Vajinusmus....

+1

Arkadaşlar vajinalarınıza nane yağı da süremezsiniz artık ya hahahahahahha bu zülüm nasıl reva görülür? Meğer ne çok acı sığdırmışsınız şeylerinize?
bebe yağı olur mu hiç? Zeytin yağı olur mu hiç? Güreşe giden pehlivan mısınız neden yağlanıyorsunuz? Kayganlaştırıcının kıvamıyla yağ bir olur mu hiç?

Balık yağı dedi balık yağı

cinsel cehaletin nirvanasıyız resmen

Dün eşim ereksiyon olamadı bugün vemcaine sprey sıkıp deneyeceğiz inşallah olur
Muhtemelen durum artık eşini çok üzüyor, o kadar umutsuzluğa kapılmış ki istek duyamamış. İnşallah başarırsınız, allah gönlünüze göre versin

Ben de 3 buçuk aylık evliyim ve senin yaşadığın aynı sorunu tam 3.ayımızda aştım. Ben de doktora gittim kayganlaştırıcı,anestol vs. Herşeyi kullandım. Her olmayışında ağlamalar yetersiz hissetmeler neler neler...Birgün fena kavga ettik onun üzerine o sinirle oldu diyebilirim pozisyon çok önemli ben üstte olmaktan çok korkuyordum biraz da çekiniyordum aslında ama üstte olunca daha kolaymış meğer. Ben de buradan okumuştum üstte ol ıkınarak al içine sonra durup derin nefes alıp ver sonra yine ıkınarak aynı şeyi yap böyle böyle oldu benimki. İkinci üçüncü de aynı şekilde acı çektim fakat şu an herşey normal çok şükür yaşayan biri olarak psikolojik durumunu tahmin edebiliyorum ama ben yaptıysam herkes yapar sen de yapabilirsin

Herkesin ilkte öyle sıkıntıları oluyor o yanma ve çişin geliyor gibi olan hisse biraz dayandıktan sonra alışıyorsun. Bence arayı çok açmayın yavaş yavaş 3 günde bir deneyin. Kayganlaştırıcı kullanmak işe yarayabilir

Merhaba eşime dedim girişi bulduktan sonra bir anda yap yanlış hatırlamıyorsam sizinde eşiniz ani bir hamleyle yapmıştı ?

Cok yetkin kac doktor bebe yagini önerdi bebeklere kullanildigi icin en temiz icerikli olan malzeme o oldugu icin. Kayganlastiricilarda daha fazla yabanci ve zararlı madde oldugunu soylediler ki ben hicbir zararini gormedim sizin bu karsitliginizin bilgisi nerden geliyor acaba?

Doktorumdan Prof. Dr. Mert Kazandı.

Bebe yağı mı temiz içerikliymiş? Bir araştırın gözünüzü seveyim. Biz bebeklerin yanına yaklaştırmıyoruz onları. Zaten burada mesele içeriğinin temiz olması değil bölgenin florasına uygun olmaması. Doğal içerikli kayganlaştırıcılar bulabilirsiniz piyasada. Şirinler değil onlar, uslu çocuk olmasanız da görebilirsiniz.

Uff nekadar komiksiniz dunyada tek sizin doktorunuz bilgilidir heralde ad vermissiniz tanimiyorum kendisini. Bir degil bircok doktordan bende uygun oldugunu duydum sizde kayganlastiricilarin icerigini arastirin hicbiri saf ve masum degil. Bu konuda uzman degilseniz ısrarcı olmaniz sacma bana gore. Benim fikrim bunlar baska sozum yok

Bana ne arkadaşım kullan istediğin kadar. Tavsiye edene kızıyorum ben. Yoksa sizin kukunuzun sağlığı inanın umurumda değil. İsterseniz her şeyin temiz içeriklisini bulabilirsiniz. Sadece istemeniz ve araştırmanız yani zaman ve çaba harcamanız gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…