- 12 Ağustos 2016
- 134
- 170
- 18
- 32
Vaji yenilince olur çok güzel olur romantiklik te olur benceBu bayram kaynanasiz gidiyorm bende biyerlere belki bizm icinde ikinci balayi gibi olur cok romantink olmasakta :) vajisiz ilk seyahat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vaji yenilince olur çok güzel olur romantiklik te olur benceBu bayram kaynanasiz gidiyorm bende biyerlere belki bizm icinde ikinci balayi gibi olur cok romantink olmasakta :) vajisiz ilk seyahat
Canim naptin bi gelisme varmıBir de ne kadar içine sıkcam spreyi yoksa icine degil de girise mi sadece
Vaji yenilince olur çok güzel olur romantiklik te olur bence
Ben vajinusmus u yendiğinde kocam daha bi değişmişti. Zaten ilgiliydi romantikti ama fazlasıyla arttiYaa insallah canim yine tamamen basbasa olmicaz tabi arkadaslarda olcak ama napalimm insallah romantiklikte olur
Canim saol unutmadigi icin :) spreyi bugün alcak eşim sanki dün korktum ya 10 11 cm lik aparati icime alan ben nye ilk günler gbi korkuyorm anlamadm canim ya cesaretimi toplarsam bugun denycem insallah dua edin zaten esim yarn sehirdisina gtcek bkac gün sonra gelcek bayramda da trabzona gtcez offf of bugun son şansm gbi ( dua edin nolurrCanim naptin bi gelisme varmı
Trapzona gecerken banada ugra.ordudayim ben.kuzum inan cesaretlik bisey yok.okadar kolay olacakki.inanamayacaksin.o aglama krizlerinin yerini kahkahalar alacak.lutfen erteleme.ozelden yazmayi bilsem yazacam sana ama daha yeniyim bende burdaCanim saol unutmadigi icin :) spreyi bugün alcak eşim sanki dün korktum ya 10 11 cm lik aparati icime alan ben nye ilk günler gbi korkuyorm anlamadm canim ya cesaretimi toplarsam bugun denycem insallah dua edin zaten esim yarn sehirdisina gtcek bkac gün sonra gelcek bayramda da trabzona gtcez offf of bugun son şansm gbi ( dua edin nolurr
Olmuyor diye negatif olma lütfen. Spreyi içine bolca sıkıp bikaç dakika bekle. sonra kayganlaştırıcı sür vajina girişine. Kendini sıkma rahat bırak. Aparat gibi tut kendin yerini bul. Yukarı doğru dikine yapmayın. Birkaç saniye içinde girecek. Erteleme boş yere. Acı falan yok. Boşluğa girip çıkacak sadece :)Canim saol unutmadigi icin :) spreyi bugün alcak eşim sanki dün korktum ya 10 11 cm lik aparati icime alan ben nye ilk günler gbi korkuyorm anlamadm canim ya cesaretimi toplarsam bugun denycem insallah dua edin zaten esim yarn sehirdisina gtcek bkac gün sonra gelcek bayramda da trabzona gtcez offf of bugun son şansm gbi ( dua edin nolurr
Sen hangi aşamadasın . Hiç egzersiz yaptın mı?Merhaba..Ben 1 yildir evliyim ve uzaktan burayi takip ediyorum evlendigimden beri..az once uye oldum cunku artik dayanamiyorum esim anlayisli biri saolsun ama o da uzuluyor icten ice biliyorum olmadi diye her ne kadar belli etmese de..Onu mutlu etmek istiyorum artik.Lutfen yardim edin ozelden yazarak yardim alanlari okumustum cok ihtiyacim var nolur
Egzersiz hic yapmadim ilk aylarda p.. 3 cm kadar girdi kastigimdan sanirim kan geldi epey ama canim acimadi.Jinekologa gittim zarda yirtilma var hafif sıkıntı gorunmuyor dedi jel verdi.onla da denedik olmadi islaklik basta epey oluyor bende ama 3 cm girdikten sonra korktugumdan sanirim birden islaklik gidiveriyor ve acimaya basliyor.ama bi kere banyodayken parmagim nereye kadar gidecek diye sokmustum tamamini almisti cok sasirmistim hatta yön noktasinda dik deniyormusuz asagiyaymis meger diye esime anlattim denedik yine ayni islaklik gidince canim yanmaya basliyor sonrasi can sıkıntısı :'(Sen hangi aşamadasın . Hiç egzersiz yaptın mı?
aynısı bana oluyordu yaa, ön sevişmede ıslaklık oluyor ama birleşmeye gelince resmen su çekiliyor ve kasmayla birlikte acı oluşuyor.. tek parmak mı denedin? iki parmak oluyor mu?Egzersiz hic yapmadim ilk aylarda p.. 3 cm kadar girdi kastigimdan sanirim kan geldi epey ama canim acimadi.Jinekologa gittim zarda yirtilma var hafif sıkıntı gorunmuyor dedi jel verdi.onla da denedik olmadi islaklik basta epey oluyor bende ama 3 cm girdikten sonra korktugumdan sanirim birden islaklik gidiveriyor ve acimaya basliyor.ama bi kere banyodayken parmagim nereye kadar gidecek diye sokmustum tamamini almisti cok sasirmistim hatta yön noktasinda dik deniyormusuz asagiyaymis meger diye esime anlattim denedik yine ayni islaklik gidince canim yanmaya basliyor sonrasi can sıkıntısı :'(
Yok ya onu denemedim hic simdi denemeyi dusunuyorum zeytinyagi duymuştum onla yapsam zarari olur mu ki ?aynısı bana oluyordu yaa, ön sevişmede ıslaklık oluyor ama birleşmeye gelince resmen su çekiliyor ve kasmayla birlikte acı oluşuyor.. tek parmak mı denedin? iki parmak oluyor mu?
Islaklık gitdiğinde penisi çıkartıp kayganlaştırıcı sür. Tekrar girdir. Bunu tekrarlayabilirsin. Bir de ön sevişme yeterlimi. Azıcık ıslanman hazır olduğunu göstermez dış üreme organlarına kan dolmalı ve şişmeli. Ve arada çıkartıp penise iyice kayganlaştırıcı sürüp yeniden girdir. Eşin kalçasıyla dairesel hareketlerde yapsın daha kolay ilerler ve penis klitorise sürtünme yapıp daha çok zevk almanı sağlar. Zevk alıncada kayganlığın artar. Etki tepki olayı.Egzersiz hic yapmadim ilk aylarda p.. 3 cm kadar girdi kastigimdan sanirim kan geldi epey ama canim acimadi.Jinekologa gittim zarda yirtilma var hafif sıkıntı gorunmuyor dedi jel verdi.onla da denedik olmadi islaklik basta epey oluyor bende ama 3 cm girdikten sonra korktugumdan sanirim birden islaklik gidiveriyor ve acimaya basliyor.ama bi kere banyodayken parmagim nereye kadar gidecek diye sokmustum tamamini almisti cok sasirmistim hatta yön noktasinda dik deniyormusuz asagiyaymis meger diye esime anlattim denedik yine ayni islaklik gidince canim yanmaya basliyor sonrasi can sıkıntısı :'(
Hoşgeldin canım. Sayfanın başında, Hanya nın hazırladığı yazıyı öncelikle okurmusun.rhaba arkadaşlar.
Ben de 15 aydır evliyim ve vajiyim ne yazık ki Hala ilişkiye giremiyorum. Yani ilk zamanlar daha kötüydüm hiçbir şekilde izin vermiyordum ama şimdi biraz daha izin veriyorum ama içi girmeye çalıştığı anda inanılmaz bir acı yaşıyorum ve kasılıyorum. Artık kurtulmak istiyorum evliliğim biticek diye korkuyorum bunyüzden kavga etmeye başladık. İlişkiye girmiyoruz desem yeridir ayda bir kere falan deniyoruz ve bı beni korkutuyor. Doktora vericek param da yok. Ama sizlerin bana yardım edebileceğini düşünüyorum çünkü başarı yazılarınız beni çok heycanlandırdı ve umutlandırdı. Ben de neler yapmam gerektiğini bilmek istiyorum bu laneti yenmek için her şeyi yaparım çünkü
Evet okudum denemeye başlcam yazanları umarım yapabilirimHoşgeldin canım. Sayfanın başında, Hanya nın hazırladığı yazıyı öncelikle okurmusun.
Canım o anda elinle p.si asagi kalcana dogru hafid kaydirabikirsen bence sorun cozulur.Kizlar merhaba bir konuda bana destek olur musunuz? Kizlar ben esimin kucuk parmagini isaret parmagini rimelden yaptigimiz aparati aliyorum. Yaklasik bir haftada oldu bu ilerleme. Bir aksam esimin uc parmagi kalinligindaki aparati da yarisina kadar aldim. Zaman zaman yanma hissediyorum ama dayanilmayacak seviyede degil. Iki kez penis denemesi yaptik basi giriyor yanma olsa da nefesle sakinlesiyorum ancak biraz daha ilerleyince yani kasa gelince yanma artiyor ve istemsiz kas kasiliyor. Boyle olunca canim yaniyor halbuku aci hiseetmeyecegimi biliyorum egzersizlerden ancak peniste bunu durduramiyorum. Bilgisi olan bu durumu yasayan varsa bana yardimci olursa cok mutlu olurum. O anda ne yapmalıyım nasil bir yol izlersem baski ve yanmayi azaltirim nefes ve ikinma yapsam da başarılı olamadim. Cevaplarinizi bekliyorum tesekkur ederim.