Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kuzum 1 parmağı alıyorsan eşinin 2 parmağını da rahatlıkla alabilirsin. Önce bir parmak sonra iki en sonda da penis denemesi yapın. Ben bu şekilde yemiştim dilatörsüz
1) ERTELEMEME 2) EŞLE SEVIŞME YAPARAK DENEMEK(CUNKU GEVSEME OLMADAN OLMAZ) İLLA YAPICAM KAFASINDA DEĞIL YAPMASAN DA MUTLAKA HER GUN SEVISME 3) BOŞ ZAMANLARDA KENDINI TANIMA AYNA TUTMA INCELEME KENDINE DOKUNMA VE KENDINI SEVME 4) ANLAYISLI BASKI YAPMAYAN ADIM ADIM ILERLEYEN SABIRLI BI EŞ 5) ÇABALAMA INANÇ. İlacı bilmem ama reçete bu. Ne dilatör aldımelime, ne parmak soktum ne de doktora gittim. Bunlarla 8 ay gibi bi süreçte yendim. Ama eğer daha da olmasaydı kesinlikle doktora giderdim. Bu dediklerimi yap eğer yine de olmuyorsa doktora git.uzadikca can sıkıcı bi hal alıyor ve evliliğin mahvoluyor