Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Vajinismusu yenmek için mücadeleyi bırakmayacağız kızlar. Kara kara düşünmenin hiç faydası yok. Egzersizleri, şeytana küllahı ters giydirene kadar yapmaya devam edeceğiz. Kegel yapıp, aşk kaslarımızı güçlendireceğiz. Gerekirse biraz hile yapıp sprey, emla vs kullanabiliriz, sadece pes edip bırakmayın. Sizinde mutlu olmak hakkınız. Sadece kararlı olun.

Monalazo canim merhaba nasilsin? Sorunum bitsede kopamiyorum bu topikden yardim etmek istiyorum insanlara :)
Aynı be ya!
Ben dünyanın en dangalak adamı ile evliyim. Beni sadece seyrediyor. Vitrine koysaymış bari.
Kopma zaten canım. Sizin, yönlendirmelerinize ihtiyacımız var. Burda bir sürü kelebek, kozasından kendi başına çıkamıyor, yardım bekliyor.

Selam arkadaslar..
Burayi hep uzakdan takip ediyordum üye olmadan okuyordum.
Ama Size yazma karari aldim, cünkü yardiminiza ihtiyacim var cok hemde..

Evleneli 4 sene oldu ve ben bu kabuz hastalikdan kurtulamadim.
Esimden yana cok sansliyim cok anlayisli bir esim var.
Ama artik ben yoruldum artik gücüm kalmadi. Kurtulmak istiyorum, bu yük üstümden kalksin istiyorum.
Artik bebek hasreti sardi beni..Anne olmak istiyorum. Esime bir evlat vermek istiyorum.
Benden ayni sene evlenenler artik hamile yada dogurdu. Annem torun istiyor, kizkardesim teyze olmak istiyor.
Ben ne yapicam artik öyle bir cikmaz yoldayim ki anlatamam. Boguldum nefes alamiyorum artik tek ümidim SIZSINIZ!!!

Denedigimizde alabiliyorum ama gerisi gitmiyor o DUVAR geliyor canim yaniyor. Yenmek istiyorum kurtulmak istiyorum.
4 SENE dile kolay. Hergün ama hergün aklimda.

Neyse kafanizi sisirdim cok yazi yazdim.

Yardimlarinizi bekliyorum özelden de olabilir.
Tesekürler kizkar

Arkadaşlar merhaba.
Ben yenenlerdenim ama henüz rahat değilim. Bir de daha ilk girişte kesik gibi yanma oluyor devamını getiremedim En son denememiz de afedersiniz başını bile alamadım tam olarak. Çok yandı bu mantardan mıdır ?

Yeterince ıslanmadan mı yapıyorsun acaba. Mantar da olabilir. Bilenedim ki? Başardığından beri hiç mi rahat olamadın?

Hiç egzersiz yaptınız mı, direk penisle mi deniyorsun? Yapmadıysan egzersiz yapmanı öneriyorum. İlk sayfayı oku.
Duvar gibi hissetdiğin yerde, göğüs ve karnın şişecek şekilde (abartılı olmasına gerek yok, suya atlamıyacaksın) nefes al. Nefesini muma üfler gibi üfleyerek hafifce ıkın ve peniside popoya eğimli aşağı doğru itdir.
Duvar çoğu zaman penis ya da aparat yanlış yöne ( karına, yukarı doğru) ittirildiği için hissediliyor. Herhalde bebek olunca karın şiştiği için, vajinanın eğimi de o yöndeymiş gibi hatalı bir algı oluşmuş. Penisle deneyeceğiniz zaman bunları dikkate alın.

Merhaba arkadaşlar. Bu sorunu yeneli iki gpn sonra 1 ay olacak ve biz 2.yi deneyemedik. Benim perine bölgem tahriş olmuş, bi hafta adetim sürdü, tahriş hala geçmedi bi buçuk hafta filan krem sürdüm, bi hafta eşim grip oldu ve halsiz olduğu için gündeme bile gelmedi, şimdi bu hafta yine ben adetliyim. Ama adet olmadan önce perine bölgemde tuvalette filan sızlama devam ediyordu. Üstelik doktor 7-15 gün içinde geçer demişti ama 3 hafta dolduğu halde sızlama sürüyordu. Şimdi bi kaç gün sonra adetim bitiyor ve bu kadar ara verdiğimiz için nasıl olacak bilmiyorum. Spreyle yenmiştim, tekrar sprey mi kullanmalıyım? Doktor spreyle yenmişsin ama artık yendğine göre sprey kullanma ve direkt denemeye çalışın demişti. Ama bunu söyleyeli de nerdeyse 3 hafta oldu. Zaten çok ara vermeden yapın ki vücudun alışsın, korkun kasılman tamamen geçsin demişti. Şimdi bu ara sanki o ilk sefer de olmamış gibi hissettiriyor bana..

Sen nasılsın canım. İnşallah herşey güzel gidiyordur.

Ben de iyiyim cok sukur canim..memleketimdeyim.yarin donuyorum evime insAllah.normalde en rahat ettigim yer burasidir ama insanin kendi evi gibisi yokmus gercekten:)
Esin ilgisiz mi ? Kac yillik evlisiniz cnm?

Ben de yeneli 19 gun oldu.araya bayram ve adetim girince kaldi oyle..ayni his bana da oluyor ama ben spreysiz denedim o yuzden inanilmaz cesaret geldi. Sen de bu sefer spreysiz dene bence..agri noktasinda fikrim yok yaran gec iyilesiyor olabilir ya da enfeksiyon kapmis olabilirsin devam ederse doktora gorun olmadi

canım ne kadardır kendi kendini tedavi etmeye çalışıyorsun bilmiyorum ama bence doktora gitmek en iyisi. bende ilk başlarda buradan okuduklarımı uyguluyordum sonuca ulaşamayınca büyük bir hüsrana uğruyordum. profesyonel bir destek almak gerçekten insana çok iyi geliyor. doktorum en fazla 3 ay sonra sorununuz çözülür dediğinde o kadar umutlandım ki şimdi 4 elle sarıldım hem evliliğime hem de hayatıma. arada bir kaynanam ve görümcem olacak ikili muhteşem set sinirlerimi bozsa da tedavi olabilmek için elimden geleni yapıyorum. :)

Kizlar bu spreyle yenenler bi yan etki felsn yapmadi demi bi yanmami oldu sadece.

Egzersiz yapabiliyormusun veya ne durumdasin su anda anlat ona göre yardımcı oluruz inşallah emin ol yenince bu kadar beklediğimiz şey bumuymus diyeceksin

Buldm canım :) cok saolun sen kullandınmı anlatırmısın?
Canim rahat ol once vajini elinle aç çubuklu o zaten iki üç fıs sık yanicak bekle ufleyin yelleyin geciyo yanma gecince tekrar uc bes fıs sıkın uyuşmus olcak zaten tekrar yanmaz bile.neyse yatak ucuna yat belinin altina yastik koy ayağinin birini yere koy digeriylede sandalye bise koy ondan destek al bacaklarinu ikiye ayirinca insan ister istemez kasiyo ama boyle rahat oluyo.penisin başini girise yerlestir derin nefes al ver eşin yavas yavaş ilerletsin bol kayganlastirici sursun vazelin zeytinyag bile olur.girmiyo deyip birakmayin yavasca ilerledikca gider.hissedicegin sadece baskı acı yok.olur zaten.ikincide ilki oldugu icin daha cesaretli olur kasmazsin rahat olursun hadi guzel haberlerini bekliyoruz

Cok teşekkür ederim . Ben sıktm yanma oldu sonradan gecti baya uyuştu parmak egzersizi yaptm 3 parmak grdı normalde biri bile olmazdı lütfen kusura bakmayn özür dileyerek yazıyorum kan bile geldi bıraktm hemen , bikaçsaat sonra wcde kan geldi eşimede bahsettm denerz sen yapma dedi kızdı

İyi akşamlar arkadaşlar .bugün bir deneme daha yaptım 15 günün üstüne neredeyse ,kusura bakmayın açık olacak biraz sıfır istek.gıdım ıslaklık yok .kayganlaştırıcı kullandım tabi.ama istek olmayınca da yapmak istemedim açıkçası ama artık çok yoruldum.13 ay oldu 5 cm kadar aldım ama o duvar fikrini aklımdan atamıyorum ilerisi yok .ıkındım nefes al ver nafile .

Bu kadarı da benim için inanılmaz başarı tabi ama artık dayanacak gücüm kalmadı bugün bir arkadaşımın daha bebeği oldu resmen çöktüm

Aynen canım aynennnnn bnm de 16ay oldu anca başı devam ettiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…