Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Basaranlari okudukça yapabilirim diorum... tabiiii benim öküz kocam beni dinlerse.hemen sonuca odaklı davranio ona yavaş ol demekten gına gelio...
Denemeden önce konuşmalıyız bence. Tatlı dille güzellikle anlat. İnşallah yenersin bu ay sizin ayınız olur. Birine rahatla falan yazmışsın da yendin sandım ben. Bu sefer kendine güven. Cesaretlen.senin çocuğun bile var be sen herşeyi aşarsın :) beynini rahatlat. Kötüyü düşünme. Esin hakkında öyle deme . Onu da uyar. O zaman hersey çok güzel olabilir öpüyorum kendine iyi davran

Etrafimda çocuk için uğraşan çok insan vardı ne zaman kii çocuk fikrini aklından çıkarıp olayı akışına bıraktılar hamile kaldılar.ondan öyle yazdım çünkü bu durumda psikolojik.. insaallah insaallah bi iki gunum var bitmesine..ya benim tek sorunum nefes onu nasıl yapicam bilmiorum

Bence bir yere kadar ilerleyip kalıyorsan daha ileriyi zorlama illaki sonuna kadar olacak diye. Gitgeller oldukca ilerleyecektir zaten.Kendini rahatlat.eşine güzel şeyler söyle. O da senin kulağına güzel şeyler söylesin. Seni zevke getirecek arzulayacak şeyler. Olduğu yere kadar gitgeller olsun kayganlaşsin iyice. Kayganlaşma yoksa kayganlaştırıci jelle mutlaka yap.gitgeller oldukça sen eşini esin seni arzuladikca sen kendi kafandan bütün kötülükleri atıp. Kendine cesaret verecek şeyler düşün eşini mutlu edeceğini düşün. Sonunda acı olmadığını ve seks olursa bundan sonra daha güzel olacağını düşün ıkınma hareketi yap. Nefes konusunda gelirsek burnundan nefes alıp mum üfler gibi uflemelisin bu rahatlatıcı nefes alma şeklidir. Biraz uzun oldu ama bunlar benim nacizane deneyimlerim :)

Tebrikleeeer! Bir kelebek daha kozasından çıktı. Artık uçma vakti.

Merhaba arkadaşlar. Bende bu sıkıntıyı 13 ay çekenlerdenim. Hepinizi çok iyi anlıyorum. Ben birkaç doktora da gittim ama inanın burda okuduklarım kadar beni motive eden doktor olmadı. Kendinize güvenin aparatlarla çalışmayı bırakmayın.

Kizlar ya anestol krem spermleri oldurur mu. Dun biraz kasilinca surdum findik kadar vaji dudaklarina ve icine. Ama boyle aklma cok takildi . Bi bilgisi olan var mi bebek istiom ya spermleri oldurmus mudur. Hala birakamiyorum anestolu nedense .s

Kizlar ya anestol krem spermleri oldurur mu. Dun biraz kasilinca surdum findik kadar vaji dudaklarina ve icine. Ama boyle aklma cok takildi . Bi bilgisi olan var mi bebek istiom ya spermleri oldurmus mudur. Hala birakamiyorum anestolu nedense .s

Ayy en son bende birazcik surdum rahat olsun diye jeli sormustum ama anestolu doktora sormayi unuttum hamile kalmaya engelmi diye bende merak ediyorum

Bebek odaklı sevişirsen öyle olur işte patate sekse odaklan. Zevk alırsan acımaz.
Düşün ki bir lokantaya gitmişsin ve yemeğin ardından, tatlının hediye edildiğini söylemişler. Sende tatlıya bayılıyorsun, yemeği zar zor yemeğe başlamışsın. bir an önce bitsin de tatlı gelsin diye. Lokmalarda boğazına takılır dururmuş. Tadına vara vara çiğnemediğin için.
Soruna gelince, uyuşturucu sonuçta spermleride mayıştırabilir, öldürebilir, hasta edebilir. Bence her türlü zarar verir. İlaç sonuçta.
Patateciğim. Şu seks işlerini biraz yoluna koysanda ondan sonra gebelik düşünsen, daha sağlıklı olmaz mı. Bırak insanlar ne düşünürse düşünsün. Onların istekleri bitmez ki. Doğurmasan bebek isterler, doğursan emzirmeni beğenmezler, olmadı ona kardeş isterler. Sen kendi hayatın için doğru olanı yapmalusın. Eşinde bebek istiyorsa ona senin tadına iyice bakmadan olmaz diyebilirsin. Mutlu ailelerin temelinde bebekler, torunla sevindirilen kaynanalar yoktur. Mutlu ailenin temelinde doyurucu seks vardır.

Aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum. Su bazlı olan jeller varya. Onlardan aldım en son. Nedense bende bişi sürmeden yapamam gibi geliyo hala. Bu arada patate bebek için yeni bir konu başlığımı açsak? Vajinismusu yenenler olarak. Burdan da arkadaşlara desteğe devam tabii ki

Çok güzel yazmışsın canım. Ama ben de şöyle düşünüyorum. Zaten 1 yıl kendime bu sıkıntıyı yaşattım. Bir de bebekle ilgili bir sıkıntım olursa süre geçirmek istemiyorum. Öyle deniyim bu ay olsun diye bi ısrarım yok ama sonuçta bebekte isteyince pat diye olmuo. O kadar şanslımıyımdır bilmiyorum kendi adıma o yüzden yavaştan korunmayı bırak diyorum. Bilmiyorum anlatabildim mi:)

Çok konuştum ama bir şey daha dicem. Ben bu sıkıntıyı yaşarken bu konu başlığında bebek isteyenlere çok kızıyordum. O yüzden lütfen kimse üzülmesin. Allah tedavisi olmayan rahatsızlıklar vermesin bizlere. Egzersizler gerçekten çok önemli. Soru sormak isteyenler özelden de sorabilir. Yardımcı olurum elimden geldiğince

Bu arada sen patateye yazdın biliyorum da bende cevaplıyım dedim
Sorun değil . Bütün çocuk isteyipte henüz cinsel hayatı tam olarak yoluna girmemiş herkes için yaptım o yorumu.
Kökleri toprağa sıkı tutunan bir ağaç meyvelerini de daha iyi taşır. Hem meyve veririken hem de toprağa kök salmaya çalışmak işini zorlaştırır diye düşünüyorum.

Benden bir soru gelsin ozaman size.simdi ben spreyle 2 kez birlesme yasadim.tam spreysiz deneyecegim gun erken gelen adetimle hayaller suya dustu.adetimin bittigi gum memelekete girmek icin yola cikiyiruz kaynima kiz isteyecez kurban sonra nisan derken kosusturma icinde olacagiz.yani eve geldigimizde aradan nerdeyse 3 hafta gecmis olacak.haliyle parmak egzersizide yapamayacagim.sence normal denemelimiyim yojsa bir kez daha spreyle mi yaomaliyim.

Aynen benimde araya memleket girmişti. Döndüğümde tedirgin olmuştum ama sıkıntı olmadı. İlişkiden önce bi kez egzersiz yaparsan kendine güvenirsin. Sprey hakkında fikrim yok canım. Ben hiç sprey kullanmadım. Ama o sana güven veriyosa evet sür bence bikaç kez daha. Ama hiç merak etme zaman girse de araya bi kere yaptın, unutmak diye bişi yok.

Ay hadi insallah.coj tsk ederimm

Canm aynen dogru diosun aslnda zevk cok aliyorum ama iste yinede aciycak diye suruom aslnda psikolojik yani. Bebek icin olursa iyi olur ama suan sanrm bu ay onceki kdr istemiyorum ya bilmiyorum bi tuaf oldum bi kacgundur. Bakalm ksmet artk vok uzerinde durmuyorum ama keske su soruma bi cvp bulablseydm bebek Allah ne zmn ksmet ederse ya napalm olum yok ya sonunda belki sorun bende degil esimde nerden bilelm

Aslinda olabilir cok konu var bebek icin ama hep baslanmis ve 456 sayfali konular hic anlayamiyorum bir kac vajili arkds daha yensin bi 10kisiyi gecersek acariz :)

Ayy en son bende birazcik surdum rahat olsun diye jeli sormustum ama anestolu doktora sormayi unuttum hamile kalmaya engelmi diye bende merak ediyorum

Jel icin ne dedi peki. Anestoluda sormak lazim ya . Bide findik kadar bile cok etkili oluo gazlada syrmeyin bi kac kez spreyle yapip yenen arkadaslar spreyi birakp rahatlikla anestola donebilir. Ama anestolda uyusturuo fazlasi iyi degil ben findik kdr suruom psikolojik rahatlatiyor ama jel fln suremiyorum kuruyor bu bir marka vardi durex jel diye aldm esim bile dedi kendi sivinida kuruttu diye. En iyisi bebe yagi zeytinyagi hel yerine. Ama anestoluda bi ogrensek icim cok rahat edicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…