Vajinusmus

bilinmeyennumara11111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2022
9
4
29
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin. 3 aylık evliyim. Balayından gelince vajinusmus olduğumu öğrendim jinekolog 1-2 seviye arasındasın dedi. Parmak egzersizi verdi. Sonra psikolojik destek aldığımda da aynısını önerdiler. Eşimin orta parmağını rahatlıkla alıyorum. Ama iş penis vajen birlikteliğine gelince olmuyor. Klinikler çok pahalı ve dlatör tedavisi istemiyorum. Ne yapabilirim ? (

Tedaviyi neden istemiyorsunuz? Başka çözümü yokki

Beş gündür yalnızca bir yorum gelmiş çünkü psikoterapi çok pahalı, dilatör de istemiyorsunuz. Üç aylık evlisiniz, düğünde gelen hediyelerden, altınlardan bir ikisini tedavinize harcayın. Bu tabloyu tedavisiz atlatmanız neredeyse imkansız. Üç beş seans gideceğiniz psikoterapi ve kadın doğum muayenesi için harcayacağınız paranın hiçbir önemi yok. En güzel geçireceğiniz zamanı heba ediyorsunuz. Dilatör en pratik ve en kolay tedavi, niye istemiyorsunuz? Eşinizin sabredebileceğini mi sanıyorsunuz?

Önce KK'de vajinusmus konularını okuyun.

Dilatör düşüncesi beni korkutuyor çünkü. Parmak egzersizi ile eşliye kadar gelebildim zaten. Ama başka yöntemler de uygulayan doktorlar varmış. Belki biri doktor önerir diye de düşündüm bu yüzden

şey bir tedavi mi istiyorsunuz “bir ilaç varmış, kaynımın yengesinin gelini kullanmış, bir kere almış, 5 yıllık vajinismus yok olmuş”?
Yani nedene yönelik (korkutulmuş ve bastırılmış ve tabulaştırılmış cinsellik) psikoterapi ve en pratik çözüm dilatör ve mastürbasyon (vajenini ve klitorisini sevmek, önemsemek) olmadan vajinusmusu yenmek zor. Doktora gitmeyen ve psikoterapi tercih etmeyenlere vajinusmusu yaşamış arkadaşlarından veya yakınlarından yardım almalarını öneriyorum artık. Biliyorum ki onlar da evde yapılabilecek şeyleri önerecekler. Hiç değilse bir şey yapılmış olacak. Artık böyle de çözemezlerse mecburen ve mecburen psikoterapi ve doktora gidecekler.

cinselliğin yalnızca erkeğin faydasına olduğu düşünülen, genç kızlar için sevimsiz ve korkunç olarak kodlandığı çevrelerde yetişen bu kadınların bu sıkıntılarını tanıdığı birisi ile paylaşmasını kolay ve mümkün bulmuyorum. yine de yapabilirlerse deneseler çok faydası olur tabi.

ama genel olarak, belki de içten içe korkudan olabilir bilemiyorum, bazı kadınlar da bunu çözmeye çok meyilli değil. sorun ortadan kalksın istiyorlar ama parmak girmesin, dilatör istemez, zaten doktor şöyle dedi, terapi pahalı, eşimin pipisi büyük, vb sebeplerle mucize bir kurtuluş arayışına düşüyorlar. yani en masrafsız, en sonuca ulaştıran çözüm dilatör gibi anlıyorum buradaki konulardan, ama konu sahibi yanaşmıyor

Parmak egzersizleri önerilmiyor diye biliyorum ben de. Ben vajinusmus atlattım doktora gittim dilatörlerle çalıştık. Penis en büyük boydan kolay zaten. En büyük boya ve vajina girişine kayganlaştırıcı sürün, bir süre çalıştıktan sonra çıkarır çıkarmaz penisi sokun. Penis de kayganlaştıcı kaplı olsun. Doggy deneyebilirsiniz görünce heyecanlanıyorsanız eğer. Derin nefes alın sokarken nefes verin ve hızlıca sokun.

Jinekolojik muayene oldunuz mu benim zarım çok küçüktü aldırdım ameliyat oldum. Bir görünseniz doktora iyi olur, ankaradaysanız doktor önerebilirim

Ben doktora gitmeden dilatör kullanmadan yendim.benim parmağımı içime almam 1,5 sene aldı.(ama kaç kere denedin sor bi elin parmağını geçmez)
En kötüsü de ne biliyo musun denemekten vazgeçmek.o sürece girdin mi yıllarını alır.ben nasıl yendim hiç anlamadım hadi deneyelim diye girişmedik(zaten öyle başlayınca olma ihtimali baya düşüyor) sevişmeye başladık ıslandığımu hissettim en ben üstte olacak pozisyonda yavaş yavaş almaya başladım bir yandan da klitorisimle oynadım faydası oldu ve nasıl oldu anlamadım giriverdi öyle yağ gibi kaymadı etimi esnete esnete girdi hissettim ama oldu.umarım sen de aşarsın

Merhabalar ben de parmak egzersizi ile yendim. Bu egzersizler sırasında vemcaine Sprey ve bebek yapı kullandım. İkili parmaktan sonra eşim altta ben üstte olacak şekilde penisin üstüne oturdum ve yavaş yavaş içime aldım ve oldu Kontrol sizde olunca daha kolay oluyor.

Tedaviyi istemeyip iyileşmek istiyorsunuz ama öyle olmuyor. Bence uzunca bi süre dilatör olayını kabullenememiştim ama sonra deneyince neden daha önce yapmadım diye kendime çok kızdım. 3 güne hallediyorsunuz. Kendinize güvenin ve hemen işe koyulun. Başlayınca o kadar da itici olmadığını göreceksiniz

İstanbuldayım. Doktor araştıyorum ama nedense hep en iyi doktorlar Ankara gibi geliyor

Kuzum 1 parmağı alıyorsan eşinin 2 parmağını da rahatlıkla alabilirsin. Önce bir parmak sonra iki en sonda da penis denemesi yapın. Ben bu şekilde yemiştim dilatörsüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…