- 27 Ekim 2016
- 2
- 0
- 36
- 39
Lütfen yardım edin 3 aylık evliyim ve artık sorun yaşamaya başladık boşanmak istemiyorumCanım egzersiz yapıyormusun ben parmak egzersizi yapamadım aparatla çok rahat ettim yaptıkça bana güven geldi kendime ve 2 hafta da bitti herşey tembellik yapmayip hergün yapsaydım 1 haftada biterdi.
Maya61 yazışabilirmiyiz lütfen yardım et çok mutsuzumCanım egzersiz yapıyormusun ben parmak egzersizi yapamadım aparatla çok rahat ettim yaptıkça bana güven geldi kendime ve 2 hafta da bitti herşey tembellik yapmayip hergün yapsaydım 1 haftada biterdi.
Canım internet ten araştırdım bilmiyorum ya suan cok farkli bi ruh halindeyim acabalar kafamda dolaşıyor esime biseyde demedim cok sancm var heran adet olurum diye bosyere üzmek te istemiyorum cok sagol ilgin icin:)Yerleşme kanaması olabilir canımm.
Hayirlisi canım. Adetine ne kadar varCanım internet ten araştırdım bilmiyorum ya suan cok farkli bi ruh halindeyim acabalar kafamda dolaşıyor esime biseyde demedim cok sancm var heran adet olurum diye bosyere üzmek te istemiyorum cok sagol ilgin icin:)
Rabbim hayırlısıni nasip etsin.benim de öyle olmuştu ilk kahverengi leke geldi sonra kesildi adetim 8 gün gecikmisti test yaptım pozitifti.ben denemeler sırasında hamile kalmıştım..Yarın olmasi lazim ve suan normal adet sancm var kasiklarimda umitlenmiyim diyorum elimde değil insan heyecan yapıyo ama olmasada üzülmem tam henüz yenmedim çünkü hayırlısı olsun
Egzersiz en doğru çözüm. Kaç güne yeneceğin senin egzersiz yapmakdaki azmine göre değişir. Kişiden kişiye değişen durumlar da vardır. Yada vajinismusun derecesi farklıdır. Şunu bil yeter. Kısa zamanda çözeceksin.Spreyde ise yaramadi hic istemiyordum ama bnde egzersizlere baslicam artik hergun duzenli yaparsam kac gunde cozulur sizce
Insallah destegin icin cok sagol ugrascamEgzersiz en doğru çözüm. Kaç güne yeneceğin senin egzersiz yapmakdaki azmine göre değişir. Kişiden kişiye değişen durumlar da vardır. Yada vajinismusun derecesi farklıdır. Şunu bil yeter. Kısa zamanda çözeceksin.
Aldım aldım çok şükür :)suan 10aylik dünya tatlısı kızım var. Rabbim isteyen herkese nasip etsin...Bence iyice yenip sonra bebek düşünmek lazım cunku bebek olunca fırsat olmuo..ben yapamıyorum hala egzersiz zaten yapamıyorum aksami zor ediyorum kız uyusu da uyusam diye.Yemin ediyorum adam yaklaşınca sinir oluyorum zaten yorgunum bide seninle ugrasamam diorum o da haklı olarak hakkımı helal etmiyorum sana dio..Aa ne güzel hayirlisi ile kucagina alirsin bebegini inşallah:)bende suan sadece bas kismini alabiliyorm en hayırlısı olsun hakkimda bakalim:)
Bana sordukları zaman, direk çocuk istemiyorum diyordum. Çocukların öldürüldüğü bir dünyaya çocuk doğurmam diyordum. Ülkenin haline bakın, çocuğumu nasıl bir gelecek bekliyecek diye şikayet ediyordım. Böyle kafa bulandırınca zırt pırt soramadılar.Benim etrafimdaki herkeste olmuyo saniyo annem dahil çocuk sorunca artk diyecek cevabim yok kem kum ediyorum onlarda olmuyo die kuruyolar allah hepimize yardim etsin
Bende ayni seyi cok soyledim ama karsidaki insan anlamak istemeyince anlamiyoBana sordukları zaman, direk çocuk istemiyorum diyordum. Çocukların öldürüldüğü bir dünyaya çocuk doğurmam diyordum. Ülkenin haline bakın, çocuğumu nasıl bir gelecek bekliyecek diye şikayet ediyordım. Böyle kafa bulandırınca zırt pırt soramadılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?