- 30 Eylül 2020
- 29
- 19
- 27
-
- Konu Sahibi hemsireanestezi
Farklı biraz rahatsızlığımdan dolayı benim sürecim farklıydı o yüzden kademeli olarak 2 ay sürdü dilatör ve parmak egzersizi ile ilerledim.Ne kadar zamanda yendin acaba :)
Farklı biraz rahatsızlığımdan dolayı benim sürecim farklıydı o yüzden kademeli olarak 2 ay sürdü dilatör ve parmak egzersizi ile ilerledim.
Ama başka engelleyen bir etken yoksa bir hafta da bile bitecek bir şey yeter ki üzerine düşün
Tabi ki öyle herşey de vardır bir hayırBenimde çok uzun sürdü baya zamana yaydım ama sonuçta yendim ya buna şükür ediyorum geçen zamana bazen üzülüyorum bazen de bana bir sürü şey öğretti diye düşünüyorum
Merhaba benim 2.ayi olacak evliligimin lutfen bana yardimci olursaniz sevinirimMerhabalar
Ben vajinusmusu yendiimmm
Kadın doğum hemşiresiyim.benim gibi vajinusmusla mücadele edenlere destek olmak istiyorum.
herkes kendinin doktoru olcak eşinizin de desteğiyle bu iş biticek huzurlu bir hayat başlayacak
Destek almak isteyenler bana yazabilir
Merhabalar
Kadın doğum hemşiresiyim.benim gibi vajinusmusla mücadele edenlere destek olmak istiyorum.
herkes kendinin doktoru olcak eşinizin de desteğiyle bu iş biticek huzurlu bir hayat başlayacak
Merhabalar
merhabayenmek için ne gibi bir yol izlediniz acaba?Merhabalar
Merhabalarmerhabayenmek için ne gibi bir yol izlediniz acaba?
Dilatoru nerden aldiniz?Merhabalar
Öncelikle profesyonel desteğe başvurdum
Pandemi nedeniyle seanslarımız iptal olunca evde eşimin desteğiyle parmak ve dilatör egzersizleriyle başardım
Ayrıntı için özelden mesaj atabilirsiniz
Ben elimiz bile suremiyorum parmagimi asla suremem sanirim.2 ay oldu sadece erteliyorum korkudan ne yapmaliyim.Terapistte esinle aranda guven yok ondan dediDilatoru nerden aldiniz?
İnternetten “rabır dilatör set” olarak aldım canımDilatoru nerden aldiniz?
Terapist sorunu mu söyledi sadece bir çözüm yolu sunmadı mı hiç?Ben elimiz bile suremiyorum parmagimi asla suremem sanirim.2 ay oldu sadece erteliyorum korkudan ne yapmaliyim.Terapistte esinle aranda guven yok ondan dedi