Herkese merhaba , evleneli bir ay olmadı ama sadece 3denemekiz oldu , ilk gece zaten korkunçtu .Tam hersey yolunda gidiyorken girmeden once bir stres , korku sardı içimi , bir an once olsun bitsin istedim ama girmeye çalıştığında bile kendimi o kadar kastım ki canım cok yandı doğal olarak giremedi bile , çoook kötü oldum ağladım ben bu işi nasıl başaracağım dedim,

herkes nasıl yapıyor diye düşündüm.İkinci denemede biraz da olsa girdi kan geldi , 3cü denemede biraz fazla girdi yine kan geldi ama bu sefer daha çok geldi senki , su damlası gibi damlıyordu bikaçgün akıntı şekline as az devam etti.Balayındaydık bu yüzden zehir olsun istemedim ve biraz ara verelim dedik o arada kaldık , ondan sonraki denemelerde tam içime girecekken bana birşeyler oluyor, ben ben olmuyorum sanki istemiyorum diyip çocuk gibi ağlıyorum geri itiyorum , vajinama bir şey değince korkudan ölecek gibi oluyorum kapatıyorum bacaklarımı , eşimin de modu düşüyor zorla tecavüz yapıyormuş gibi gibi yapamam diyor .İnternette araştırırken aslında istem dışı kasıldığımı vajinusmus adı verildiğini öğrendim, terapiste gitmeyi düşündüm ama hiçbir şekilde tek seansa 400-500 verecek durumumuz yok , burdaki bazı konuları okudum, egzersiz vs bahsediliyordu , yakın zamanda deneyen bana akıl verecek bana yardım edecek biri var mı Allah rızası için 

eşim öptüğünde sarıldığında bile sonu yatağa gidecek diye kendimi çekiyorum ,pek isteğim de olmuyor artık , birbirimizden soğuycaz diye çok korkuyorum .Nolur yardım edin