Canım sevindim yenmene darısı başıma inşallah ben çok korkagim canım çok yanacak zannediyorum.hastaneye gidiyorum iğne bile zor yaptırıyorum o kadar korkagim.ben parmakla yaptım egzersiz bir bogum girdi çektim sonra cesaret edemiyorum.aslında bütün yük bende azcık eşimde üstüne düşse belki yenicez hep ben düşünüyorum.Ne kadar ertelersen o kadar uzar bu durum. Bak aynı süre yaşamışız bende 3yıldan sonra yendim çok pişmanım. Tembellik etmeseydim şimdi çocugumuz bile olurdu belki. İnanki uğraşınca 1haftalık bişi yenmesi. Ben aparatla yendim tabsiye ederim. Rapid marka 4lü aparat almıştım 60tl. Parmak yapamıyodum. Kendinde aparat yapabilirsin. Kayganlaştırıcı ve bebanten çok kolaylaştırıyo tavsiye ederim. Lütfen artık vakit kaybetme...
Amin inşaallah en kısa zamanda yenersin. Bazı eşler sadece anlayış göstererek destek olduklarını sanıyolar. Malesef böyle. İş genelde bize düşüyo.Canım sevindim yenmene darısı başıma inşallah ben çok korkagim canım çok yanacak zannediyorum.hastaneye gidiyorum iğne bile zor yaptırıyorum o kadar korkagim.ben parmakla yaptım egzersiz bir bogum girdi çektim sonra cesaret edemiyorum.aslında bütün yük bende azcık eşimde üstüne düşse belki yenicez hep ben düşünüyorum.
Bu devirde boyle seyler mi kaldi artik kabul etmeyin sizde bu kadarini...bosanin gitsin..ben bu durumda kadinlarada suc buluyorum yaptirmayin kendinize bu kadar eziyet kadiniz diyeMalesef kullanılmamış duruyor eşyalar herşey ama hakkımı helal etmicrm bana heves ettirmediler çalıştığım için pek takmiyorum evim güzel Evimi kullamdirmiuolar sadece uyumak oda eşim geç çıkıyo üst kata gel de yen vajiyi
Ne kadar kötüsün o kadar iyisin....sen olayı çözdünpatate zaten başka dilden anlamıyorlar.
Yaaa siz ne kadar iyi bir insansiniz! Hem bana yazdiklariniza hem diger kizlara yazdiklariniza bakiyorum da yardim edecek ,bize bunu aydinlatacak sekilde ne guzel yaziyorsunuz,Allah razi olsun!her seferinde küçükle başla kendini hazır hissedince büyüğe geç. Heyecan panik yapman normal. Sürekli yaptıkca alışacaksın. Düşe kalka başaracaksın inşallah. Herkes farklı yapıda ben bakarak daha rahatdım. Sen bakmadan daha rahatsın. Nasıl rahat hissediyorsan öyle yap..ama merak etme egzersiz yaptıkca duyarlılığın azalacak. Daha rahat olacaksın.
Malesef öyle oluyor canım. Biraz cesaret etmem lazımAmin inşaallah en kısa zamanda yenersin. Bazı eşler sadece anlayış göstererek destek olduklarını sanıyolar. Malesef böyle. İş genelde bize düşüyo.
Canım. Sağol öncelikle, yardım etmeyi gerçekten çok istiyorum. Belki nir faydam dokunur, birine moral olurum diye uğraşıyorum. Yaşadıklarınızı çok iyi anlıyorum çünkü.Yaaa siz ne kadar iyi bir insansiniz! Hem bana yazdiklariniza hem diger kizlara yazdiklariniza bakiyorum da yardim edecek ,bize bunu aydinlatacak sekilde ne guzel yaziyorsunuz,Allah razi olsun!
Azerbaycanda bu konunu konusmak o kadar zor ki...kabullenenler bile cok az vajinismus da neymis oncelerj boyle seylermi varmis diyorlar ...
Menim simdi adetimin sonuna geliyor biter bitmez baslaya bilirim dimi egzersizlere? Ovulyasyon gunume kadar artik yenmek istiyorum bebek istiyorum ya...eskmin kecen ay evlenen arkadasinin karisi hamile...esim bana oyle cekinerek soyledi ki hic kiyamiyorum ona o da bebek isityor
Bu adet bitsjn bir haftaya cozmem lazim , bir de kayganlastirici olarak bepanten kullana biliyormuyduk?
Ne saçmalık bu böyle?! Eşinle konuşsana...doğru değil ki bu yaptıkları..bir tavır koymalısın! Çok sinir bozucu bir durum... stres çok kötü. Kanser başta olmak üzere bir çok hastalığın birinci sebebi. Öyle içine at at kendine zarar verirsin. Kötü olmak iyidir, kötü ol sende bırak sevmesinler zaten. Böyle anlayışsız insanların sevgisi batsın!...Benim hakkım değil mi pijamalarimla eşime kahvaltı hazırlayım herkes gibi ama iki sene olacak nerdeyse yok
Yapacağın tek şey savaşmak. Yaşamak istediğin hayatı yaşamak için gerekirse çirkefleşeceksin. Yerinde olsam çıkmam evimden. Ne düşünürlerse düşünsünler. Eşimi de göndermem. Gidiyorsan bende kendi annemin yanına giderim de! One ya! Herkes kendi anne babasının yanında kalsın o zaman. Yenemesin vajiyi o ortamda gıcık olursun zaten. Ben bile gıcık oldum!Ben bu hastalığı nasıl yeniyim söyleyin kızlar
İyi dayanıyorsun maşallah.on beş gün bizde geldiler elimin ailesi etmediğimiz kavga kalmadı .maşallah sanaYa bacim böyle benim durumum psikoloğa anlatsam anlamaz yine beni kötüler eşimin ailesi bi gün yüzü görmedim eşim ben boyleydim biz boyleydik diyor bilmiyor muydun desi bir kere soyledigimde hakkımı helal etmiyorum bu hastalığı yenememem onların suçu
Ya bacim böyle benim durumum psikoloğa anlatsam anlamaz yine beni kötüler eşimin ailesi bi gün yüzü görmedim eşim ben boyleydim biz boyleydik diyor bilmiyor muydun desi bir kere soyledigimde hakkımı helal etmiyorum bu hastalığı yenememem onların suçu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?