Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Canım cesaret edemiyorum off kendime cesaretsizliğime,aciz zavallı gibi ağlayıp durmama sinir oluyorum yaa kendimden bıktım vallahi
Eşini arzula istekli ol yapicam herkes yapiyor bende yapicam de uyuşucak hicbişe hissetmiceksin.aciz degilsin sadece panik yapiyosun bol bol sprey sık uyuşsun gerisini eşine birak bol kayganlastirici kullansin vazelin zeytinyagi bile olur yat yatak ucuna ayaginla bi yerden destek al onda derin nefes al ver uyuşuyor hic bise hissetmiyosunn..ben düşününce tansiyonu düsüp bayilan bi insandim inan bana hic bise yok girdigini anlamicaksin bile eşinin gozlerinin icine bak onu ne kadar cok sevdigini düsün hadi akşam dene

Aynı senin gibi bende tansiyon düşüyor gidiyorum,midem bulanıyor düşündükçe ama biyandanda düşünyrm hergün acı çekiyorUm zaten..mutsuzum Allahım cesaret versin banada bitsin artıkkk

Evet egzersiz yapıyorum aslında dediğin gibi bi an cesaret etsem rahatlayacağım kurtulacağım..ama ertelemeye okadar alışmışım ki..hep kaçacak bişey arıyorum.

Tesekkur ederim patete başka amaclarla da kullanildigini öğrendiğim iyi oldu, aksam bir boy büyük aparat denedim ama yapamadim bugun yine denicem bakalim Allahım beninle birlikte yenemeyen herkesi bu dertten kurtarsin, cok amiiin...

Değilmi zaten hissedilmiyormuş ama ben salak işteee ,spreyi sıkmaya bile eriniyorum istemiyorum..oturup dövünüp duruyorum..

Bak ne yap biliyor musun kalk guzel hareketli bir muzik ac mesela evini topla sonra bi dus al guzel bi yemek ye sonra basla spreyi sikmaya bugun esli deneme yapma. Sadece sprey sik hafif yanma yapiyor mu yanma olunca ne kadar surede geciyor diye bak. Tek parmagini sok o kadar . Illa esli deniyceksin diye bisey yok ben gunlerce spreyi esim olmadan parmak ve aparatla yaptim kendin yapmayi dene sadece esinde izleyebilir o kadar

Tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin. Napiyim önümüzdeki hafta sprey siparisi veririm bir de öyle deneriz.

Canm spreyle dene egzersizini hemen olucak korkmayn en cok korkan bendim. Hele ki ben icine birseyin giricegi olayi midemi bulandiriodu bak gecti gitti simdi cocuk istiom hayata bak

Canm spreyle dene egzersizini hemen olucak korkmayn en cok korkan bendim. Hele ki ben icine birseyin giricegi olayi midemi bulandiriodu bak gecti gitti simdi cocuk istiom hayata bak
Insallah canimm yaaa bir yensem dünyalar benim olcak, biz de hemen bebek istiyoruz artık ruyalarima giriyor hep rüyamda yapmış olarak görüyorum sonra uyaniyorum yine hersey aynı.

Merhaba kızlar spreyleri aldım koydum..eşim deneyelim diyor ben köşe bucak kaçıyorum..saklamayamı aldın diyip küsüyor bana ,haklı ! Off nasıl bişey bu nasıl
Spreyli alali bir seneyi gecmisti doktor tavsiye etti aldim Spreyle yaptim gece bende herzamanki gibi cok uykum geldi dedim esim cok az deneyelim dedi siktim icine de tam girisede arkadaslarin dedigi gibi once on sevisme sonra yatagin ucuna gectim ben elime aldim kendim yerlesrirdim hic bisey hisseedim baktim olmustu sonra rahtladim zevk almaya calistim sadece dolgunluk vardi yapabilirsin inan buna benim odumbkopuyodu ben bile yaptim

Haklısın canım bugün deneme diye değilde spreyi test etme gibi bi yapalım eşimle belki orda bi cesaret gelir olur :)

Yendiğine çok sevindim canım,darısı inşallah bizlere olsun..yenince bende dicem beklemeseydim diye ama işte bi cesarett lazım

Evet egzersiz yapıyorum aslında dediğin gibi bi an cesaret etsem rahatlayacağım kurtulacağım..ama ertelemeye okadar alışmışım ki..hep kaçacak bişey arıyorum.
Ne guzel egzersiz bile yapabiliyormussun ben sadece bi kac kez kycuk parmagimi denedim yapamadim sen daha iyi yaparsin spreyleeeee

Yendiğine çok sevindim canım,darısı inşallah bizlere olsun..yenince bende dicem beklemeseydim diye ama işte bi cesarett lazım
Insallah yeneceksinn gercekten cok degisik guzel bi duygu inan hic aci baski yok ben agladim gercekten oldumu diye on kez sordum sonra sarki soylemeye basladim hatta esime ayy cikarma devam dedim oanda zevk almak bile istedim

Haklısın canım bugün deneme diye değilde spreyi test etme gibi bi yapalım eşimle belki orda bi cesaret gelir olur :)

Aynen bak korkmana gerek yok illa hemen esli denemen gerekmiyor o kdr beklemssn bi kac egzersiz icinde beklersn sknti yapma kendine

Hayatimiz birbirimize ne cok benziyor sanki ben yazmisim icimi dokmusum gibj hissettim ya vallahi benmde esim hakkinda en buyuk sikayetim o evde cok iyi kmse yokken biri geldiginde ve ozellikle kayinvalidemde bir degisiyorki ve kayinvalidem cok yakin bize ayni mahallede ve gitiigimizde utanmasa esim yatiya kalcaz evimiz yok gibi bu arada iliskiye grmstim yenmistim vajiyi ama hala tamamen yenebilmis degilm sadece tek pozisyonda denedik hep bunu nasil yenmem lazim bu arada hamile kaldigimdan supheleniyorum goguslerim cok hassas belkide regliden kaynaklanyordur ama herzamankinden fazla fazla agri hissediyorm gozlerim aciyor bilmiyorum test alcm

Artık kaçmayı bırak nkayarcım. Zaten uyuşacak, korkacak ne var ki? Epeydir yazıyorsun buraya. Artık vakdi geldi, haydi sende başarda, hep beraber sevinelim olurmu ?!

Allah askina pazar gunlerini seven var mi. Bu adam evde olunca cildirasim geliyor bildigin koleye donduruo beni . Biseyede yaramio uzanio koltuga. Kalkmiyor sabahtan beri pozisyon bile degistirmedi

Kizlaaaaaarrrrrr basardimmm yaptimmmmmk yapttimmmmmmmm inanamiyorum agliyorum sevincten basardim kizlar oldu alttta ustte her sekilde oldu girdi hissetim gordum inanamiyorim ya cok mutluyum heppinize binlerce kez tesekkur ederim allah hepinizden razi olsun allah herkese bu mutlulugu yasatsin opuyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…