Vajinusmus

Svdabeln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2025
15
5
1
27
Arkadaşlar 2 senelik evliyim ve aynı problem bende de mevcut. En son dayanamayıp tedavi görmeye başladım. Bugün ile beraber 3.seansımdı. Penise benzeyen aparatlar var. İnce kalın uzun kısa şeklinde. Doktor onu vajinana yerleştirip sonrasında ileri geri yap diyerek bana bırakıyor. İlk seans çok agrı yapmadı fakat 2. ve 3.(bugün ki) o kadar acıttı ki. Terapiyi bırakmak durumunda kalacaktım ki yarıda kaldı zaten dayanılmaz bir acıydı. Aparat plastik acaba deri olmadığı için mi bu kadar acıdı bilmiyorum ama daha fazla psikolojim bozuldu. Korkuyorum ve yarın ki seansa gitmek istemiyorum. Bu arada kızlıgım da yerinde olduğundan o 2.seansta yani dün bozuldu. Buna kadar izin verdim doktora girdi ama buna rağmen bugün ki seans aşırı aşırı acıttı. Lütfen bana yardımcı olun. Bu tarz seans gören oldu mu ???

Tedavi bu şekilde canım sen kendini rahat bırakmıyorsunn bırakmadığın içinde canın açıyor beyının bi oyunu lütfen kendini serbest bırak

9 yıllık evli 28 yaşındayım 3 yıl çektim ben bunu çok iyi anlıyorum seni ev ödevi falanda vermıştı doktor bacaklarım titriyordu hiç hiç korkma

Ben yaptıysam herkes yapar dedim gerçekten öyle kendini kasma o seans sonrası rahatlamaya bal inan bana canının acımadığını göreceksin

bende 4.5 ay uğraştım bu Vajinusmus belasıyla. Canım acıya acıya ağlama raddelerine geliyordum. Bi doktora gittik eşim bidaha gitmek istemedi çekingen biraz. Kendi çabamızla olsun istedik doğru yada yanlış. Gerçekten de oldu. Çok fazla acımaya devam ediyordu kayganlaştırıcı kullanmaya başladım artık acımıyor diyebilirim acıması gerektiği kadar acıyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…