Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kızlar nasılsınız ben yeneli 2 ay oldu buaralar uğrayamadım fazla herkes ne durumda yardım isteyenlere yardımcı olmak isterim
Kızlar nasılsınız ben yeneli 2 ay oldu buaralar uğrayamadım fazla herkes ne durumda yardım isteyenlere yardımcı olmak isterim
Sen nasıl yenmiştin canım,spreylemi acaba

Sen nasıl yenmiştin canım,spreylemi acaba

Eşini unut. Hani diyorsun ya hiçbir şeye yanaşmıyor anlayışlı değil. Sen egzersizlerini önce kendini bu durumdan kurtarmak için aksatmadan yap. Ben çok fazla egzersiz yapmıştım ve mantar olmuştum. Ama başardığımda bunu bile önemsemedim. Konuş kocanla. Ben kendime inanıyorum ama senin de böyle böyle olman lazım de. Kontrolü bana bırak de. Ve al p... s i sen getir girişe, sonra zaten sprey sıkmış olacaksın derin derin nefes al güzel şeyler düşünmeye başla ve beynin meşgulken kendin ittir elinle p... s i sonra o noktayı bulduğunda eşine bırak geriye dönme sakın. Ben sprey hiçbir şey kullanmadım ama kullananlar bangır bangır açı olmadığını hatta hissetmediklerini söylüyorlar . Yapabilirsin. Kendine İnan. Bu dertle bir gün daha yaşamak yerine her şeyi göze al. Ölmüyor kimse

Ben spreye karşıyım önemli olan oraya birseyin girebildiğini farketmek egzersizlerle bunu ogreniyorsun ve acımadıgini görüyorsun.Sprey kullandın mı onsuz yapamayacağını düşünebilirsin. Gerçekten çabalarsaniz bunun bi rahatsizlik ve düzelicek bişey olduğuna inanırsanız hepsi düzelicek.

Haklısın bu dertle yaşamak oldukçA zor

Bende spreyle deneyemeyeceğim zaten çok garip bi his oldu spreyi sıkınca ne bilim değişik bi rahatsızlık hissi oluştu

Canım egzersiz yapıyormusun ben parmak egzersizi yapamadım aparatla çok rahat ettim yaptıkça bana güven geldi kendime ve 2 hafta da bitti herşey tembellik yapmayip hergün yapsaydım 1 haftada biterdi.

Egzersiz yapıyorum ama dediği
Canım egzersiz yapıyormusun ben parmak egzersizi yapamadım aparatla çok rahat ettim yaptıkça bana güven geldi kendime ve 2 hafta da bitti herşey tembellik yapmayip hergün yapsaydım 1 haftada biterdi.
egzersiz yapıyorum ama dediğin gibi tembellik çok yapıyorum iradeli değilim düzenli değilim bi gün yapsam ikinci günü aman yaparımla erteleyerek geçiyor,sonra eşimle denemeye kalkıyoruz sonu hüsran kavga gürültü işte

Ben egzersiz yaparken eşimle deneme yapmadım aparatın son boyunu rahatlikla aldıktan git gel yapabildikten sonra eşimle denedim oldu direk hiçbirşeyde anlamadım. aparatı çalıştım o gun sonra hemen eşimle denedim gleit gelen jel kullandim bide çok işime yaradı çünku islanamamistim.

Sakin husrana kapilip vazgecme....bende ilk 3 boy aparatimla yaptiktan snra kendime guvenim geldi esimle denedik ama yapamadik...hatta her zaman anlayisli olan esim o gun bana kizdi...o kadar doktora gittik yapacagin bumuydu dedi..suanki halini anliyorum dunyam basima yikildi...2-3 gun resmen agir depresyonnyasadim..o basarisiz denemeyi yapmasaydik belki daha erken yenerdim beni cok geriye goturdu...gunlerce agladm egzersiz galan yapmadm...snra son seansima gttim en son aparatimla 2-3 gin calistim...esimle konustm guzelce...bana destek ol bugun olmazsa yarin yarin olmazsa oburgun ama yenecem dedim...ve kendimi illa su gun olacak diye sartlamadim..denemek istiyorum olmazsa bile bana koti sozler souleme kalbimi kirma bu sadeve deneme dedim ve oldu cok sukur ben emla krem kullanmistim..

Benim hatam durup durup hiç bişe yapmadan denemk oldu zaten,Aparat olarak ne kullandın sen canım dilatör mü?

ŞUan aynı durumdayım eşime dokunmam bile okdarki kalbimi kırdı Hiç bişe umurmda değil,ben çalışmıyrm çalışsaydım erkek olsaydım vala her dr a götürürdüm eşimi,kendim için. Sabırlı olayım diyorum ama olmuyor dört yıl oldu iyi değilimki ben etrafın çocuk baskısı benim içimde kopan fırtınalar zaten hep depresyon halindeyim,bi dediğim bi dediğimi tutmuyor,tutarsızlık düzensizlik tembellik diz boyu,okadar çok değiştimki şu dört yıldaa

Cok iyi anliyorum...bak ben calisiyorum sabah yataktan uyaniyodum resmen heryerim agriyo dunya berbat biyer...ne hazirlanacak ne giyinecek makyaj yapacak mecalim vardi...arkadaslarimin icinde hep sessizdim...hatta abartmiyorum arkadasim daha bugun dedi...sende bu sene bi degisiklik bi enerji var dedi tamam yarini da kendine depresyon gunu ilan et...snra esinle baris biraz agla filan konus...rahatla...snraki gun de mumunu kalinlastirarak egzersize bi basla bi hafta icinde hersey bitecek bak...doktoru falan birak sen zaten egzersziz yapabiliyosun

Ben doktora gitmeden kendim çözdüm tabı vajinismus doktoruna gittim ama memnun kalmadım içim ısınmadı kadına ve onun yaptıracağı şeyleri ben evde kendim yaptım hırs lazım birazda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…