Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Mumuna pecete sar strecle canim kalinlastirirsin istedigin kadar. Bide egzersizde ben hic esimle yapmadm o varken zorlanirm diye kendim yaptm bir kac kere sonra esimle denedim rahat ol once sen egzersizde rahat oldugunu hisset

Bende bebeğim olsun isterdim,yada şuan iyi değilim oyüzden off evet kendime inanmam lazım ama eşimle denemeye geçin ce ne inanma kalıyor ,ne bişe

Bebek için tek çare hayırlısı için dua etmek, olmaz derken oluverir nasipse. Olmadığında da vardır bir hayır.
Erkekler bizi anlayabilse, bizi ruhen ve bedenen layıkıyla hazırlayabilse bu kadar zor olmayacak zaten. Biz ufacık bir sözden bile etkilenip cinselliği geri plana atıveririz. En önemlisi de kendimizi tanımamak, vücudumuzdan cinsellikten utanmak. Daha önce de dedim ya kendimizi sevsek herşeyi sevmeye ancak öyle başlayacağız. Kimsenin senin güvenini kırmasına müsade etme. Arkadaşların önerdiği gibi aparatı büyüterek biraz daha egzersiz yap ve beynine tamamen yapabileceğini telkin etmeye çalış. Rahat hissettiğin zaman eşinle denersen olacak. İnan buna.

Ne güzel yazdın canım,kendimizi nasıl tanıyalım ki buna hiç kimse fırsat vermedi,evlenene kadar çok afedersin ama vajina ayrı idrarı yaptığımız yerin ayrı olduğunu bile bilmiyordum,belki vajili olmasaydım yine bilmeyecektim,egzersizlerime devam edeceğim,yenmem lazım kendim için hayatım için,şuan için cidden çok umutsuzum ama geçecek diyorum,buda benim sınavım diyorum.

Ne kadar ücret ödedin peki canım.
Ben doktora ücret ne kadar diye sormadım bir miktar param vardı bu kadar param var dedim kabul etti. Çok anlayışlı sakin ve iyi bir insan. Bütün aşamalarda eşin yanında oluyor. Ya da tv den seyrediyor seni. Tek başına yenemeyeceğini düşünüyorsan -ki ben öyleydim ver parayı kurtul gitsin derim.

Msj attım şimdi canım,umarım uygundur zaten gidecek olsak çokda uzak bize 10 saat var aramızda.bakalım ne dicekler fiyat konusunda

ilk denememden itibaren kasığımda bi Ağrı oluştu , midem bulanıyo sürekli ve gece yattığımda daha çok artıyo dün regl oldum ve aşırı yoğun bi ağrıyla uyandım.regl olmasaydım hamilelik belirtisi diye düşünmüştüm ama değilmiş hayatımda böyle bi ağrı yaşamadım ölüyorum sandım bağırarak kıvrandım rahimi kurcalarlar diye doktora gitmedim yoğun ağrı geçmeseydi gitmek zorunda kalıcaktım neyseki geçti ama yendiğim günden beri hep bi ağrı var kasıklarımda.ve ben karın Ağrısı nedir bilmem regl dönemlerimde hep rahat geçmiştir.spreyle iki kere ilişki oldu sadece.böyle bişey yaşayan oldumu arkadaşlar bilgisi olan var mı?

Spreyle uyuştuğun için eşin zorlamış zedelenmiş olabilir. Reglin bittiğinde doktora gitmeni tavsiye ederim. Kadın kadın doğumcular hoyratça yaklaşıyorlar malesef. Ama iyisi her zaman vardır. Geçmiş olsun

Ülkenin acı gerçeği bu. Namusu cehaletle sağlayacağını düşünen hasta bir toplumuz.
İşte böyle kendini telkin et. Kendine ettiğin yetmedi buraya yaz, bizler sana destek olmaya çalışalım. Kendine güven ve egzersizlere asıl. Allahın izniyle olacak en kısa zamanda.

Bepanthol sürsün eşin bi daha deneyeceğiniz zaman. ilişki esnasında zorlmadan dolayı zedelenme olmuş olabilir. benimde ilkinde öyle olmuştu dayanamayacağım bir ağrı. Bepanthol kullanırsan geçer. doktor bana vermişti

Bildigim sadece bitane iyi yumusak guler yuzlu bi kadin doktoru var oda pahali banada baska iyi denk gelmedi nedense.. hamile olsak gitcegimz duzgun bi doktoru nasi bulcaz bilmiyorum

Kzlar size bisey sorucam ben aparatla egzersz yapabilmeme ragmen esli denemede duvari gecemyorum bunun sebebi bilmeme ragmen kegel egzerszlerini yapmamam olabilir mi sizce kegel şart mi duvar dedigmz kaslarin zorluk ckarmamasi icin benim eksigm kegel mi acaba

duvar dediğin yerde kendini rahat bıraksan girecek içeri aslında. nefes alıp vermeyi ihmal etme. sadece o anda kendini bırak hiç acımıcak sadece az bişey baskı hissedeceksin ve kçük tuvaletinin geldiğini altına yapacakmış gibi hissedeceksin bir müddet kalsın eşin içerde gidp gelme falan yapmasın.zamanla aşılıyor hepsi. tut kendini ama sakın sıkma ve bacaklarını da kasma yoksa o duvar hiç geçilmiyor. kendini bıraktığın anda hepsi bitmiş olacak. 10 a kadar say kendini rahat bıraktığında. olacak inanıyorum

Bildigim sadece bitane iyi yumusak guler yuzlu bi kadin doktoru var oda pahali banada baska iyi denk gelmedi nedense.. hamile olsak gitcegimz duzgun bi doktoru nasi bulcaz bilmiyorum

Ben 2 kadın doktora gittim ikisi de beni aşırı rahatsız hissettirdi. Hamile kalınca arkadaşımın tavsiyesiyle gittiğim dünya iyisi bir doktordu; erkekti. Artık emekli olana kadar onu bırakmam. Erkek doktorlar daha hassas davranıyorlar kimden duyduysam aynı. Sonuçta sağlık için gidiyorsun. Mideden bir farkı olmamalı. Kaldı ki kadın doktorlar gibi gerekli gereksiz muayene etmiyorlar. Rahat hissetmek çok önemli zaten. Eğer siz veya eşiniz problem etmiyorsa kadın erkek ayırmayın iyisini buldunuz mu bırakmayın.

Kızlar parmak egzersizi yaparken parmagima beyaz topak halinde biseylsr geliyordu psikiyatri ye sordum mantar Enfeksiyonu olabilir jinokologa git dedi gittim sansa erkek doktor vardi alttan muayene etmek istedi durumu anlatmama ragmen hicbisey yapmdi morelim bozuldu oylece eve geldim yalniz kadın olsa yine yaptiramam die düşünüyorum ne olacak bu bole bilmiyorum

normal akıntı gibi mi? yoksa peynirimsi biçimde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…