten sanırımCanim en iyi yol egzersiz yaparak yenmek,bolca yag surup oncesinde mumla biraz egzersiz yapip esinle oyle denesen.bence sprey emla gecici bir cozum,saglikli bi cozum olmuyor baska baska sorunlarla ugrasiliyor sonra.
İnşlah en yakın zamandan güzel haberlerinizi alırızKızlar doktordan geliyorum benim azmim sizin basariniz olsun hadi durmayın egzersize ..kafaya koydum ben bu iş ya olacak ya olacak nasip olursa 1 ayda bu işi yoluna koyucam folikasitede başlıyorum artik
Inşallah canım hep birlikteİnşlah en yakın zamandan güzel haberlerinizi alırız
Ben vajinismusken hamile kalıp evladımı kucağıma aldım. Hamilelik doğum bebek bakımı derken araya zaman giriyor ve siz artık bebeğinizi dünyanın merkezine koyduğunuz için vajinismusu tamamen unutuyorsunuz. Kişiye göre değişir muhakkak. Ama vajinismus erteleme hastalığı ya ertelemek için türlü sebebiniz oluyor.
Tabi ki herkesin öncelikleri farklı. Sadece tecrübe etmiş biri olarak fikir beyan ediyorum.
sabah sabah öyle duygulandım ki canım benım ne zor gunlerden geçtik dahada ıyıye gıdıcek inşallah sen hıc merak etme dua et bol bol canım lutfen eve kapatma kendını ben ne kadar cok gezdıysem bu işi bu kadar kolay hallettım neden dıye soracaksın çünkü herşey psıkolojik eve kapatınca dahada kötü olacaksın rahat ol gez ye iç git annenle sohpet et kahve keyfi yap annen yakınmış sana ne kadar şanslısın benım annem uzak bana bu durumu anlatma ama sosyal hayattan kopma gıt annışle dedıkodu yap kafanı dağıt içini ferah tut eşini şevkatından mahrum etme benıde habersız bırakma olurmu
Ben denemeler sirasinda hamile kaldım canım ucu azcık bile girse bi damla Sperm bile yetiyo.Vajinismusken nasıl hamile kaldınız ki çok duyuyorum bunu. Zaten vajinismusken kasıp girilmesini engelliyoruz
Vajinismusken nasıl hamile kaldınız ki çok duyuyorum bunu. Zaten vajinismusken kasıp girilmesini engelliyoruz
Canm cok tsk ederm artk cocuk icin mucadele ediyorm ama kismet tabi. sen ne yaptn var mi bisiyleer
Birgün elbet bizde yeneceğiz ve çocuklarımız olucak allah dermansız dert vermesin zorlansakta bir gün olucak ben böyle düşünüyorum sizde karamsar olmayınInanki çok zor günler geçiriyor um çok fazlasıyla allah bana bunları yaşamam gerektiğini emretmis napalım allahtan ümit kesilmez
canım eşimden kaynaklı sorunlar var sperm azlığı hareketsizlik tedavıye başlamak ıcın ıyı bır doktor araştıryorum
Bir an önce git doktora da doğrusunu öğren. Daha fazla strese girmene gerek yok.Anladm cnm Allah sifa versin ins cok tatli saglikli cocuklarniz olur. benimde doktor anne olamycaksn dedi. bende yikildm bayagi simdi kendime doktor ariyorum bende
Anladm cnm Allah sifa versin ins cok tatli saglikli cocuklarniz olur. benimde doktor anne olamycaksn dedi. bende yikildm bayagi simdi kendime doktor ariyorum bende
Bir an önce git doktora da doğrusunu öğren. Daha fazla strese girmene gerek yok.
Nasıl yanı Neden nedir sorun da öyle dedi
Nerde oturuyosun canım kendi kadın dogumcuma yonlendireyim seniValla blmyrm senin cocugun cok zor olur dedi alttan muayene etti ultrasonla bakti oyle dedi bi tahlil kagidi verdi sunlari yap gel dedi nemrutun tekiydi suratsiz aglamaktab helak oldm sinirlerm bozldu ama sonra sonra toparladm smdi iyiyim yani
Doktor ne yapti ne dediKızlar doktordan geliyorum benim azmim sizin basariniz olsun hadi durmayın egzersize ..kafaya koydum ben bu iş ya olacak ya olacak nasip olursa 1 ayda bu işi yoluna koyucam folikasitede başlıyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?