Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Aynen canim dus aldim sexi kulotlu corap giydim uzerine siyah elbise bordo oje ve bordo ruj altinada topuklu ayakkabilar. Hepsi evladim icin . :) su adam icin degil bide oyle parfm siktm ki etkileblbmemek elde degil

Aynen canim dus aldim sexi kulotlu corap giydim uzerine siyah elbise bordo oje ve bordo ruj altinada topuklu ayakkabilar. Hepsi evladim icin . :) su adam icin degil bide oyle parfm siktm ki etkileblbmemek elde degil
Vuuuuu... yakıyorsun patate. Afferim kız. Sonunda o sperm! O yumurtaya yakalanacak.

Teşekkürler açıklaman için. Emeğin için.

Az once dus aldm elbise giydim sexi dantelli corap giydim topuklu ayakkabi falan bordo ojeler bordo tuj kocami bekliyorum sence bunu onun icin yapmis olablr mym yoksa bebek icin mi. Ben soylim bebek icin :)
Bilinç altına onu yerleştirme yanii anin tadını çıkar...

Yaa öyle olmuo işte mesela ben hala yenemedim ama çocuk var vee denemeye bile fırsatım yok...yatak beni sadece uyku için cekio vallahi

Arkadaslar normalde cok rahat yapiyordum bugun bi sizi oldu nedense agridi hafif sonrs kesildi ama normalde hic agrimazdi acaba adetim bittigi gibi yaptim ya adet kanallari kapatiyormus birlesmede aciliyor ya acaba ondan midir

Arkadaslar normalde cok rahat yapiyordum bugun bi sizi oldu nedense agridi hafif sonrs kesildi ama normalde hic agrimazdi acaba adetim bittigi gibi yaptim ya adet kanallari kapatiyormus birlesmede aciliyor ya acaba ondan midir
Evet ondan. Adetin hemen bitiminde zor olacağını duymuştum. Evli arkadaşlarımdan.

BAŞARDIM KIZLAR
Kızlar 1yıldır burda sizlerleyim çok kötü anlarım oldu ağladığım boşanmak istediğim yenen arkadaşları okuduğumda nasıl yapıyorlar diye saatlerce düşündüğüm bi bebek gördüğümde iç geçirdiğim hatta hamilelerden nefret ettiğim bile oldu ama son zamanlarda o kadar çok üzerime gelindi ki bende yapacağım dedim ve bu gece wemcaine sprey sayesinde oldu klasik bişey söylüyorum "BUNUN İÇİN Mİ BU KADAR ZAMAN BEKLEDİM" inanın hiç acımadı sadece hafif bi kanamam var. 1yıl boşuna oyalanmışım dedim. Hiç biriniz ertelemeyin.
Sevincimi nasıl paylaşacağımı bilmiyorum :))))) İyi ki varsınız canlarım

Hadi hayirli olsuuuun cok sevindimm bir arkadasimiz daha sprey sayesinde yendi sende bizdesin artik kadinsinnn :) simdi kadinligini yasa gul eglen kocana sirnas koklaaas hadi artik darisi bebegeee

Hadi hayirli olsuuuun cok sevindimm bir arkadasimiz daha sprey sayesinde yendi sende bizdesin artik kadinsinnn :) simdi kadinligini yasa gul eglen kocana sirnas koklaaas hadi artik darisi bebegeee
İnşallah patatecim hepsi sizin sayenizde hepinizi çok seviyorum çok :))

Basaranlari okudukça yapabilirim diorum... tabiiii benim öküz kocam beni dinlerse.hemen sonuca odaklı davranio ona yavaş ol demekten gına gelio...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…