Belki düşündüğün gibi değildir patate. O da seni seviyordur. Sadece erkek olduğu için duygusal atakları yok. Belli edemiyor. Senden çocuk istiyor değil mi. Sevmeseydi çocuğunuz olsun istemezdi. Belki de düşündüğün kadar kötü değildir. Sadece erkek işte!
Vazgecemem ki . Cok sevdim esimi 4 sene bekledim ben karsiliksizdi benimki sonra karsilikli oldu. Simdi goruyorum bazen keske karsiliksiz olsa diyorum bazende ne bileyim iyikide evlenmsiz diyorum ama geneli pismanlik tabi.. bizde bosanmak yok canm ailem ailesi bosanmayi kabul etmezler. Onun aileside etmez ki esimde kabul etmez bosanmayi. Vajiliyken bosanma karari almstk ama ben kararliydim onun yinede cok umrnda degldi. Eesimin yapisi 50 yasndaki adamlar gibi ici gecmis para derdine dusmus ne bilim bazen bana diyor sana guzel bi ev alicam bunun icin calisiyorum ama bi tatli sozu bile yok. Iste film burda kopuyor . Ama yinede esime cok asik olarak evlendm bu kdr cabuk vazgecemem diye hep kendimi avutuyorum artik kendimi mutlu edicem ama onsuzda olursam mutsuz olurum. O yanmda olsun ben hayatimi yasayayim onun yine golgesinde.. yanimda olsada olmasada ama ondan bosanirsam ve gidip baskasiyla evlenirse ben yapamam ben kimseye dokunamam .. yinede gece 3 kalkiyorm opuyorum onu yatiyorum oyle seviyorum ama iste ne bilim tek basima oldugumuda hayatimin en ozel en onemli en zor anlarinda olmayacagini bile bilede katlaniyorum ..
Arkadaşım maşaallah bayağı ilerlemişsin egzersizde. Ben en çevresi 8cm olan aparatla çalışıp yenmiştim. Evet kasmıştım rahat değildim. Ama oluyo. Önemli olan sabır gösterip nefesle yavaş yavaş almak.önce aparatımı bikaç kez kayganlsştırıcıyla tamamını sokup çıkarıyodum içerisi kaygan olmuş oluyodu sonra ben aparat gibi yerleştirip biraz nefesle aldıktan sonra Eşime dur diyodum. Nefes alıp veriyodum üst üste sonra nefes alıp muma üfler gibi yapıcam sen biraz daha gel diyodum. Tekrar duruyoduk filan. Böyle böyle oluyo. Gitgide daha rahatlıyosun yani her deneme diğerinden daha iyi oluyo. İlla tamamı girmek zorunda değil. Alabildiğin kadar al sabırla sonra yavaş gitgellere alışmaya çalış. Benim ilkinde gitgel olmamıştı ikincise olmuştu. Kasma rahat ol emin olki aparat daha zor. Birde kayganlaştırıcı unutma. Ben sedox kullanıyorum.Kızlar bugün de 13cm le egzersiz yaptim daha rahatti kasma daha az oldu ama bu kasmayla ilgili cevap veren kimse olmamis sanirim burda bunu ögrenemicem korkmaya basladm esimle iliskiye de giremezsem buyuzden diye...
Her seferinde yine benimde aklıma ya kadarsam ya olmazsa diye geliyo. Ama yok kassanda oluyo merak etme. Yeterki aparat gibi düşün ve sabırlı olun biraz dayan. Hafif bi yanma ennn fazla yani. O da geçiyo. Boşuna harap ediyoruz kendimizi. Elimizi bıçak kesince bile daha çok acıyo yani artık sen kıyas et.Kızlar bugün de 13cm le egzersiz yaptim daha rahatti kasma daha az oldu ama bu kasmayla ilgili cevap veren kimse olmamis sanirim burda bunu ögrenemicem korkmaya basladm esimle iliskiye de giremezsem buyuzden diye...
Her seferinde yine benimde aklıma ya kadarsam ya olmazsa diye geliyo. Ama yok kassanda oluyo merak etme. Yeterki aparat gibi düşün ve sabırlı olun biraz dayan. Hafif bi yanma ennn fazla yani. O da geçiyo. Boşuna harap ediyoruz kendimizi. Elimizi bıçak kesince bile daha çok acıyo yani artık sen kıyas et.
Kızlar bugün de 13cm le egzersiz yaptim daha rahatti kasma daha az oldu ama bu kasmayla ilgili cevap veren kimse olmamis sanirim burda bunu ögrenemicem korkmaya basladm esimle iliskiye de giremezsem buyuzden diye...
Arkadaslar dun gece esimle basardik...hala inanamiyorum aci hissi duymadim bile diyebilirim cok rahatti allahima binlerce kez sukurler olsunn.. ilk aylarda esimin p.si vajinama carpmisti bir iki damla kan gelmisti pembemsi renginde dun iliskiye girdik ilk defa ve git gelde oldu kan gelmedi bu sorunu yasayan oldumu? Acaba ilk aylarda carpmisti zedelenmismjydi simdide kan gelmedi?
Merhaba, hoşgeldin. Bu nu kafada bitirmek, hiç egzersiz yapmadan pek mümkün değil. Mutlaka sende cinselliğin güzel bir şey olduğunu düşünüyorsun, isteklisin. Ama iş o noktaya gelince ürküyorsun. Başka olumsuz duygular devreye giriyor. Biz vajinismuslu kadınlar cinselliğe karşı soğuk değiliz. Arzuluyuz, ama o noktada herşey tepetaklak oluyor. Bunu yenmek için egzersiz yapmalıyız. Ben parmak egzersizi yapmanı öneriyorum. Bu gerçekten zor değil. Aynayla cinsel organını incele ilk önce. Kendini keşfedip dokunmaya korkma. Kendine zarar veremesin. Bütün kontrol sende. Egzersiz yapmak demek ZORLAYICI HAREKETLERDE BULUNMAK demek değil. Bütğn aşamaların oldukca, rahat geçecek. Çünkü rahatsız olduğun yerde duracaksın. Bir sonraki denemende o da sana kolay gelecek. Senin gibi aynı endişeleri yaşayan bir arkadaşımız. Dün 13 cm çapında aparatı sıkıntısız aldı. Yakında da eşli denemeyi de. başaracak büyük olasılıkla. İnşallah...sen canım al bir ayna, işe koyul, iş başlayana kadar zordur. Ondan sonra cesaret gelir. Aşk romanları okuyabilirsin. O da azmini, cesaretini artırır. GRİNİN ELLİ TONU mesela.Günaydın.. yaklaşık üç aydır takip ediyorum sizleri beş aydır evliyim. Ama malesef aparat vs kullanma beni ürkütücü geliyor ve ya kendime zarar verirsem diye düşünüyorum. Aparat kullanmadan bana kafamdaki bu kasilma ları atmak için bişeyler söyler misiniz Morel olarak çökmüş durumdayım kendimi esime karşı eksik ve suçlu hissediyorum.
Merhaba, hoşgeldin. Bu nu kafada bitirmek, hiç egzersiz yapmadan pek mümkün değil. Mutlaka sende cinselliğin güzel bir şey olduğunu düşünüyorsun, isteklisin. Ama iş o noktaya gelince ürküyorsun. Başka olumsuz duygular devreye giriyor. Biz vajinismuslu kadınlar cinselliğe karşı soğuk değiliz. Arzuluyuz, ama o noktada herşey tepetaklak oluyor. Bunu yenmek için egzersiz yapmalıyız. Ben parmak egzersizi yapmanı öneriyorum. Bu gerçekten zor değil. Aynayla cinsel organını incele ilk önce. Kendini keşfedip dokunmaya korkma. Kendine zarar veremesin. Bütün kontrol sende. Egzersiz yapmak demek ZORLAYICI HAREKETLERDE BULUNMAK demek değil. Bütğn aşamaların oldukca, rahat geçecek. Çünkü rahatsız olduğun yerde duracaksın. Bir sonraki denemende o da sana kolay gelecek. Senin gibi aynı endişeleri yaşayan bir arkadaşımız. Dün 13 cm çapında aparatı sıkıntısız aldı. Yakında da eşli denemeyi de. başaracak büyük olasılıkla. İnşallah...sen canım al bir ayna, işe koyul, iş başlayana kadar zordur. Ondan sonra cesaret gelir. Aşk romanları okuyabilirsin. O da azmini, cesaretini artırır. GRİNİN ELLİ TONU mesela.
İnşallah sende başarıp mutlu olacaksın. Kızlık zarı konusunda kaygını anlıyorum. Ben egzersizlerimi eşimin yanında yapmıştım hep. Ona sebebini söylemiştim. O da, ben sana güveniyorum, egzersizlerini rahatca yap önemli olan yenmen dememişti! O da ayrı bir triplere girmişti. Bende gözüne soka soka yanında yaptım egzersizlerimi. Ne yazık ki böyle özürlü düşüncelerle yetiştik. Onlar da bizde, yapacak bir şey yok!Sanki ne hissettiğimi anladın ve cümleler e döktün. Cevabın icin öncelikle çok teşekkür ederim. Kendimi inceledim ama aparat la ya bişey olursa korkusu yaşamak çok kötü. Ya kendime zarar verirsem nasıl açıklarım bunu malum öyle yetistirildik yao an ne oluyor bana kendimi kontrol edemiyorum yoksa o ana kadar herşey yolunda. Çok ozeniyorum burada mutlu olan arkadaslara..
İnşallah sende başarıp mutlu olacaksın. Kızlık zarı konusunda kaygını anlıyorum. Ben egzersizlerimi eşimin yanında yapmıştım hep. Ona sebebini söylemiştim. O da, ben sana güveniyorum, egzersizlerini rahatca yap önemli olan yenmen dememişti! O da ayrı bir triplere girmişti. Bende gözüne soka soka yanında yaptım egzersizlerimi. Ne yazık ki böyle özürlü düşüncelerle yetiştik. Onlar da bizde, yapacak bir şey yok!
İlk seferini vemcaine spreyle yapabilirmisin. Bunu denedin mi. İlk girişi eşin o şekilde yapar. Sende bekaret derdinden kurtulup rahatca egzersizlere yönelirsin.
Eşinle konuş, Kızlık zarını takarsanız hiç olmayacak. Rahatca eEmla krem ile denedim yoğun bi baskı ve acı hissettim. Zaten beş ay da ciddi olarak üç defa denedik esim artık o aşamaya gelince korkuyorum diye bırakıyor çok denememiz olmadığı için de tam olarak napacagimi bilmiyorum en sonunda dayanamayip danışmak istedim..
Egzersizlerini yapabilmen için bu endişeyi kafandan atmalısın. Zaten büyük olasılıkla esneyecektir. Tabi kişiden kişiye değişir. Ama bir iki parmakla kolayına bir şey olmaz. Bence iki parmağa kadar egzersşz yap. Perine masajı da uygula hafiften. Sonra artık biraz esneme kazanacağın için emlayla tekrar dene eşinle.Eşinle konuş, Kızlık zarını takarsanız hiç olmayacak. Rahatca e
Egzersizlerini yapabilmen için bu endişeyi kafandan atmalısın. Zaten büyük olasılıkla esneyecektir. Tabi kişiden kişiye değişir. Ama bir iki parmakla kolayına bir şey olmaz. Bence iki parmağa kadar egzersşz yap. Perine masajı da uygula hafiften. Sonra artık biraz esneme kazanacağın için emlayla tekrar dene eşinle.
Ben başlarda düzenli egzersiz yapmadım. Burda herkesin yaptığı hataya düştüm. Bir yaptım olmayınca küstüm, asla olmaz diye düşündüm, altı ay yapmadım. Beni motive edecek. Bana yol gösterecek kimse yoktu. Doktora da gitmiştim. Vajina botoksu da denemiştim. Ama en çok faydayı bu forumda buldum. yinede düzenli egzersiz yapmadım. Çünkü eşime darıldım. Vajiyi yenmek için bir sebebim yok diye hissetdim. Aslında şu sana önerdiğim kitap sayesinde kasılmam egzersiz olmadan kendiliğinden geçti. Kadın olmayı bir yük ve angarya olarak görüyordum. Birden kadın olmak muhteşem geldi. O zaman bir baktım ki o ciddi kasılma geçmiş. Burdan da nefes egzersizini, kegeli, ıkınmayı vs öğrendim. Aparat almakda sorun kalmadı.ama eşimin bitmek bilmeyen tribi, nazı, artı bakımsızlığı beni bezdir di. Şimdi ayrı odalarda yatıyoruz, bende menapoza girmek üzereyim. Sizden büyüğüm. Belki ondan daha çok sorumluluk hissedip sorularınızı es geçemiyorum. Sadece bir cevap neden esirgeyeyim. Burda yardımlaşmak gerçekten önemli. Ben eşimle birleşme yaşamadım. Ama bunun sebebi vajinismus olmam değil. Artık onu istemiyorum.Monalazo öncelikle hakkını helal et sabahtan bu yana benimle ilgileniyorsun.. cesaretimi bi toplasamsen nasıl, kaç ay da bu arada yendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?