Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Günaydın kızlar bizde eşimle dwnicektik dün gece konuştuk ben eşim in böyle olduğunu bilmiyor dum gitmiş vemcain sprey almış birkaç birşey falan işe yarayan kayganlastirici falan çok sevindim ama herşey guzelde hasta olmuşum ya o kadar üzüldü ki moralide bozuldu çok ama spreyle yenerim dimi

Biz dün spreyle denedik canım hiçbişkilde hissetmedm kasmadm canım hemen oldu inşallah sizinde olcak hatta biz dedikki neden daha önce almadık bu spreyi. . Ama eşin mutlaka przrvtf kullansın canım yoksa oda uyusur

Hayırlı olsun

Mutlu haberler peşpeşe geliyor. Çok sevindim canım. bir iki sefer daha yaparsın spreyle, sonra yavaş yavaş normale döner. En azından cesaretin yerine geldi. Çok tebrikler . Darısı diğer yenmek isteyenlerin bsşına.

Bak yenenler var. Sadece iyice sık. İçine kadar gitsin. Üzülmeyin, hastalığın geçince yaparsınız. O kadar beklediniz. Bir kaç gün daha sadece sabredin..

Teşekkür ederim inşallah devamida gelir.. desteğin için cokkk teşekkür ederim emeğin büyük. .darısı diğer arkadaşlarımıza insallah

Arkadaslar ben bu spraylari bakude bulamiyorum kac gundur bugun yine cikib bakicam ,bu sprayla iliskiue girerken hamile.kalmak mumkun oylemi? Cocuk icin zarai filan olmaz deyilmi?

Bende dün hazırlanıp süslenip denemeye yapıcaktım spreyden bolca sıkıp uyuşmasını beklerken eşim yorgun diye uyuyakaldı onca hazırlanmam boşa gitti
Bu akşam tekrar denicez ama şunu sormak istiyorum spreyin ucunu içime sokup bayağı bir sıktım uyuşmasına uyuştu ama şuan orası sıkınca acı oluyor bu normal mi bu akşam denemeyip geçmesini mi beklesem
Ve sprey ile Allah'ın izni ile yenersem hamile kalabilir miyim bu şekilde hamile kalan var mı acaba

Canim yarin dene bugun kullanma surekli sıkıp orani tahriş etme.ayrica once ilk ilişkini hallet bi girsin adam icine bi boşalsin ondan sonra hamileligi düsünürsün.sprey sıkınca hamile kalirmiyim diye soruyosan onu kimse bilemez

Kızlar şu an regl olduğum için yapamıyorum deneme ama spreyi tam içe mi sikcak bide esimiZ uyusur derken onada mi bulaşır

Kızlar şu an regl olduğum için yapamıyorum deneme ama spreyi tam içe mi sikcak bide esimiZ uyusur derken onada mi bulaşır
Girişe ve içine sık. Eşin prezervatif giysin ki ilaç penise temaz etmesin. Oda uyuşur yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…