Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kesinlikle öyle ilaçlar zaten bize psikolojik yardım oluyor. Beynimizi kandırıyoruz. Bende cesaret hiç yok 3 sene olacak ya kolaymış ben bi halt beceremiyorum.iyiki varsınız burasıda olmasa ne yaparım bilmiyorum.cok teşekkür ederim.

Canim parmagima cesaretm yok maalesef. . Kulak cubugunu çok rahat aldım daha sonra kalemi çok az kalinlastrip yaptm onda zorlandm çok fazla ittiremedm daha bugün başladım o yüzden zorlamakda istemedim çok fazla.. kaç boya kadar çalışmam gerek sence bu kalemden sonra nasıl ilerlemem gerek

Bu site keşke biraz daha kolay kullanımlı olsa. Google'a gir, site adı yaz eposta yaz şifre yaz vs çok zahmetli. Daha çok yardmcı olmak istiyorum yardm isteyenlere ama Her dk da siteye giremiyoruz. Bu sitenin uygulaması var mı acaba ya? Daha kolay kullanımlı yapsalar keşke yaaa bugün de bu konuya taktım ! Hoffff!

Sana msj atamıyorum yardımına ihtıyacm var

Her defasında google yazip girmektense tarayicinin geçmişine girdiğin son sayfalar kaydoluyor zaten ,geçmişten girsene eğer olabiliyorsa cihazını da bilmiyorm ama

Bütün sır, kendimizi rahat bırakmakta zaten.
Cnm birden almaya calisma azcik bisey girse hatta ucu giriste olsa yeter..yavas yavas gitgellerde tam icinde olmadigi icin kasacagin bisey yok rahat ol..sen oyle oldukca islanacak ve daha rahat girecek..hemen girmesin tam olarak o zamab kimildatmak zor olabilir

Bebe yagi haric soylediklerinize katiluyorum...bende bacaklarimi tam actigimda kasiliyodum bu sekilde yendim deduginiz gbi girdikten snra rahat acabiliyorum bacagimi...yalniz bence kayganlastirici ilk bikac ay kullanilip snra birakilmali...hem mantar riski hem bebek icin...bi d biseye bagimli olmamak lazim gelisiguzel iliski yasayabilmek icin..mesela birden salonda da sevisme baslayabilir dur icerden yagimi aliyim diyince o ates gidiyo bebek ihtimalini de dusuruyomus..alistiktan snra siradaki hedef onu da birakmak olmali...sizin adiniza sevindim hersey normale donmus...bur ay once falan sıkıntılı oluyo diye yazmistiniz

Patate helal olsun sana!

Canim bu adamlardan birsey beklersek oldugumuz yerde kaliriz. Valla bak bugun gordum yani bunu Allahtan o gunde gormusum ben sakinlestiriorm adami o beni sakinlestiricegine napalm kismet beklemek kendiliginden sorunlari cozmuyor

Zaten sonunda yatacam gel napiyosan yap dicem okadar bunaldim artık hergün kavga huzursuzluk ağlama krizleri bosanalimlar

Canim yanls anlama ama gel yap napiyorsan desen bile ne o yapabilir ne sen izin verirsin. Bak once senin gevsemen lazm sen kendini bir rahatlat bi yolunu bul sana kolay gelicek onun uzernden git illa onla olucak diye bisiy yok ki sen kendinde yapabilirsin yeterki adim at

Ben bu dumduz yatma nasil oluyor anlamadım bacakları acmadan sirt üstü yani nasıl olacak öyle

Ben bu dumduz yatma nasil oluyor anlamadım bacakları acmadan sirt üstü yani nasıl olacak öyle
Dumduz yani...yanlis bi benzetme olacak ama baygin gibi..ben suan oyle yapmiyorum ama ilk iliskimde uyusturucuyla rahat olmustu...sonraki korkularimi bu sekilde attim..az girdikten snra hafif hafif araliyodum bacaklarimi...smdi daha rahatim tabi oyle dumduz durmuyom...tam kapali olmasina gerek de yok bacaklarin yine sirtustu dumduz yapip bacakarani hafif aralayabilirsin...kasilma yaratmayan bi pozisyon..ve dedigimiz gbi yap ilk denemende bol kayganlastirici sur once aparat veya parmakla alistir vajinani...snra esinle dene zaten o kayganlikla girecek...hic bisey kullanmadan bile giriyo

Merhaba arkadaşlar; 1 aylık evliyim. Uzun zamandır forumu okuyorum.

Sizlerin mesajlarını okuyarak vajinismus denen illeti atlatmaya karar verdim. Parmak ve penis denemeleri yapıyoruz. Bayağı yol katettik ANCAK önemli bir sorunum var.

Tam her şey yolundayken ve zevkim de çok fazlayken bir anda zevkim kaçmaya başlıyor ve kendimi o noktadan sonra daha çok kasmaya başlıyorum. Doğal olarak penisin daha fazla girmesine engel oluyorum ve bırakıyoruz.

Acaba diğer vajinismuslularda da böyle bir şey var mı? Vajinismusta zevk kacmasini hic duymadim bilmiyorum. Yoksa başka bir sorunum daha mı var.?

Sadece endişe duymaya başlıyorsun, panik oluyorsun. Normal. Bizde böyleyiz. Zevk almakda sorun yok, panik buna engel oluyor. Egzersizlere ağırlık ver. Onlarda rahatlayınca penise geç. En son apararın penis kalınlığında olanı rahat alıncaya kafar yapabilirsen, daha rahat olursun.

Doğrusu diğer boyları düşünmen senin şefkini kırar. Onları göz önünde tutma. Şimdilik. Hedefin şu zorlandığın kalemi almak, o kalınlığa odaklan. Diğerlerini düşünmek henüz ince olanı alamadığın için seni olumsuz etkiler. Sen şu kalemi yap. Burdayız canım seni yönlendireceğiz. Bize güven. Çok zorlamak istemedim deyip egzersizden kaçma. Zaten zorlayarak yapmıyacaksın. Rahatca, endişe duymadan , kolayca kayıp gidecek. Ordaki açıklığı,boşluğu keşfetmelisin. Egzersizi bunun için yapıyorsun. Henüz orada bir boşluk olduğuna ikna olmuş değilsin. Ama sende göreceksin. Sadece egzersizi doğru yap. Bunuda yaparak öğreneceksin. Kaçınarak mümkün değil! İlerleyemezsin. Kalemi yap sonrasını söyliyecem.

Ben kolayca giriyorum. Sadece googleye giriyorum. Zaten geçmişimde kadınlar kulübü silmemişim çıkıyor tıklıyorum. Herhangi bir sayfadan, üstdeki üye adımı tıklayarak bildirimlei yada özel mesajları açıyorum. Her seferinde şifre falan girmeye gerek yok. Ne yapmıştım orda...bşr şey yapmıştım ama unutdum şimdi. Girmeye girmeye inşallah şifremi unutmadım zaten hafızam çok zayıf.

Evet oyle yazmstm şuan yolunda ama cok şükür, bebe yagi konusunda bende katiliyorm sana ama her zman ayni islaklikta olamiyorz rahat olsun diye kullanyrz o zaman, işimizi kolaylaştıriyor yani

Arkadaslar selaam. Rahat pozisyonunuzu siz deneyerek bulucaksiniz. Aparatla nasil rahatsaniz esinizlede oyle deneyin esiniz size uysun siz ona degil. Eslerinize aparat muamelesi yapin gitsin onlar bize kole muamelesi yapiyor. Rahat olun birakin sizin icin o pozisyon degistirsin siz degistirirseniz rahat olamaynca uzulmesn diye yada araniz bozulmasn diye rahat deglm diyemiosunuz. Boyle rahatim biraz sen sik disini halledene kadar diyebilin. Cunku siz kastikca giris hic bir sekilde olmayacak

Beni yanlis anlamayin ama simdi yazicaklarm psikolojik acidanda onemli seyler. Hayatimizin her aninda kadin olarak cogu seyden ferargah ediyoruz yani soyle. Hep vefakar hep dusunen hep anlayisli kadinlar olmak zorunda. Zaten bu yaradilisimizda var. Her kadin dunyaya gelirken anne adayi olarak geliyor. Allah onlara merhameti erkeklere gore cok fazla veriyor. Suan esi calisan biri olarak vajiliyken ben butun gunumu nasil yenicem napicam nasil cozucem diyip aglarken esim 1 kez olsun bunu dusunmedi. Doktora gidelm dedm hayir dedi. Gun icinde ariyordum bazen aglayarak umrunda bile degildi. Cunku erkekler boyle bir yapida. Yani kadin daha dusunceli. Kadin hizmet eder kadin merhamet eder kadin sabirlidir kadin anlayislidir. Hep kadinn.. 2 seneye yakiniz evlilikte suan esim gun icinde 1 kez arayip demez napiyorsun nasilsin diye. Ben hergun 4 5 kez aryorum mesela. Bide uzerine laf soyluyo isim var noldu bi dk kapaticam diyip kapatio bi dahada aramiyor. Gun icinde hic diyorlar midir sizce aa karimin tatile ihtiyaci var 2 gunluk basbasa biseyler yapalm yada aa bak su hirka cok guzel dur ona alayim yada dur bugunde market alisverise beraber gidelim diye. Ama yok biz hep diyoruz bunlari. Demem o ki. Vajiyide burdaki cogu arkdsm esi icin yenmek istiyor elbetteki bu bir ihtiyac erkeklerin buna ihtiyaci var ve buda yenme nedenlerinizden biri olmasi lazm ama onlardan once kendinizi ihmal etmeyin bu hastaligi kendiniz icin yenmeniz lazim bastada dedigim gibi her kadin anne adayidir o yuzden kendiniz icin saglikli bir cinsellik mutlu bir evlilik icin yenmeniz gerekiyor. Erkeklern ihtiyaci oldugu icin degil.

Arkadaslar dun gece esimle basardik...hala inanamiyorum aci hissi duymadim bile diyebilirim cok rahatti allahima binlerce kez sukurler olsunn.. ilk aylarda esimin p.si vajinama carpmisti bir iki damla kan gelmisti pembemsi renginde dun iliskiye girdik ilk defa ve git gelde oldu kan gelmedi bu sorunu yasayan oldumu? Acaba ilk aylarda carpmisti zedelenmismjydi simdide kan gelmedi?

Kan gelmemesi sorun mu? Kana takmayın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…