Vajinusmus

rucelik

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2021
1
0
6
27
Öncelikle Çok uzatmadan kısa bir şekilde Didem hanım ve mehtap hanımın güler yüzü ve didem hanımın sabrı ile vajinusmusu nasıl atlattığımı anlatayım. Evleneli 4 ay oldu ve ilk zamanlar denemelerimizde kasılma, ağlama, ve diğer belirtilerin hepsi fazla fazla vardı ve ilk zamanlar eşimde ben de birşey olmaz bu işi çözebiliriz. Diye düşündük. Düğün stresidir. Yorgunuz diye düşünüyorduk. Zaman geçtikçe baktık olmuyor herşey daha kötüye gidiyor ama işimiz çözülmüyordu. Psikolojimizi çok fazla etkilemişti. İnternetten araştırmaya başladık ve vajinusmus olduğumu öğrendik. Ama ben kabul etmemiştim. Benim neyim eksik diye düşünüyordum. Kendimi hep eksik hissediyordum. Ama eşim ilk başlarda anlayışlı olup sonralardan bu anlayışı yavaş yavaş yitirmeye başlamıştı. Ve baktık böyle olmuyor. Eşim internetten araştırdı en çok puanı ve en çok yorumu alan DİDEM KURBAN hanfendiydi. Hemen numarasını alıp randevu oluşturduk. Ama ilk giderken bile çok umutsuzdum. Çözülmeyecek boşa gidiyor gibiydim. Ama kapıdan ilk girdim mehtap hanımın güler yüzü karşıladı bizi ve orada çok rahatlamıştım. Tertemiz çok nezih bir ortamdı. Daha sonra da didem hanımla görüştük ilk muayenede bile o kadar çok rahatlattı ki hemen tedaviye başlamak istedim. Tedaviye başladık tabi üst düzeyde olduğum için korkum vardı. Ama didem hanım o kadar güzel motive ettiki korkumu yendim. Ve herşey çok güzel ilerledi. Konuşması o kadar güzeldi ki. 3 gün içinde benim de azmim ile bu vajinusmusu yendim. Ve oradan o kadar mutlu ayrıldım ki anlatamam. Çok teşekkür ederim. DİDEM HANIM VE MEHTAP HANIMA iyi ki karşılaştık iyi ki sizi bulduk iyi ki varsınız. O yüzden ertelemeyin hemen tedavinize başlayın yuvanızı kurtarın. Herşey daha güzel olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…