- 12 Ekim 2020
- 85
- 82
- 30
-
- Konu Sahibi damlacross
üşengençlik insanı dahi yaparmış almakla uğraşamazmışOha... Türk insanında sağlık kavramı diye bir şey yok kesin emin oldum.
öyle olmaz umarım sorunun çözülürBence kafama bastırayım agrırsa öyle bagırabilirim :))))
Ayçiçek yagıda gelirAhahahahhaga
Bebe yağı, zeytinyağı, tereyağından sonra şimdi de karşınızda balık yağıay ölücem
önsevişmenizi uzun tutun mastta son demlere yaklaşınca birleşmeyi deneyin balık yağı deneyin birde
Cnm yaptıkça açılır ve artık raht birleşme olur daha yeni evlisinEvet baktırdım bir problem olmadığını söyledi
+1Şu topikte bebeyağı tavsiyelerine cevap vermekten yoruldum ama pes etmeyeceğim.
Kukunuza bebe yağı sürmeyin konu sahibiciğim. Çok zararlı, çok tehlikeli, bölgenin florasına hiç uygun değil. Uzun vadede çok zarar görürsünüz. Bu iş için özel tasarlanmış kayganlaştırıcılar var milyon çeşit. Alın birini kullanın size aylarca gider.
Balık yağı dedi balık yağıArkadaşlar vajinalarınıza nane yağı da süremezsiniz artık ya hahahahahahha bu zülüm nasıl reva görülür? Meğer ne çok acı sığdırmışsınız şeylerinize?
bebe yağı olur mu hiç? Zeytin yağı olur mu hiç? Güreşe giden pehlivan mısınız neden yağlanıyorsunuz? Kayganlaştırıcının kıvamıyla yağ bir olur mu hiç?
Ne durumdasın, başarabildin mi, inşallah bitmiştirKızlar birazdan tekrar deneyeceğiz dişimi sıkacağım cesaretlendirdim kendimi bolca kayganlaştırıcı ile tavsiyeleriniz var mı
Dün eşim ereksiyon olamadı bugün vemcaine sprey sıkıp deneyeceğiz inşallah olurNe durumdasın, başarabildin mi, inşallah bitmiştir
Muhtemelen durum artık eşini çok üzüyor, o kadar umutsuzluğa kapılmış ki istek duyamamış. İnşallah başarırsınız, allah gönlünüze göre versinDün eşim ereksiyon olamadı bugün vemcaine sprey sıkıp deneyeceğiz inşallah olur
İnanılmaz gerçekten. Diyecek söz yok bitti.Balık yağı dedi balık yağı
cinsel cehaletin nirvanasıyız resmen
Ben de 3 buçuk aylık evliyim ve senin yaşadığın aynı sorunu tam 3.ayımızda aştım. Ben de doktora gittim kayganlaştırıcı,anestol vs. Herşeyi kullandım. Her olmayışında ağlamalar yetersiz hissetmeler neler neler...Birgün fena kavga ettik onun üzerine o sinirle oldu diyebilirimKızlar merhaba burayı uzaktan takip ediyordum fikrinizi almak için yeni üye oldum.
Kafayı yemek üzereyim üç aylık evliyim ve ilişkiye giremiyoruz o baskı ve yanma hissi beni çok korkutuyor ve kasıyorum eşim çok anlayışlı üç ay boyunca ara ara denemeler yaptık kayganlaştırıcı anestezik kremler vs fakat bir türlü olmadı bir doktora gittim muayene olurken bir sıkıntı yaşamadım vajinusmus olmadığımı parmağını rahatlıkla aldığımı söyledi fakat ben artık kabul ettim ve Dr Murat Ulusoy’a randevu aldım tek başıma aşabileceğim bir şey değil tedavi için 6000 TL ücret istiyor fakat o kadar parayı verdikten sonra hadi aşamazsam diye korkuyorum bana önerebileceğiniz birşey var mı ?
Merhaba eşime dedim girişi bulduktan sonra bir anda yap yanlış hatırlamıyorsam sizinde eşiniz ani bir hamleyle yapmıştı ?Herkesin ilkte öyle sıkıntıları oluyor o yanma ve çişin geliyor gibi olan hisse biraz dayandıktan sonra alışıyorsun. Bence arayı çok açmayın yavaş yavaş 3 günde bir deneyin. Kayganlaştırıcı kullanmak işe yarayabilir
Cok yetkin kac doktor bebe yagini önerdi bebeklere kullanildigi icin en temiz icerikli olan malzeme o oldugu icin. Kayganlastiricilarda daha fazla yabanci ve zararlı madde oldugunu soylediler ki ben hicbir zararini gormedim sizin bu karsitliginizin bilgisi nerden geliyor acaba?Şaka gibi, nasıl doktor aldırdı? Doktorun kayganlaştırıcılardan haberi yok muymuş?
Vajina florasına uygun bir ürün değil. Mantardan enfeksiyondan kansere kadar gidecek bir çizgide problemler yaşamanız olası.
DoktorumdanCok yetkin kac doktor bebe yagini önerdi bebeklere kullanildigi icin en temiz icerikli olan malzeme o oldugu icin. Kayganlastiricilarda daha fazla yabanci ve zararlı madde oldugunu soylediler ki ben hicbir zararini gormedim sizin bu karsitliginizin bilgisi nerden geliyor acaba?
Uff nekadar komiksiniz dunyada tek sizin doktorunuz bilgilidir heralde ad vermissiniz tanimiyorum kendisini. Bir degil bircok doktordan bende uygun oldugunu duydum sizde kayganlastiricilarin icerigini arastirin hicbiri saf ve masum degil. Bu konuda uzman degilseniz ısrarcı olmaniz sacma bana gore. Benim fikrim bunlar baska sozum yokDoktorumdanProf. Dr. Mert Kazandı.
Bebe yağı mı temiz içerikliymiş? Bir araştırın gözünüzü seveyim. Biz bebeklerin yanına yaklaştırmıyoruz onları. Zaten burada mesele içeriğinin temiz olması değil bölgenin florasına uygun olmaması. Doğal içerikli kayganlaştırıcılar bulabilirsiniz piyasada. Şirinler değil onlar, uslu çocuk olmasanız da görebilirsiniz.
Bana ne arkadaşım kullan istediğin kadar. Tavsiye edene kızıyorum ben. Yoksa sizin kukunuzun sağlığı inanın umurumda değil. İsterseniz her şeyin temiz içeriklisini bulabilirsiniz. Sadece istemeniz ve araştırmanız yani zaman ve çaba harcamanız gerekir.Uff nekadar komiksiniz dunyada tek sizin doktorunuz bilgilidir heralde ad vermissiniz tanimiyorum kendisini. Bir degil bircok doktordan bende uygun oldugunu duydum sizde kayganlastiricilarin icerigini arastirin hicbiri saf ve masum degil. Bu konuda uzman degilseniz ısrarcı olmaniz sacma bana gore. Benim fikrim bunlar baska sozum yok