Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Aylardır ozellikle yıllardır evli olup vaninusmus olanlar buraya yazanlar yazmayıp okuyan arkadaşlar..Yıllarını geçmişse parmak egzersizide yapamiyosaniz neden uyusturucu sprey krem bunlara şans vermiyosunuz...Yıllarca cekiceginize yarim saatte sıkın uyuşsun bitsin.İlkini yapinca cesaret geliyo digerleride bi sekilde oluyoo..eşinizede sizede yazık

Canim aynisina yakin gecen ben bi yorum yaptim bi elestiri aldim sorma. Bana gore sprey suan bizim gibiler icin cok buyuk bi lutuf cunku hissizlestiriyor. Ve rahatlatiyor hissetmiycem nasilsa demek bile insana o kadar guzel bi huzur veriyor ki suan ben antibiyotik igne vuruyorum 10tane vurulucam. Inan varya spreyle hissetmedigim kadar aci cekiyorum igne yuzunden. Hemde nasil canim aciyor bi bilseniz popom bacak uyusmus gibi igne yuzunden. Ama spreyle yasadigim kizligimin gitmesini hic hissetmedim hatta esin kan gelmis demeseydi akan kani bacagimdan suzulenleri bile gormezdim. Bence hepimiz en az 1 kez buni denemeliyiz insan gercekten asiyor

Ama şunu gözardı etmemek lazım. Herkesin hastalığı aynı evrede değil. Spreyle yenebilenler büyük olasılıkla ilk 3 evrede biri. Büyük olasılıkla da 1 ve 2. Evreler şöyle:

Evre 1 Vajinismus

Cinsel yakınlaşmalarda pelvik bölgede istemsiz kasılmalar vardır. Kadın jinekolojik muayene olur ve muayene sırasında rahattır. Geçmişte yaşanmış cinsel bir travma yoktur. Danışan rahatlıkla parmağıyla vajina girişini ve vajina içini kontrol edebilir, ancak sınırlı penis girişi deneyimini yaşamasına rağmen cinsel ilişki sırasında eşini iter ve kasılma yaşar.

Evre 2 Vajinismus

Cinsel yakınlaşmalarda aşk kaslarında istemsiz kasılmalar vardır. Bu kasılma cinsel etkinlik sona erdirildiğinde veya danışan sakinleşince hemen geçer. Danışan jinekolojik muayene olur, ancak muayene sırasında rahat değildir. Kasılmaları devam eder. Geçmişte yaşanmış cinsel bir travma yoktur. Danışan parmağıyla vajina dış kısımlarını kontrol edebilir, ancak vajina içini kontrol edemez, eşinin parmağına izin vermez. Sınırlı penis girişi deneyimini yaşamasına rağmen cinsel ilişki sırasında bir bahane bularak cinsel ilişkiden kaçar.

Evre 3 Vajinismus

Cinsel yakınlaşmalarda aşk kaslarında istemsiz kasılmalar vardır. Bu kasılma cinsel etkinlik sona erdirildiğinde veya danışan sakinleşince hemen geçmez. Kadın jinekolojik muayene olur, ancak muayene sırasında hiç rahat değildir. Kalçasında jinekolojik muayene sırasında herhangi bir dokunma ile kasılmalar artarak devam eder. Genital bölgesine sadece kendi dokunabilir. Kendi parmağıyla vajina girişini ve vajina için kontrol edemez. Sınırlı penis girişi deneyimini yaşamamıştır, cinsel ilişki sırasında eşini iter, cinsel ilişkiden kaçar ve kasılma yaşar.

Evre 4 Vajinismus

Cinsel yakınlaşmalarda aşk kaslarında ve sırtta yoğun bir şekilde istemsiz kasılmalar, endişe, korku, kalçada ve bacaklarda kapanma hareketi, cinsel ilişkiye direnç ve geri çekilme vardır. Bu kasılmalar cinsel etkinlik sona erdirilse de veya danışan sakinleşse de bir süre daha devam eder. Kadın jinekolojik muayene olamaz ya da çok zor bir şekilde yapılır. Muayene sırasında hiç rahat değildir. Kalçasında jinekolojik muayene sırasındaki herhangi bir dokunma ile kasılmalar artarak devam eder. Kendine dokunabilir fakat sadece dış kısımlara, parmağıyla vajina girişini ve vajina için kontrol edemez. Eşine dıştan dahi dokundurmaz. Sınırlı penis girişi deneyimini yaşamamıştır, cinsel ilişki sırasında eşini iter ve kasılma yaşar.

Evre 5 Vajinismus

Cinsel yakınlaşmalarda başta aşk kasları ve sırt kasları olmak üzere tüm vücutta yoğun bir şekilde istemsiz kasılmalar, endişe, yoğun bir korku, tiksinme ve panik hali olur, kalçada ve bacaklarda kapanma hareketi, cinsel ilişkiye direnç ve geri çekilme vardır. Bu kasılmalar cinsel etkinlik sona erdirilse de veya danışan sakinleşse de bir süre daha devam eder. Jinekolojik muayeneyi olamaz, muayeneyi reddeder. Genital bölgesine hiç dokunamaz, parmağıyla vajina girişini ve vajina için kontrol edemez. Sınırlı penis girişi deneyimini yaşamamıştır, cinsel ilişki sırasında eşini elleriyle iter ve kasılma yaşar. Evre 5 vajinismus hastalarında genellikle şu durumlarda eşlik eder;

Yani kişi cinsellikten, eşinin cinsellik amaçlı yaklaşımından irkilip gerilmiyor. Kendi bedeni ile barışık ve kendine dokunmak rahatsızlık vermiyor. Yalnızca ya sadece penis ya da diğer nesneler dahil olmak üzere vajinaya bir şey girmesine karşı korkusu var. Bu kişiler için sprey çok makul ve işe de yarar, yaramış da. Fakat "bacaklarımı dahi açamayıyorum, bakmaya dahi dayanamıyorum, düşünmek bile rahatsız ediyor" boyutundaki arkadaşlar bu işi biraz daha uzun yoldan yapmak zorundalar sanki. Daha sağlıklı ve doğru sonuç için. Onların birleşmeden öte kendi bedenlerini tanıyıp kabullenmeye de ihtiyaçları var. Egzersizlerle, nefesle durumunu evre 1 ve 2'ye düşünebilen denesin tabi. P noktada çözülecek tek sorun birleşmedeki acı korkusu kalıyor.

Canm tabikide evreler farklidir. Mesela benim vajinismus olmamin en buyuk nedeni bence yasadigim taciz. Evet ne yazik ki neredeyse o taciz tecavuzle son bulucakti kacmasaydim. En buyuk korkumdu mesela esimle bile o korkumu yasayamadim ama 1 senenin sonunda astim sukur elbette psikolojik destek almak lazm. Ve mutlaka bilincli hareket edin spreyi ben doktoruma sorarak kullandm. Beni cok unlu bir psikologa sevketti vaji icin ama gitmedm kendim astm ne yazikki atlatamayan arkadaslar yardim alsinlar doktora danissinlar ama spreyide denesinler tavsiye ederim en azindan derin izler kalmadan hayatimizda..

Çok güzelmiş bu yazı paylaşım icin tesekkurler. herkes kendinin kaçıncı evrede olduğunu bilirse bizimde yardımlarımız ona göre devam eder. Bence bu 5 evrede aşılamayacak kadar zor değil. Özetlemek gerekirse
5. Evre tamamen psikolojik..
Bu evrede kendine güvenmek gerekiyor.
Cinsel organını açıp incelemek gerekiyor.
Kasları sıkıp bırakmak gerekiyor.

4. Evre kayganlaştırıcı sürerek oraya dokunmak gerekiyor. Ben hiç oraya parmağımla dokunamıyorum diyenler bilinç altınız bunu size söyletiyor. Oysaki siz tuvalette taharetlenirken oraya dokunuyorsunuz ama farkında değilsiniz banyoda orayı yıkıyorsunuz farkında değilsiniz yada yıkamıyorsunuz bilemiyorum. Tuvalette ve banyoda oraya dokunabileceginizi temizleniz gerektiğini beyne gonderirseniz zaten yaparsınız. Ya da yaptığınızı farkederseniz ee ben dokunabiliyormuşum dersiniz ve devam gelir.

3. Evre içeriye bişeyin girmesinin inanılmaz olduğu evre. Bu evre bana göre en zoru. Eğer oraya bişeyin girebileceğine ikna olursanız parmaginizi içinize alabilirsiniz. Mesela parmaginizi iceri almak için kendinize şunu söyleyebilirsiniz. Buradan bebek çıkıyor benim parmağım neden girmesin. Ikınınca nasıl açıldığını göreceksiniz tek yapmanız gereken parmağınıza kayganlaştırıcı sürüp içe doğru giderek keşfetmek. Takıldığınız yeri iyi öğrenip bu kısmın üstüne düşmek.

2. Evre sanırım bu evredeki arkadaşlarda içine herşeyi alabiliyor ama eşinin parmağını ve p..si alamıyor. Bu durumda eşinizle güvenilir bi konuşma yapmanız bak aslında buraya kadar yapıyorum ama senin acele etmenden korkuyorum ya da ters bi hareketinden korkuyorum dediğiniz an o aparatlardan farksız bi giriş yaşayabilirsiniz.

1. Evre daha önce ilişkiye girip diğer denemelerde kasılan acı yanan veya korkup kaçan arkadaşlar için. Bu durumda yine psikolojik olarak kendinizi telkin etmeniz gerekiyor ki zaten bi defa yapmışsınız bundan sonra neden yapamayasınız di mi? Biraz fazla cesaret biraz fazla istek ve kararlılık olmalı bu aşamada.

aynen dediğiniz gibi durum tespiti yapabilmek, korkunun olduğu noktayı keşfetmek çok önemli. profesyonel yardımda da ilk görüşmeler bu tespit için yapılıyor. Tedaviye hangi noktadan başlamak lazım anlamak için. Daha önce paylaştığım ev ödevleri evre 5 için gayet uygun. Bir kişi orda yazan zamanı ayırıp o egzersizleri yaparsa cinselliği ile barışmaya başlar. Çünkü zihin tekrar edilen şeyi dorğu kabul etme eğilimindedir. Gördüğü şeye inanma. Tıpkı "benim kızım çok uslu, annesine de çok güzel yardım eder" diyerek çocuğunu sürekli isteklendiren bir annenin çocuğunun gerçekten uslu ve yardımsever oluşu gibi. Çünkü çocuğun alt bilinci bunu doğru kabul eder, onun gerçeği olur.

evre 1: aslında tıpta disparoni denen durum gibi. Ağrılı ve zor cinsel birleşme. Bakıldığında en kolay bu görünüyor ama değil. Eminim ki toplumda çok yaygındır, fakat kadın erkeğe karşı görevi olarak gördüğü şeyi "kısmen" yapabiliyor olduğu için burdaki arkadaşlar gibi çözüm arayışında değildir. Cinselliği böyle kabullenir. Bizler en azından "bir şeyler yanlış" diyebileceğimiz bir noktadayız (noktadaydık). Bu insanlar bunu diyemiyor ve muhtemelen tedavi edilebilir olduğunu bile bilmiyor. Nefes egzersizleri, pc kaslarını gevşetecek yoga ve pilates, kayganlaştırıcı ve tabiki kegel ile çok rahat sorunu çözülebilecek bir grup. Keşke kamuoyunda daha çok bilinç oluşsa bu konuda ve "acaba bende var mı?" sorusu ile tedavi olsalar...

evre 2: Bu mesela sanırım benim. Cinsel organına dokunabilir, vajina girişine dokunabilir. Görüntüsünden rahatsız değil. Bilinçli zihnine göre cinsellik fikri ürkütücü değil. Partnerinin de vajina girişine dokunmasına izin verir. Ama giriş yok parmakla. Hem kendi hem eşi. Daha doğrusu parmak egzersizi fikri uzak geliyor. Ön sevişme ile biraz gevşeme yaşansa bile "duvar var" hissi ile sonlanıyor. O hissi yaşamamak için de bahane üretiyot. Mesela ben adaı denize götürdüm, otelde çocuklarla oynadım falan odaya girmemek için :) Bu kişiler ayna egzersizi ile başlayıp parmak egzersizleri ile devam edebilir. Muhtemelen spreyin iyi geldiği grup da bu grup. çünkü bir noktaya kadar kendini zihnini gevşetebiliyor, ama acı hissi tam birleşme anında ona duvar örüyör. Egzersizlere cesaret edip başlarsa sonuç alması çok zor olamayn grup. ama 1 hafta ama 1 ay 3 ay, mutlaka sonu gelir.

evre 3: Bu kişiler ilişki denemesi olumsuz olunca panik atak tarzı histeri nöbeti geçirenler. Deneme bitince bile hemen gevşeyemiyor. Dış dudaklarının olduğu yerlere dokunabilirken, iç dudaklardan itibaren olan bölgeye dokunamıyor. Bu grup bi adım önceden işi ele alıp banyo kendi kendine klitoris yoluyla mastürbasyon yapmayı denemeli. Ayne egzersizlerini uzun uzun yapmalı. Kafasındaki korkularına karşı duyarsızlaşmak için biraz daha vakit harcamalı, ama tabi sonu yine başarı olacaktır.

evre 4: Bu grupta panik atak benzeri tepki daha şiddetli. Bacalarını dahi açamıyor. Bakmaya dahi dayanamıyor. Bu grup önce bedeni, cinselik fikri ile barışmalı. Süreci evre 5 gibi en başından alırsa aşacaktır.

ama tabi şunu hep hatırlamalı. kendimize tek çare biziz. uzmana gitsek de iş bize düşüyor. sorumluluk almalı. benim kitaplarım geldi, yavaş yavaş okuyorum. faydalı olduğunu düşündüğüm yerleri paylaşırım sizlerle, gerçi önümüzdeki iki hafta tatilde olacağım. umarım o zamana kadar emek veren herkes karşılığını alır.

Son düzenleme:
Canim kimseye zorla al kullan yap demiyoruz ki.herkes nasil çozum bulduysa buda bizim çözumumuz oldu.7 ay ne cektim bi ben bude Allah bilir.Herkes nasil yaziyosa bende nasil yendigimi yazarim isteyen uygular istemeyen uygulamaz.ama spreyle uyusturup yapilcak on dakikalik seyede yıllar verilmez vermesinler herkes kurtulsun istiyorum.ve cok şukur üç kişi yendi ozelden anlatip mesajlaştigim onlarin duasi yeter bana herkes kurtlsun insallah.spreyi alip zorla sıkmıyozya bizde millet laf soylicekmiş...ki ilk once zaten kucuk bi yerinizde test edin vaji icinede sktiginizda biraz bekleyin alerji vs olup olmadini anlarsinizzzz...

Aynen ben 1 sene cektm burdan bi arkds tavsiye etti onum sayesinde spreyle astm ama cok ugrastm ksmet tabi ama buda bi cozum yontemidir denemeliler bence

Bende anestol ile yendim ve iyikide kullanmisim hatta keske daha once kullansaymisim diyorum bende bi yan etkisi veya uyusturmama gibi bisey olmadi herkesn bunyesi farkli tabi ama bende arkdslara katiliyorum kremle aciyi hisstmedigimiz icin kolay bi birlesim saglaniyo bu yontem banada fayda sagladi insallah herkes bi sekilde yener

Yaşadığın kötü deneyime üzüldüm patate. Neyse ki geçti gitdi. Bilinç altımızda gizlenmiş, hatırlamadığımız kötü tecrübeler de vajiye sebep olmuş olabilir. O kaçınma duygusunu kötü anılar yüzünden öğrenmiş olabiliriz. bir şarkı dinlerken onu ilk dinlediğimiz andaki duyguları yaşarız. Beynimize o duyguyla kodlanmış çünkü. Bir meyve yerken de böyle, ilk yediğimiz anlar aklımıza gelir. Bir kokuya karşı hissetdiğimiz tepki de. Mesela ben ilk şeftali yediğimde 7 yaşındaydım ve hastanede yatıyordum. Her şeftali yediğimde hastane koridorları, serum, yediğim iyneler capcanlı karşıma çıkıyor. Başka türlü o kadar net hatırlamıyorum. O yüzden şeftali yemeyi sevmiyorum çok. Bana meyve gibi gelmiyor. İlaç kokuyor. Çizgi film Heidinin jeneriğini izlerken birden çocuk oluyorum. O anlara gidiyorum. Bir yetişkin olduğumu unutuyorum. Bütün öğrendiklerimizle ilk karşılaşmamız, Hafızamıza içinde bulunduğumuz o an ki koşullarla beraber kodlanmış. O yüzden ilk izlenimler de çok önemlidir ya. vajili olmamızın sebebi de belki, oramız da hissetdiğimiz ilk duygunun acı olmasıdır. Art niyetsiz bir eylem bile buna sebep olabilir. Şuursuz yapılan sevgi gösterileri ( bebeği seveyim diye orasını burasını ısıran, acımasızca gıdıklayan anne babalar, teyzeler amcalar gördüm.) bebeğin altı temizlenirken bile bilinçsizce , hoyratca davranılması bebeğe kötü bir deneyim kazandıracaktır. Bütün yeni öğreneceklerimizin temelinde bu ilk bilgi ve deneyimler var. Bir binayı , bir temel üzerinde inşa ederiz. Temel yanlış atılmışsa da artık onu yıkmak, bina inşa edildikten sonra mümkün değildir. Ama mühendisler, biraz daha beton, demir desteğiyle zayıf temeli , sağından solundan güçlendirerek binanın yıkılmasını engelleyebilirler.Bizim bilinç altımızın mühendisleri de psikologlar, psikiyatristler dir. Yeri geldiğinde onlardan yardım almalıyız. Bazanda insan kendi kendinin doktoru olur. Hassas kırılgan yerlerini bilir, ve oraya çok yüklenmez. (Sosyal fobisi olan birisinin sosyal ortamdan kaçınması gibi.) Bu tam olarak iyileşme değildir, ama idare eder. Issız bir adada gayet mutlu olabilir. Tabi bir apartmandan bunu bekleyemeyiz. "Ana yola bakan cephemde ki temel papucumun zemini bayağı zayıf, beni taşıyamıyor. Zemini kaya olan papuca yükleneyim bari" diyemez, ona mühendis şart olmuştur. Aksi takdirde yumuşak zemine doğru eğilmeye , bina çatlamaya başlayacaktır.
benim hatırlamadığım, ama annemin bana söylediği yaşadığım kötü bir tecrübe var. Ben daha bebekken. uzaktan iki "bayan"akrabam beni hep sevmek için alır, evlerine götürür. Geri getirdiklerinde de ağlıyor olurmuşum. Bir tanesinin kucağında yine ben ağlarken, annem onun kasıklarımı gizli gizli çimdiklediğini tesadüfen farketmiş. Ondan sonra daha onlara beni bırakmamış. Ama kimbilir ne yaşadım evlerinde. Üstümdeki izleri pişik sanmış. Ben tabi bunu hatırlamıyordum. Onlar çocuklara sürekli hediyeler alır. Çantalarında sakız, şeker eksik olmaz. Her ortamda ikram ederlerdi. Bu yüzden çocukken onları severdim. Altı yedi aylıkken yaşadığım şeyi ne bileyim. Annemde onlardan uzak durmam için bana bunu anlatmak zorunda kalmıştı. Tabi hiç bir şey hatırlamıyorum ben. Artık bilinç altımdan gelen mesajın doğru olmadığını biliyorum. Bana uyarı göndermeye devam ediyor. Ama ben "bas git! " diyorum. Benim kararlı olduğumu görüncede mesajlar zayıflıyor, etkisini kaybediyor. Çünkü onun verdiği bilgiler, yeni öğrendiklerimle çelişiyor ve yeni öğrendiklerim daha eğlenceli olduğu için ben onları dikkate almayı tercih ediyorum.
Bende biraz psikoloji paraladım affınıza sığınarak.

Evet gercekten kotu bi donemdi ama gecti gitti. Canm soylediklerin o kadar dogru ki bizim muhendislerimizde psikologlar yardim kesinlkle almaliyiz her insanin zor zamanlari atlatamayacagini dusundugu anlar olur. En ufak bisey bile belki o insana yuk olur. Caresizligi secmek yerine care aramayi secmeliyiz. Evet cinselligi ya benim gibi cogu arkadas sacma sapan yorumlar yapan abla ve yengelerden ogrenmistir aileden yada cevredeki insanlarn basina gelen kotu olaylarla tecrube etmistir ne yazikki her evlilik onceso o konusmayi yapan insanlarda o gecenin muhendisleri oluyor ya iyi yada kotu. Benimki gercekten kotuydu. Nasil olucagina yardimci olucagina tek dedigo sey kendini kremsiz birakma oldu. Ne kremi oldugunu bile soylemedi ve surdugum krem bildiginiz niveanin parfumlu kremi oldu bi yandim ki sormayin sonrasi zaten vajimismus ..

İlk seferin bir şekilde atlatılmış olması, tedavinin daha sonrasını kolaylaştırıyor. Bir hikaye uydurma ustası olarak bunu da hikayeyle izah etmek istiyorum , daha iyi anlaşılması bakımından.
Evimizde çocukluğumuzdan beri hiç girilmemiş bir oda olsun. Kapısı hiç açılmamış. Bize kilitli olduğu söylenmiş. Ve zaten anlatılan öcülü böcülü hikayeler yüzünden açmaya hiç yeltenmemişiz. Sonra bir gün geliyor ve diyorlar ki o oda artık senin, orda uyuyacaksın. Sizin gözleriniz faltaşı gibi açılıyor. Odaya girmeye korkuyorsunuz. Kendi başınıza kapının önünde dikilip bekliyorsunuz. Anahtar deliğinden biraz bak içerde kötü bir şey yok diyor bir babane. Ama siz yılların öcüsüyle anahtar deliğinde gözgöze gelme riskini göze alamıyorsunuz. Biri diyor ki kapının kolunu bir süre tut. Sonra bir milim aç, bak bir şey yok içerde. Siz titreyen , terleyen ellerinizle kapının kolunu bir türlü kavrayamıyorsunuz. Korkudan bacaklarınız tutmuyor. Sonra çok sevdiğiniz bir arkadaşınız geliyor. Sarıl bana diyor size. Gözlerini de kapa. "Ben seninle odaya girip, senin yerine etrafa bakacağım. Bana güven! Sen bu sırada gözlerin kapalı bana sarılıyor olacaksın." Siz arkadaşınıza sarılıyorsunuz, ve beraber odaya giriyorsunuz. Arkadaşınız, " odada öcü falan görmedim" diyor size. Sizde gözlerinizi hafif aralayıp, bir şey olmadığını görünce. Arkadaşınıza sımsıkı sarılmayı bırakıp, belki azıcık eteğine tutunarak, bom boş, odaya bakıyorsunuz. Penceredeki güzel manzarayı görünce, kalbiniz heyecan ve mutlulukla çarpmaya başlıyor. Birden odayı nasıl dekor edeceğinizle ilgileniyorken buluyorsunuz kendinizi. Arkadaşınız yanızdan ayrılıp, sizi hayallerinizle başbaşa bırakıyor.
İşte uyuşturucu krem ve spreyler bu arkadaş görevi görüyor. Tabi her zaman birşeylerin arkasına sığınmak doğru olmaz. İnsanın kişiliğini zedeleyici bir durum bu. Ama vajide ve savaşta ve de aşkda herşey mübahtır!

Selam kizlarrr şuan ki mutluluğumu anlatamam size gerçekten o kadar mutluyum ki sizinle paylaşmak istedim.
Yaklaşık 4 senedir evliyim ve bu sorun artık baş edilemez bi sorun olmuştu benim için. Ama ciddi manada hiç ilerleme yoktu tamamen psikolojikti yani benimkisi. Sürekli erteledik yok sınav is falan derken doğru düzgün bu ise yogunlaşamadık. Fazla değil 2 ay öncesi artık yeter dedim ya olacak ya da ben kendimden vazgecicem dedim. Doktora gitmeye karar verdim. İlk muayene oldum ve hiç bi sorun olmadığını söyledi. Bu vajinusmus u yenmem icin burda yazılanlardan çok farklı bisey söylemedi sadece benim psikolojik olarak hazirlanmam gerektiğini söyledi. İlk seans normal tanışma fasli ikinci seans da kegel egzersizi ve parmak egzersizlerini verdi. Ama bana üzerine basa basa söylediği şey ben size hazırsınız demeden vajinal giriş olmayacak dedi. Ama ben bi an önce olmasını istiyordum hep bi adım önde ilerledim. Parmak egzersizi ve kegel egzersizi yaptım ve seansa gitmeden eşimle de denedik iki defa normal girdi ama ben o kadar kızlık zarına odaklamışım ki hala olmadı kanamadı diye kendimi yiyip bitiriyorum. Ağlaya ağlaya uyuduğum kendi canımdan vazgeçeceğim anlarım oldu Ama bu gün gittik 3. Seansa bana beraber egzersiz yapalım dedi muayene etti ve ben o kadar rahattım ki hiç acimadi. Sonra sen başarmışsın 6 seansa hiç gerek yokmuş dedi ben tabi ne olduğunu anlamadım bile.kızlık zarı yirtilmis ve artık hiç bi kasılman yok artık vajinusmus değilsin dedi. Hala şoktayım. Ee dedim kanama veya aşırı bi ağrı sızı olmadı dedim. Olması gerekmiyordu zaten dedi. Şuan sevinçten ağlıyorum resmen. Allah çok büyük gerçekten. Şuan tek duam bu derde düşen herkesin bi an önce kurtulmasi. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Ben yaptıysam gerçekten herkes yapar nolur kendinize 1,2 ay verin fazla degil. Eşlerimizde biz de hakediyoruz bunu. Daha önceden hiç yazmamıştım ama hergun okuyordum kurtulanlara nasıl özeniyordum benim gibi olanlarla da kendimce bi bağ kurmuştum. Şimdi bütün dualarım sizinle. İnşallah motive olursunuz Allahın izniyle halledersiniz.

Canim ben gun gectikce sana zekana kisiligine hayran kaliyorum ne guzel anlatmissin ya.

Bu zorluğu aşan birini görünce kendim yenmiş gibi Mutlu oluyorum.darısı başımıza inşallah.

ben sprey kullandım. çok faydası oldu bana. hatta spreyle oldu diyebilirim.. sprey uyuşturduğu için hissetmedim bişey..
Bugun aldim spreyi.once barmak egzersizi yaptim.sonra spreyi sıktım.vee olduuuu.hic bir sey hissetmedim gercekten.ama spreyi fazla sıktım galiba esimde uyustu .olsun sonuc olarak yaptik.bakalim bundan sonra ne olacak.

Iyiki yazdiniz ben bugun sayenizde basardim cok cok tesekkurlerr

Bencede oylee.az oncesprey sayesinde yaptikk.ve oz guvenim yerine geldi.hepinize cok cok tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…