- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
-
- Konu Sahibi damlacross
Bende öyle aştım. Hemde benimki esnekti düşün artık tabiki ilki acıyacak. Ölüm değil aş bunu benim 1 ayda oldu kafamda karar vermiştim bebek yağı aldık. Dayandım ve oldu. Sonraki ilişkilerimde hiç acı çekmedimBen bebek yağıyla aştım bu durumu ve acı olacağını (ki olmuyor) kabullendim öyle aştım bu durumu.
denesin birde bunuAhahahahhaga
Bebe yağı, zeytinyağı, tereyağından sonra şimdi de karşınızda balık yağıay ölücem
bakalım hamsi kadar mı istavrit kadarmıÇocuk olursa hep balık kokar
Evde lavanta yağı var sivilcelerime aldıydım o olur mu kayganlaştırıcı olarak?önsevişmenizi uzun tutun mastta son demlere yaklaşınca birleşmeyi deneyin balık yağı deneyin birde
Bi arkadaştan makina yağı teklifi geldi. Erkeğe sen bir seks makinasısın mesajı verebilirmişEvde lavanta yağı var sivilcelerime aldıydım o olur mu kayganlaştırıcı olarak?
onu bilmiyorum ama sivilcelerinde neden kullandın ? sivilce sorunum var benımdeEvde lavanta yağı var sivilcelerime aldıydım o olur mu kayganlaştırıcı olarak?
Antibakteriyel bi şey. Lokal uyguladım. Bi ara çok iyi geldi. Bi yerlerden okuyup almıştım.onu bilmiyorum ama sivilcelerinde neden kullandın ? sivilce sorunum var benımde
faydasını gördünüzmü bu arada çok yapışkan gelmıyorsa ele kayganlaştırıcı rolu oynar veya sulandırabılırsınAntibakteriyel bi şey. Lokal uyguladım. Bi ara çok iyi geldi. Bi yerlerden okuyup almıştım.
Kayganlaştırmak için kayganlaştırıcı kullanıyoruz. Alternaf aramıyorum. Espriydi.faydasını gördünüzmü bu arada çok yapışkan gelmıyorsa ele kayganlaştırıcı rolu oynar veya sulandırabılırsın
deniyeceğim bende öyleyseKayganlaştırmak için kayganlaştırıcı kullanıyoruz. Alternaf aramıyorum. Espriydi.
Bir dönem işimi gördü sivilve için lavanta yağı.
Öffff be. Şu bebeyağını bebe hariç heryere kullanıyorlar. Ankastre parlatmaktan tut ilişkiye girmek için uzanan geniş bir yelpazeŞu topikte bebeyağı tavsiyelerine cevap vermekten yoruldum ama pes etmeyeceğim.
Kukunuza bebe yağı sürmeyin konu sahibiciğim. Çok zararlı, çok tehlikeli, bölgenin florasına hiç uygun değil. Uzun vadede çok zarar görürsünüz. Bu iş için özel tasarlanmış kayganlaştırıcılar var milyon çeşit. Alın birini kullanın size aylarca gider.
Başka şeylere kayganlaştırıcı rolü oynatmak yerine kayganlaştırıcı kullanmak daha mantıklı değil mi?faydasını gördünüzmü bu arada çok yapışkan gelmıyorsa ele kayganlaştırıcı rolu oynar veya sulandırabılırsın
haklısınız eczaneden ilaç alınca ondanda alıyordum uzun süre gidiyor zaten o yüzden kayganlaştırıcı kullanmadık yalan konuşmayayım şimdi ferahlık için nane ile karıştıranıda duydum benBaşka şeylere kayganlaştırıcı rolü oynatmak yerine kayganlaştırıcı kullanmak daha mantıklı değil mi?
Bebelere de kullanmasınlar zaten. Aşırılı kimyasal. Yazık günah bebelere. En kullanışlı öneri ankastreymiş benceÖffff be. Şu bebeyağını bebe hariç heryere kullanıyorlar. Ankastre parlatmaktan tut ilişkiye girmek için uzanan geniş bir yelpaze
soğuk yastık koy karnına :)Kızlar birazdan tekrar deneyeceğiz dişimi sıkacağım cesaretlendirdim kendimi bolca kayganlaştırıcı ile tavsiyeleriniz var mı
Oha... Türk insanında sağlık kavramı diye bir şey yok kesin emin oldum.haklısınız eczaneden ilaç alınca ondanda alıyordum uzun süre gidiyor zaten o yüzden kayganlaştırıcı kullanmadık yalan konuşmayayım şimdi ferahlık için nane ile karıştıranıda duydum ben
Bence kafama bastırayım agrırsa öyle bagırabilirim :))))soğuk yastık koy karnına :)