Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Bana sorduklarinda istemiyoruz diodum. Yüzüme imali baktıklarinda herkes doğuruyor benimde farkım olsun diodum.. 9 sene milletin cenesini çektim. Allahım şu kendini bilmezlerin cenesini kapamayi nasip etsin et diye yalvariodum...Allahım büyük isteyen herkese nasip eder inşaallah..

kızlar 3 gün gecikti test yaptım iki çizgi çıktı. ama testin yanılma payı oluyormuş. hastaneye gittim ultrasonda bişey görülmedi. kan verdim ve şansa bak bugün öğleden sonra tatil. sonuç pazartesiye kaldı. aklımda deli sorular. test yanılmasın lütfen doğru çıksın. duaya ihtiyacım var sanırım.

Hayirli olsun canimm iki cizgi ciktiysa hamilesindir kan testi sansizliga denk gelmis ozeller acik aslinda gitsen yaparlardi. Ultrasonda gorunmesi icin cok erken galiba 4 haftaliktir simdi minicik.

Hayirli olsun canimm iki cizgi ciktiysa hamilesindir kan testi sansizliga denk gelmis ozeller acik aslinda gitsen yaparlardi. Ultrasonda gorunmesi icin cok erken galiba 4 haftaliktir simdi minicik.
ayyy teşekkür ederim. çeşme de oturuyorum ben. gözde yerlerden biri fakat özel hastane yok burda sanırım izmir e gitcez... doktorda küçük olduğu için görünmeyebilir dedi.

Geçen gorumceme yaptik ikinci çizgi biraz silik çıktı ama hamile pozitif test yaniltmaz büyük ihtimal hamilesin inşallah

Benimde oyleydi canım ultrason da görünmedi kan testinde çıktı. Vardır çok üstüne düşme ve kimseye soyleme

Canim gerçekten 9yil uzun bi sure iyi sabretmissin cok zor beklemek cnku allah nasib etmis ne güzel :)
Allah isteyen herkese nasip etsin.. bambaşka bi duygu.. kafani yorma cunku insanlar herseye burunlarini sokmaya bayilirlar bir tane dogurursun ikincisini sorarlar. Benim yerime üçüncüsünu bile dogurdular düşün artık..bide ayni binada oturunca gözler hep üstünde

Amin canım bu mübarek günde herkesin duasini kabul etsin rabbim

Hayırlı cumalar kızlar.Rabbim hepimizin gönlüne göre wersin.inşallah bugun yenen arkadaşlar olur benden dahil.

Arkadaşlar bi süre önce spreyle ilk ilişkiyi gerçekleştirebilmiştik fakat sonra hiç olmadı ve egzersize başlamaya karar verdim. Kulak çubuğuyla başlayıp kalınlaştırarak ilerledim. Bugün iki parmağa yakın kalınlıkta bi aparatla denedim. Önce kalın geldi, üstünden bi kat havlu kağıdı çıkarınca yarısına kadar alabildim. Ama tıkanma gibi bi hissiyat oluştu çıkardım. Bi kaç dk sonra da kan geldi. Neden olabilir acaba?

Kendini kadtığın için Zedelemiş olabilirsin canım, korkmana gerek yok.

Ya o an geldi bitti sandım. Yarım saat oldu şimdi de gelmiş, akmış hatta bacağıma doğru

Arkadaslar burda gordugum kadariyla bebek ozlemi ceken cok insan var. Inanin cogumuz yenenler olarak yasadiklarinizi yasadik. Benim esimin kuzeni 15 senelik evlilee adam 45 yasina yakin karisi 40a hala cocuklari olmuyor. Onlarinki erkekten kaynakli. Sunu unutmayn Allah ol demeden inanin olmuyor. Onceliginiz vaji olsun bende cok bebek istiyordum beni bilenler bilir. Vajili oldugum icin esimle bosanicaktk cok kavgalar ettik hatta cok iliskiye girmek istiyrdu hep sucluyordu beni cocugumz olmuyo diye ben yendm zorlada olsa. Smdi adam yanima yaklasmiyor hep yorgun hep hasta bende smdi onu sucluyorum 4 ay oldu bebek calismalari olmadi. Doktor 6 ay olmazsa gel demisti. Inanin herkes kaderini yasiyor . Ama egzersiz yapmadan bundan kurtulus yok. Lutfen egzersiz yapn yenen arkdslarda benm gibidir eminim keske daha once yenmek icin ugrassaydn egzersiz yapsaydk diolarm bakin baska yol yok size burda yardmci olmak icin variz ertelemeyn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…