Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Tamam canim haklisin anladim. Ay icime fenalık geldi artik ya bi bitmedi su is. Peki bir sey sorucam spreyle yaptim diyelim. Aliskanlik haline gelmez mi sprey surekli ona guvenip oyle yapmaya baslarsam diye endise ediyorum.

Tamam canim haklisin anladim. Ay icime fenalık geldi artik ya bi bitmedi su is. Peki bir sey sorucam spreyle yaptim diyelim. Aliskanlik haline gelmez mi sprey surekli ona guvenip oyle yapmaya baslarsam diye endise ediyorum.

Aynisini bende cok dusunuodum bilio musun hatta diodum her iliskide sprey sksam nasil cocuk sahibi olucam diye 1.denememde sprey skym kizlik gitti devam etmedm 3 ay sonra 2.denemede yine sprey sktm yaptm ama esim uyustu. 3.deneme 2 ay sonraydi anestol kullandim 2 findik tanesi kadar cok rahat yaptm sonrasi leblebiden kucuk kullandm anestolu her seferinde psikolojik rahatlatio diye ve 11 12 flndaym leblebi kdr suruom sdce. Psikolojik canm inan sprey 3ten sonra sen skmycaksn bosuna aldm 3 kutu :)

Gencler napiyorsunuzz cok skldm artk evime donucem Allahin izniyle cok mutluyum eve gider gitmez ivir zivir ne varsa aticam cok skldm herseyden instgrmda bi ev gordm bi bayanin sayfasi evine hayran kaldm kendi evim gozumden ckti ztn kira istdgm gibi degl hic bsyi bide boyle guzel evler gorunce hepten uzuluyorum. Vajiliyken icimden hic bsy yapmak gelmiodu cok mutszdm smdi yendm ya kndime ozguvenm geldi herseyi yapicak cesareti kendimde buluyorum

Merhaba patete valla ben henüz yenemedim ve içimden hic bisey yapmak gelmiyor dedigin gibi hep bir özgüven eksikliği aldı başını gidiyor, bayram tatili bitti evimize döndük yine ayni her sey

Merhaba patete valla ben henüz yenemedim ve içimden hic bisey yapmak gelmiyor dedigin gibi hep bir özgüven eksikliği aldı başını gidiyor, bayram tatili bitti evimize döndük yine ayni her sey

Canim sen spreyle denemis miydin .s aynen insanda ozguven sorunu oluyor yapma bunu kendine hadi bu hafta egzersizlere basla

Ben sprey almayi düşünmüştüm ama eşim izin vermedi istemiyor 3 haftadir egzersiz yapamiyorum önce hasta oldum hemen iyilesemedim hemen arkasindan adet oldum ondan sonra 1 hafta bayram icin memlekete gittik, yeni döndük işte. Bu gece yeniden egzersize baslicam eşli deneme yapmadik egzersizleri ilerletmemi bekledik henüz penis boyunda aparatı alamiyorum o boyuta gecemedim, öyle işte yaaa

Peki sprey alip egzersizde kullansan. Ben ilk egzersizde kullandim spreyi ama egzersizlerimi saymiyorum cunku penis boyutunda aparatla yapmama ragmen kizlgm gitmemsti. Esimle ilk denemede kizlgm gitti. Bence deneyebilirsin egzersizinide kolaylastirir. Erkeklerde bu konuda cok inatci benmde esin izin vermiodu doktorluk psikologluk is degil diodu ama ben dinlemedim pnu

Aparat boyutunu büyütemezsem mecbur sprey alicam dediğin gibi en azından egzersizde denerim eşim ikna olursa da birlikte denerken de kullabiliriz. Bu spreyin icindeki klavuzda kullanim alanlarinda ne yaziyor biliyor musun, ben eczaneden almaya siparis vermeye de utaniyorum sanki yüzümden okunacak gibi neden istedigim falan. Ya ne zor seymis yaa hic birseyden nefes almaktan bile zevk alamamak.

Dis icin yazio dogum sonrasi dikisler icin yazio kotu bsy yok yani. Dis hekimi verdi de git al . Ben 3 kutu aldm yannda vaji kas gevsetici vaji agri kesici anestol bebeyagi ne bulduysam almstm hemde erkekti sonucta herkes isini yapmakla yukumlu aldiklarm 100lira tutmstu onunda cebine para girio sonucta aldigin seyle mi ilgilenicek :)

Vemcaine sprey diş uyuşturmadada kullanılıyor.istemeye çekiniyosanız vemcaine sprey diş uyuşturmak için istiyorum diyin :) birde benim eşimde karşıydı aparatla spreyle olmaz doğal yolla yapabilirsen yapalım diyodu onlar bizim ne yaşadığımızı anlayamıyolar siz spreyi sıkıp eşinizide teşvik edip oldu bittiye getirin.ilki olunca oda iyiki bu şekilde yapmışsın diyecektir

Merhaba kızlar spreyleri aldım koydum..eşim deneyelim diyor ben köşe bucak kaçıyorum..saklamayamı aldın diyip küsüyor bana ,haklı ! Off nasıl bişey bu nasıl

şimdiki aklim olsa yedi ayda yetmiş defa o spreyi alırdım..bir haftada koyup süsüne bakmazdım

Merhaba kızlar spreyleri aldım koydum..eşim deneyelim diyor ben köşe bucak kaçıyorum..saklamayamı aldın diyip küsüyor bana ,haklı ! Off nasıl bişey bu nasıl

Nkayar eger hic aparatla egzersiz yapmamis olsan sadece spreyle denemek korkutucu gelebilirdi sana...ama sen zaten vajinana bisey girdiginde nasil bi his oldugnu artik ogrendin egzersiz yapiyodunuz esinle parmakla...acidan olmuyodun degil mi...ayni oyle iste...seni anliyorum ben penis boyu aparatla yapabildigim halde esimle cesaret edemiyodum deneyecegim gun yaklastikca midem bulaniyodu yemeden icmeden kesilmistim heycandan....ama aparattan bile daha kolay geldi hic anlamadim girisini..ben sprey degil emla kullanmistim sprey daha cok uyusturuyomus rahat ol...hem sprey hem kayganlastirici olduginda anlamicaksin bile girdigni...esine birak...yaptiktan snraki rahatligni dusun nasil icin ferahlicak...hic erteleme gercekten bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…