Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Ben hala yenemedim vemcaine spreyi herkes cok oneriyo kendi kendime siktim uyusturuyomu diye cok guzrl uyustu suzi sa olmadi ama deneyemiyorum bn

Ben hala yenemedim vemcaine spreyi herkes cok oneriyo kendi kendime siktim uyusturuyomu diye cok guzrl uyustu suzi sa olmadi ama deneyemiyorum bn
Biraz cesaret canm sprey kadar kolay bişe yok spreyi skın eşin bol kayganlastirici sursun belinin altina yastik koy ve yatak ucuna yat yavas yavas ilerletsin girdigini anlamicaksin bile..inanin spreyle cokk cokk kolay

Ayrica agri sizi yok sadece oraya baskı var doluluk hissi var onun icinde biraz disinizi skın yanma olabilir hissedebilirsiniz ama acı yok

Kizlar egzersize basladim asiri yanmam var bugun. Devam edemedim biraktim. Dun cok zorlamis olabilir miyim? Dort saat calistik dun penis denemesinden sonra cok yanma olmustu bugun baslayinca 2. Aparatimda yanma basladi. Tahris mi ettim bilemedim ki.

Biraz cesaret canm sprey kadar kolay bişe yok spreyi skın eşin bol kayganlastirici sursun belinin altina yastik koy ve yatak ucuna yat yavas yavas ilerletsin girdigini anlamicaksin bile..inanin spreyle cokk cokk kolay
Ben altta olunca cesaretim kiriliyo ama canim ozamna titremeye basliyorum ustte oluncada sakinm ama tam yapabilirim diyorum geri kalkiuorum kac dakika icinde olup bitiyor bu sey

Biz burda spreyle cok kolay yapin arkadaslar diye cok konustuk. Cogu kisi karsi cikti ama sprey gercekten cesaret verio bosuna vakit kaybetmeyin . Su 1 aylik falan evli olanlar daha cok ertelemeden deneyin ya vallahi kesin cozum

Biz burda spreyle cok kolay yapin arkadaslar diye cok konustuk. Cogu kisi karsi cikti ama sprey gercekten cesaret verio bosuna vakit kaybetmeyin . Su 1 aylik falan evli olanlar daha cok ertelemeden deneyin ya vallahi kesin cozum
Patate ben spreyle de denedim evet uyusturuyor ama girisi uyusuyor sadece giriş bana zor gelmiyor bana ilerisi zor geliyor kasa dayandi mi bi yanma alıp gidiyor o yüzden ben spreyin faydasini göremedim bi daha da kullanmadim. Kastan ileri gidemiyor bende penis yoksa simdiye ben aşmış olurdum hic uyusturmasiz aparatlari aliyorum ne zamanki penis dayanıyor kasa orda ben iptal

Ben altta olunca cesaretim kiriliyo ama canim ozamna titremeye basliyorum ustte oluncada sakinm ama tam yapabilirim diyorum geri kalkiuorum kac dakika icinde olup bitiyor bu sey
Bak canim ustte cesaret edemeyebilirsin altta ol yatagin ucuna yat spreyin çubugu var vajinani elinle aç eşin bolca dort beş fıs sıksın içine yanicak korkma geçiyor.rahat ol zevk almaya çalis inan içine girince bumuymuş diceksin bol kayganlastirici sursun eşin sen elinle penisi tut başini yerlestir gerisini eşin yavas yavas ilerletir hicccc korkma rahat ol derin nefes al zorlandiginda eşin cikarmasin bekleyin olmuyo diyip birakmayin..yatagin ucuna yattiginda bir ayaginla destek al biyerden sandalye vs..

Canm patateye yazmişsin ama bende cvp yazim..spreyi vajinani elinle aç cubugu var zaten iyice içe dogru skın o olmuyo kaliyo dedigin yer senin kastığın yer sprey zaten uyusturucak aci yok sadece baski hissediceksin icinde..inanki aparat vs zaman harcadigini anlicaksin sonra.bir defa yapinca geriside geliyo bir iki sprey kullanirsin digerlerinde bol kayganlastirici ile zevkde alarak kendin yaparsin.en onemlisi zevk almak yapmak icin yapinca insan daha cok zorlaniyo inan bana ama ilkini spreyle yap gerisi gelir

Ben herkesin çozum yoluna saygi duyuyorum ama on dakika uyusturup yapmak varken hemde evde kendi yataginda ortaminda aylarca gunlerce aparatlarla yapmak benim kafama yatmiyo.en az dort bes kisi buraya yazmayipda ozelden yazdi anlattim cogu iki uc yillik evli şimdi hepsi yapti spreyle bu kadar zamana aciyolar..deneyin kizlar deneyinn kurtulunnnn :)

Vajinusmus daha çok erteleme hastalığı ben 9 ay önce vemcaine sprey almıştım ama ne kadar etkili olabilir ki diyip kullanmayı ve denemeyi erteledim aparatlada çalışamıyordum,2 gün önce iç kısma 4-5 fıs sıktım çubuğu olduğu için içeriye kolaylıkla sıkabilirsiniz gerçekten uyuşturuyor hiçbirşey hissetmedim kastan geçemiyo gibi bi durumda yok önce biraz yakıyo yelpaze yapabilirsiniz 3 dk sonra yanma geçti bepanten cilt kremi sürdüm içeriye parmağımla 10 dk da uyuştu ve girişi falan hissetmedim aparat yapamayanlar kesinlikle denemeliler .henüz ikinci denemeyi yapmadım tekrar spreyle deneyeceğim

Iste o kasta kegel yapip rahatliycaksin istemsiz kastigin icin kasa denk gelio ben hala kasa denk getiriorm esim bile dio yine kastin bak kasma dio ilerletmio beklio o an rahatliyorum hoop acilio kastigim yer korktugun icin istemsiz arkadan poponu kasiosun vaji girisde popo egilimli o yuzden popo kaslarn sikiyor vaji ici bos delik orda kas yok ki kastigin yer popon ve bacaklarin icerisi bos canm

Inan 1 sene bosa bekledim. Bilseydim boyle biseyi nisanliyken alirdim gerdek gecesi kullanrdm sansszlik gercekten

Arkadaslar su spreyi deneyin yahu vallahi yapicaksiniz bizede dua ediceksiniz sizden daha kucuguz 23 yasndayim korkularin sizden daha fazla. Yapicaksiniz inanin. Ve herkes kardesine yengesine nisanli olan herkese tavsiye etsin. Kimse cekmesin su sikntiyi. Belki yengem suan bu skntiyi cekiyor ben bilmiyorum cok tuaf anliyor musunuz herkes icine atiyor yeni evlenenlere soyleyin paylasin sevaptir en kotu anestol kullansinlar. Valla kimse korkmasin ya

Su gerdek konusmasini lutfen yasli basli kisilere yaptirmayn birde abiniz kardesiniz kizkardesiniz evleniyorsa siz konusun. Yada soyleyn buyuklere konusmasinlar. Bana soyledikleri tek sey krem kullan ne kremi soylemediler bile kullandgm niveanin parfumlu kremiydi nasil yandim bi bilseniz p.nsten degil kremden yandim. 1 senemi mahvettim gereksiz bir konusma yuzunden.

Iyi akşamlar kızlar .Ben burdan bilgi alıp vajiyi yendim çok şükür ..herkesin söylediklerini söylemeyeceğim biliyorsunuz rahat ol-hiç acimiyor -psikolojik falan filan ....Ben ilk egzersizlere başladığım da çok isteksizdim.hem yapmak istemiyor hem de bu beladan kurtulmak istiyordum ..Ama ben bir hafta da yedim çünkü erteledigimi biliyordum yani kendimi taniyordum o zaman 1.5 aylık evliydi m ..sizler de kendinizi tanıyorsunuz ve beyninizin sizi ele geçirmesine izin vermeyin .☺☺

Yaptim yaptim inanamiyorum cok sukur Allahima sukurler olsunnn yaptim ya hemde aci falan hic bisey yok hic ayy soktayimmm cok mutluyum

Yaptim yaptim inanamiyorum cok sukur Allahima sukurler olsunnn yaptim ya hemde aci falan hic bisey yok hic ayy soktayimmm cok mutluyum
Seni cooook seviyorummmm palaspandaras pate hanya monaliza hepinizi Allahim hepinizden razi olsun her namazimin sonunda hepinize dua ediyordum sonunda oldu ayy sigamiyorum eve zipliyorummmmmm

Seni cooook seviyorummmm palaspandaras pate hanya monaliza hepinizi Allahim hepinizden razi olsun her namazimin sonunda hepinize dua ediyordum sonunda oldu ayy sigamiyorum eve zipliyorummmmmm

Cooook sevindim hadi rabbim hayirli bebekler nasip etsin . duani eksik etme bebek icin bana lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…