Tebrik ederim ya nasil sevindim sizin adiniza. Spreyle mi yendiniz nasil oldu?Yaptim yaptim inanamiyorum cok sukur Allahima sukurler olsunnn yaptim ya hemde aci falan hic bisey yok hic ayy soktayimmm cok mutluyum
Tamam canim haklisin anladim. Ay icime fenalık geldi artik ya bi bitmedi su is. Peki bir sey sorucam spreyle yaptim diyelim. Aliskanlik haline gelmez mi sprey surekli ona guvenip oyle yapmaya baslarsam diye endise ediyorum.Iste o kasta kegel yapip rahatliycaksin istemsiz kastigin icin kasa denk gelio ben hala kasa denk getiriorm esim bile dio yine kastin bak kasma dio ilerletmio beklio o an rahatliyorum hoop acilio kastigim yer korktugun icin istemsiz arkadan poponu kasiosun vaji girisde popo egilimli o yuzden popo kaslarn sikiyor vaji ici bos delik orda kas yok ki kastigin yer popon ve bacaklarin icerisi bos canm
Cokkk sevindim hayirli olsun :)Seni cooook seviyorummmm palaspandaras pate hanya monaliza hepinizi Allahim hepinizden razi olsun her namazimin sonunda hepinize dua ediyordum sonunda oldu ayy sigamiyorum eve zipliyorummmmmm
Tamam canim haklisin anladim. Ay icime fenalık geldi artik ya bi bitmedi su is. Peki bir sey sorucam spreyle yaptim diyelim. Aliskanlik haline gelmez mi sprey surekli ona guvenip oyle yapmaya baslarsam diye endise ediyorum.
Merhaba patete valla ben henüz yenemedim ve içimden hic bisey yapmak gelmiyor dedigin gibi hep bir özgüven eksikliği aldı başını gidiyor, bayram tatili bitti evimize döndük yine ayni her seyGencler napiyorsunuzz cok skldm artk evime donucem Allahin izniyle cok mutluyum eve gider gitmez ivir zivir ne varsa aticam cok skldm herseyden instgrmda bi ev gordm bi bayanin sayfasi evine hayran kaldm kendi evim gozumden ckti ztn kira istdgm gibi degl hic bsyi bide boyle guzel evler gorunce hepten uzuluyorum. Vajiliyken icimden hic bsy yapmak gelmiodu cok mutszdm smdi yendm ya kndime ozguvenm geldi herseyi yapicak cesareti kendimde buluyorum
Merhaba patete valla ben henüz yenemedim ve içimden hic bisey yapmak gelmiyor dedigin gibi hep bir özgüven eksikliği aldı başını gidiyor, bayram tatili bitti evimize döndük yine ayni her sey
Ben sprey almayi düşünmüştüm ama eşim izin vermedi istemiyor3 haftadir egzersiz yapamiyorum önce hasta oldum hemen iyilesemedim hemen arkasindan adet oldum ondan sonra 1 hafta bayram icin memlekete gittik, yeni döndük işte. Bu gece yeniden egzersize baslicam eşli deneme yapmadik egzersizleri ilerletmemi bekledik henüz penis boyunda aparatı alamiyorum o boyuta gecemedim, öyle işte yaaa
Çok sevindim, tebriklerrrrr.Seni cooook seviyorummmm palaspandaras pate hanya monaliza hepinizi Allahim hepinizden razi olsun her namazimin sonunda hepinize dua ediyordum sonunda oldu ayy sigamiyorum eve zipliyorummmmmm
Aparat boyutunu büyütemezsem mecbur sprey alicam dediğin gibi en azından egzersizde denerim eşim ikna olursa da birlikte denerken de kullabiliriz. Bu spreyin icindeki klavuzda kullanim alanlarinda ne yaziyor biliyor musun, ben eczaneden almaya siparis vermeye de utaniyorum sanki yüzümden okunacak gibi neden istedigim falan. Ya ne zor seymis yaa hic birseyden nefes almaktan bile zevk alamamak.
Vemcaine sprey diş uyuşturmadada kullanılıyor.istemeye çekiniyosanız vemcaine sprey diş uyuşturmak için istiyorum diyin :) birde benim eşimde karşıydı aparatla spreyle olmaz doğal yolla yapabilirsen yapalım diyodu onlar bizim ne yaşadığımızı anlayamıyolar siz spreyi sıkıp eşinizide teşvik edip oldu bittiye getirin.ilki olunca oda iyiki bu şekilde yapmışsın diyecektirAparat boyutunu büyütemezsem mecbur sprey alicam dediğin gibi en azından egzersizde denerim eşim ikna olursa da birlikte denerken de kullabiliriz. Bu spreyin icindeki klavuzda kullanim alanlarinda ne yaziyor biliyor musun, ben eczaneden almaya siparis vermeye de utaniyorum sanki yüzümden okunacak gibi neden istedigim falan. Ya ne zor seymis yaa hic birseyden nefes almaktan bile zevk alamamak.
Merhaba kızlar spreyleri aldım koydum..eşim deneyelim diyor ben köşe bucak kaçıyorum..saklamayamı aldın diyip küsüyor bana ,haklı ! Off nasıl bişey bu nasıl[/QUOTE
Canım cesaret edemiyorum off kendime cesaretsizliğime,aciz zavallı gibi ağlayıp durmama sinir oluyorum yaaşimdiki aklim olsa yedi ayda yetmiş defa o spreyi alırdım..bir haftada koyup süsüne bakmazdım
Merhaba kızlar spreyleri aldım koydum..eşim deneyelim diyor ben köşe bucak kaçıyorum..saklamayamı aldın diyip küsüyor bana ,haklı ! Off nasıl bişey bu nasıl
Canım cesaret edemiyorum off kendime cesaretsizliğime,aciz zavallı gibi ağlayıp durmama sinir oluyorum yaakendimden bıktım vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?